Gdyby ktoś wiedział/sprawdził o której pojawią się szale w Fali bądź RedBoxie i miał możliwość zamieszczenia takiej informacji jutro w ciągu dnia na forum, byłbym wdzięczny.
Między Grunwaldzkim, a Sprzymierzonych (idąc od grunwaldu do sprzymierzonych, to po lewej stronie)
Z placu Grunwaldzkiego powinieneś widzieć sklep z odzieżą używaną, taki różowy (Pełna szafa), a obok jest Bagietka o ile się nie myle. To od razu obok jest Red Box.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Szaliki - Puchar jest nasz! - 19/05/2010 07:58
Są jeszcze do kupienia szaliki - bardzo ważne proszę o odpowiedź jeśli są to gdzie je można nabyć mam 100 km do Szczecina dlatego zależy mi aby zdążyć z kupnem.
A jeszcze jedno czy tu mieści się siedziba SKPS "Portowcy" - Stowarzyszenie Kibiców Pogoni Szczecin - Portowcy
Karłowicza 28
71-102 Szczecin
Odp: Szaliki - Puchar jest nasz! - 19/05/2010 08:22
Są jeszcze do kupienia szaliki - bardzo ważne proszę o odpowiedź jeśli są to gdzie je można nabyć mam 100 km do Szczecina dlatego zależy mi aby zdążyć z kupnem.
A od której punkty SKPS są otwarte łącznie z siedzibą?
Odp: Szaliki - Puchar jest nasz! - 19/05/2010 08:44
bilety, koszulki, zapisy byly od 12 do 18 wiec jesli zostaly jakies koszulki to pewnie i o tej porze beda sprzedawane. Mozesz rowniez zadzwonic do klubu i spytac czy jeszcze sa dostepne.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.