Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 24/07/2010 20:10
Panowie co jest z Wami, na pewno jest nas wiecej niz te kilkanascie osob, ktore sie tutaj wpisaly. Logowac sie, wpisywac, zglaszac! Jako ze najwiecej ludzi siedzi pewnie na wyspach (co widac po dotychczasowych wpisach) to mozna sie pokusic niedlugo o jakies spotkanie emigrantow! Pozdro i do dziela ludzie !!
Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 28/07/2010 21:16
Kurwa mac! Jesli macie sie wpisywac zeby tylko sie wpisac to nie robcie tego wogole. Jesli chcecie cos dzialac dla NASZEJ POGONI to jasno jest w temacie napisane zeby podbijac na gg badz maila. Czy to takie skomplikowane?
Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 29/07/2010 11:25
Dublin, Irlandia.
Wiem, ze kiedys istniala strona - Pogon International '05, jesli dobrze pamietam. Moze udaloby sie ja zreaktywowac, badz tez stworzyc nowa? Ja moge zaoferowac swoja pomoc.
Dajcie znac co o tym sadzicie.
Dublin, Irlandia.
Wiem, ze kiedys istniala strona - Pogon International '05, jesli dobrze pamietam. Moze udaloby sie ja zreaktywowac, badz tez stworzyc nowa? Ja moge zaoferowac swoja pomoc.
Dajcie znac co o tym sadzicie.
jeżeli miała by służyć czemuś więcej niż zgadywaniu się pojedyńczych osób na piwo to czemu nie.
Ale puki co - patrząć na popularność i efekty tego tematu - strona będzie martwa
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.