Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 13/09/2010 22:21Uwaga !!!
Jutro w godzinach 13:00 - 16:00 oraz w środę w godzinach 12:00 - 17:00 w siedzibie klubu w pomieszczeniu stowarzyszenia będzie można zapisywać się na wyjazd do Łęcznej oraz na mecz Legii w Lubinie.
Szczegółowe informację odnośnie wyjazdu do Łęcznej zostaną podane jutro do południa. W gre wchodzi podróż autem/pociągiem i przesiadką w autokary.
Plan jest taki by w jak najwięcej osób dopingować z braćmi z Warszawy naszych piłkarzy w Łęcznej by dzień później stawić się na nowoczesnym stadionie w Lubinie i tam dopingować piłkarzy Legii !!!
PEŁNA MOBILIZACJA !!! NIE MOŻE NAS NIGDZIE ZABRAKNĄĆ !!!
PS ON TOUR
Zbiórka kibiców jest w Warszawie, przy dworcu wschodnim, gdzie udajemy się pociągiem który rusza o godzinie 13:38 do miejscowości PUŁAWY. Dalej wszyscy razem udajemy się autokarami do Łęcznej ( wyjazd o 17). Koszt autokaru wynosi 35 zł. Ważne !!! Autokary po meczu zawiozą kibiców do Warszawy !!!
Dziś, jutro i w czwartek zapisujemy się w klubie.
Jesteśmy zawsze tam .... !!!!
Ostatnio edytowany przez: PS_onTour, 14 września 2010, 13:38 [4 raz(y)]
Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 14/09/2010 21:42Przypominamy o jutrzejszych zapisach w klubie na mecz w Łęcznej i w Lubinie.
Jeżeli chodzi o Lubin - to w przypadku gdybyśmy wykorzystali wszystkie bilety to postaramy się o dodatkową pulę jak nie będzie za późno.
Dodatkowo jeżeli ktoś dysponuje miejscem czy to do Łęcznej czy do Lubina niech zgłosi się tu na forum czy do Stowarzyszenia. Chętni bez transportu pewnie się znajdą.
Jeżeli będzie dużo chętnych na autokary - uruchomimy następne !!!
MOBILIZACJA !!!
jeśli wierzyć info z Legialive.pl (nie wiem jak na prawdę jest) to "Tylko 100 z 1000 przyznanych kibicom Legii biletów na mecz w Lubinie nie znalazło jeszcze nabywców."
tak więc o ewentualną dodatkową pulę będzie ciężko i tym bardziej zachęcam do wspierania Braci
a ja przypominam ze na wyjeździe do Lubina jak i do Łecznej obowiązuja zasady wyjazdowe wiec niech kazdy sie dostosuje i jakos reprezentuja nasze barwy ktore takze ze sobą zabieramy!! Trzymamy fason do konca a po meczu robcie co chcecie
Tak jak Kolega napisał wyżej !! Jedziemy reprezentować Pogoń więc nauczyć się w końcu.
Do końca miesiąca jestem w Legnicy i wybieram sie na mecz Legii do Lubina...pytanie do kogoś ogarniętego o możliwość wpisania się na sektor gości...moje gg w profilu...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.