poprzedni Twój post był denny, ten to już żenada....
o to właśnie chodzi żeby jak najwięcej zorganizowanych ludzi pojawiło się na łuku, żeby potem ludziom pokroju coniektórych tutraj nie trzeba było tłumaczyć za pomocą metody kija i marchewki...
... a w sumie bardziej kija...
Tak jak miało to miejsce przed meczem finałowym Pucharu Polski, należy pobrać listę (TUTAJ), wypełnić oraz odesłać drogą mailową do 1 sierpnia włącznie, na specjalny adres, który zostanie podany w kolejnym komunikacie do końca tygodnia.
Kurwa ludzie, nauczcie się czytać.
@DOWN
Jasne, że bez.
Ostatnio edytowany przez: PS., 29 lipca 2010, 22:30 [1 raz(y)]
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 30/07/2010 00:02
SKPS „ortowcy” informuje, że Fan Cluby, grupy zorganizowane i dzielnice, które przesłały listy na mecz reprezentacji Polski z Kamerunem mogą już dokonywać wpłat na konto Stowarzyszenia. Pieniądze powinny dotrzeć do poniedziałku.
Wpłat bezpośrednich można będzie dokonać także od poniedziałku w siedzibie SKPS w budynku klubowym przy ul. Karłowicza 28.
Również od poniedziałku do środy w godz. 12-18 uruchomione zostaną otwarte zapisy na bilety w cenie 25 złotych. Po tym terminie zapisy zostaną zamknięte!
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 30/07/2010 13:56
Witam!
Proszę o w miarę możliwości szybką odpowiedź, czy jak teraz podeślę listę to mamy zapewnione bilety, czy nie? Chodzi o to, że trochę z chłopakami zaspaliśmy i nie wiemy, czy kupować na kupbilet.pl czy przez tą listę na łuk, wolelibyśmy łuk, ale jak mamy pozostać bez biletów to to niema sensu. Także krótko: Zostały jeszcze bilety po 25 zł ? d
Ostatnio edytowany przez: Jaro07, 30 lipca 2010, 14:10 [1 raz(y)]
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 30/07/2010 14:02
Sory, że tak dopytuję, ale nie chcę naobiecywać i nic nie załatwić... Czy mogę wysłać dzisiaj listę, i przykładowo dzisiaj przelać pieniądze, czy wystarczy, że w poniedziałek z listą podbiję do budynku i wszystko załatwię na miejscu ? Pytałem czy są miejsca, bo że kto pierwszy to wiem, dlatego pytam bo nie chcę się bawić w totolotka.
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 30/07/2010 14:47
Sa jeszcze bilety. Listy można wysyłać do końca tygodnia- grupy zorganizowane dzielnice itd. Pieniądze można wpłacać na konto SKPS tak aby zaksięgowane były one w poniedziałek badz przynieść osobiście w poniedziałek do biura SKPS .
Również od poniedziałku do środy w godz. 12-18 uruchomione zostaną otwarte zapisy na bilety w cenie 25 złotych dla wszystkich którzy nie wpisali się na listy zorganizowane- do wyczerpania puli.
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 30/07/2010 20:56
Mam pytanie,w mailu nie podalem nazwy grupy (niestety wysylalem liste przez kogos i dlatego tak wyszlo) chcialbym wplacic pieniadze,czy jezeli wysle jeszcze raz ta sama liste z nazwa grupy bedzie prawidlowo?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.