Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
xAdamx90
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 6035 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 17:53
Mecz w sobotę także wszyscy 17 00 dopingujemy kuuurwaa!:D:D

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
Pogoń-Wa(L)cząca
Kibic
Na forum od 5761 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 18:06
W końcu inny termin. Zobaczymy czy to własnie termin był złym czynnikiem na to ze tak mało osób przychodziło. Miejmy nadzieję, że tak.

Tylko Pogoń!

Cytat:  
Obrazek gif wstawiony na forum
RSI
Kibic
Na forum od 5409 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 19:13
Dla mnie może byc nawet 1 tys. ludzi na stadionie, byleby na młynie było nas chociaż 500

PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 19:56

RSI napisał:  
Dla mnie może byc nawet 1 tys. ludzi na stadionie, byleby na młynie było nas chociaż 500

A ja bym wolał 10 000 ludzi na stadionie i 1500 na młynie.

DLATEGO WSZYSCY NA POGOŃ W SOBOTĘ!

...

RSI
Kibic
Na forum od 5409 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 20:01
Będę trzymał kciuki żeby tak było :)

Rch.
Kibic
Na forum od 6778 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 20:10

RSI napisał:  
Będę trzymał kciuki żeby tak było :)

zamiast trzymać tylko kciuki, zbierz koleżków z okolicy i przyjdź z nimi na mecz.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Mazik
Kibic
Na forum od 6217 dni

*

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 20:35
WSZYSCY NA POGOŃ !!

Wszyscy na Pogoń !!! [1]
Wszyscy na Pogoń !!! [2]

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 21:54
wreszcie mam neta..:) ludzie podstawowa zasada- wszyscy do młyna..chcecie oprawy, chcecie zeby cos sie dzialo to zapierdalac do młyna, po to on jest zeby nadawac koloru Naszym trybunom, ktore ostatnimi czasy sa bardzo szare....jebac pilkarzykow...w Kluczborku pokazali ilu z nich potrafi podejsc do kibicow i schylic glowe za porazke: Janukiewicz,Ława,Lebedyński, Kolendowicz i chyba Parzy..wiec nie rozkminiajcie kwestii ,,nie ide bo przegrywaja"- to My jestesmy Pogoń i My mamy reprezentować ten klub...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8117 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 22:15

Prawa Strona Miasta napisał:  
wreszcie mam neta..:) ludzie podstawowa zasada- wszyscy do młyna..chcecie oprawy, chcecie zeby cos sie dzialo to zapierdalac do młyna, po to on jest zeby nadawac koloru Naszym trybunom, ktore ostatnimi czasy sa bardzo szare....jebac pilkarzykow...w Kluczborku pokazali ilu z nich potrafi podejsc do kibicow i schylic glowe za porazke: Janukiewicz,Ława,Lebedyński, Kolendowicz i chyba Parzy..wiec nie rozkminiajcie kwestii ,,nie ide bo przegrywaja"- to My jestesmy Pogoń i My mamy reprezentować ten klub...

Janukiewicz,Bojarski,Ława,Wozniak,Lebedynski

Surowi rodzice
Seba.
Kibic
Na forum od 5680 dni

**

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 22:16
[PL: ...]
A wracając, nie ma co sie rozpisywać, wszyscy na MŁYN i jedziemy z kompleksiarzami ;)]

Seba ZOMOWIEC!
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8293 dni

*

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 22:31

Seba. napisał:  
...

A wracając, nie ma co sie rozpisywać, wszyscy na MŁYN i jedziemy z kompleksiarzami ;)

Szanujcie się do końca bo w każdym płynie ta sama krew , dobranoc

Shivan
Kibic
Na forum od 8293 dni

**

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 07/10/2010 11:54
Pogoń to MY,wiec jest okazja to pokazać - wszyscy na MŁYN!
WOOOOJJJJNNNAAAA!!

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Czeko
Kibic
Na forum od 5994 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 07/10/2010 17:03

Prawa Strona Miasta napisał:  

+1
oprawy beda jak bedziemy my wiec na pelnej wchodzimy i reprezentujemy godnie Pogoń !!

ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7773 dni

*

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 07/10/2010 18:17

Mazik napisał:  

Z tym to ktoś pojechał po gorzowianach :D

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Zielony Tryb Życia
Kibic
Na forum od 6504 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 07/10/2010 22:54

tMKS napisał:  

Mazik napisał:  

Z tym to ktoś pojechał po gorzowianach :D

Zabrakło chłopakom miejsca, zamiast kamieniołom, musieli napisać GKP ;):)

Śródmiejski Tryb Życia...
Ostry
Kibic
Na forum od 7292 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 08/10/2010 18:07
To już jutro !! RAZEM ŚPIEWAMY BO WSZYSCY POGOŃ KOCHAMY !! POGOŃ MY Z WAMI !!

Stilon, czy GKP jeden chuj, bierz szal i na stadion pruj
Nie zapomnij o gnacie, rozpierdol gorzowiakom głowy Bracie !! ;]

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
NLx
Kibic
Na forum od 8635 dni

**

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 08/10/2010 19:15
Jakieś pół godziny temu po Bohaterów Warszawy przechadzał się Gryfus, który wraz z towarzyszącymi mu chłopakami zachęcali ludzi do przyjścia na mecz rozdając ulotki. Spoko akcja może dzięki temu widownia będzie liczniejsza :)

za plecami psów myśliwskich cała masa
TakiTam
Kibic
Na forum od 5834 dni

*

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 08/10/2010 19:37
Gryfus wraz z kompanią dał znak mieszkańcom naszego miasta, że nie ogranicza się on tylko do meczy, ale również w mieście można go spotkać:) Akcja trwa od wczoraj i wiele ludzi go zobaczyło, ponieważ był on bardzo, że tak powiem "żywiołowy":D

Liberta' Per Gli Ultras
RJP.
Kibic
Na forum od 5469 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 08/10/2010 19:58

Ozzy napisał:  
Gryfus wraz z kompanią dał znak mieszkańcom naszego miasta, że nie ogranicza się on tylko do meczy, ale również w mieście można go spotkać:) Akcja trwa od wczoraj i wiele ludzi go zobaczyło, ponieważ był on bardzo, że tak powiem "żywiołowy":D

akcja trwa od tamtego roku z małymi przerwami. :D

Granatowo - Bordowa Emigracja!
TakiTam
Kibic
Na forum od 5834 dni

*

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 08/10/2010 19:59
Tak, miał małą przerwę chciałem tylko dopisać, że promując mecz z gkp nie chodził tylko dzisiaj, lecz również w dniu wczorajszym;)

Ostatnio edytowany przez: TakiTam, 8 października 2010, 20:06 [2 raz(y)]

Liberta' Per Gli Ultras
 - 1  - 2  - 3  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005