Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 21:54
wreszcie mam neta.. ludzie podstawowa zasada- wszyscy do młyna..chcecie oprawy, chcecie zeby cos sie dzialo to zapierdalac do młyna, po to on jest zeby nadawac koloru Naszym trybunom, ktore ostatnimi czasy sa bardzo szare....jebac pilkarzykow...w Kluczborku pokazali ilu z nich potrafi podejsc do kibicow i schylic glowe za porazke: Janukiewicz,Ława,Lebedyński, Kolendowicz i chyba Parzy..wiec nie rozkminiajcie kwestii ,,nie ide bo przegrywaja"- to My jestesmy Pogoń i My mamy reprezentować ten klub...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Gryfus wraz z kompanią dał znak mieszkańcom naszego miasta, że nie ogranicza się on tylko do meczy, ale również w mieście można go spotkać Akcja trwa od wczoraj i wiele ludzi go zobaczyło, ponieważ był on bardzo, że tak powiem "żywiołowy"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.