Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on Tour !!! Setki kilometrów, setki Pogoni !!! Jedziemy do Kluczborka !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Budzy91
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5403 dni

Odp: PS on Tour !!! Setki kilometrów, setki Pogoni !!! Jedziemy do Kluczborka !!! - 03/10/2010 16:43
Dzięki Panowie Wam wszystkim za gościnę!

Pogoń&Legia na zawsze razem! Pozdro!

LEGIA WARSZAWA - FC CIECHANÓW
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7725 dni

Odp: PS on Tour !!! Setki kilometrów, setki Pogoni !!! Jedziemy do Kluczborka !!! - 04/10/2010 21:20
Ferdas dla tych co nieogarneli tekstu jednego wyjazdowicza ;)

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8116 dni

Odp: PS on Tour !!! Setki kilometrów, setki Pogoni !!! Jedziemy do Kluczborka !!! - 04/10/2010 22:10

PSMKS napisał:  
Ferdas dla tych co nieogarneli tekstu jednego wyjazdowicza ;)

Co za duzo to nie zdrowo mnie osobiscie wkurwia to wasze petaszzz petaszzz

Surowi rodzice
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: PS on Tour !!! Setki kilometrów, setki Pogoni !!! Jedziemy do Kluczborka !!! - 06/10/2010 21:57
ogólnie wyjazd wporzadku..cieszy spora liczba FC Dębno, zajebiscie pokazalo sie Prawobrzeze ok 30 osob,Gocław i okolice tez wporzadku, duzo mlodych twarzy ktore mam nadzieje bedzie widac na kolejnych wyjazdach...no i gdzie jest moja kukurydza Giza??

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: PS on Tour !!! Setki kilometrów, setki Pogoni !!! Jedziemy do Kluczborka !!! - 07/10/2010 01:58

Prawa Strona Miasta napisał:  
ogólnie wyjazd wporzadku..cieszy spora liczba FC Dębno, zajebiscie pokazalo sie Prawobrzeze ok 30 osob,Gocław i okolice tez wporzadku, duzo mlodych twarzy ktore mam nadzieje bedzie widac na kolejnych wyjazdach...no i gdzie jest moja kukurydza Giza??

yyy... Twoja kukurydza... ten no... widzisz...
jakby Ci to...
nie róbmy już afery o kawałek jakiejś głupiej rośliny!
;)

Q.
Kibic
Na forum od 6149 dni

Odp: PS on Tour !!! Setki kilometrów, setki Pogoni !!! Jedziemy do Kluczborka !!! - 06/12/2010 16:05
wlasnie znalazlem ten film na jutjubje

1:13 :D

abstrakcja!
independent
Kibic
Na forum od 6632 dni

Odp: PS on Tour !!! Setki kilometrów, setki Pogoni !!! Jedziemy do Kluczborka !!! - 06/12/2010 18:38

BFC napisał:  
wlasnie znalazlem ten film na jutjubje

1:13 :D

filmik

- 1  - 2  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.21 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005