ogarnij sie albo naucz sie czytac
http://pogonszczecin.info/Koniec_zapisow_na_bilety_na_final_Pucharu_Polski_-ab722-722-3548.html
TAK CIEZK PRZECZYTAC?
w takim bądź razie pytanie do kogoś kto ogarnia pociąg, mianowicie to wpisałem znajomego na specjala i zapłaciłem te 40zl ale on miał jutro na stadionie kupić bilet na finał którego już nie kupi niestety... co teraz ? da rade zwrócić pieniądze tym samym ustępując komuś miejsca w pociągu czy pieniądze przepadają ?
"Jednocześnie od dnia 6.05.2010 r. można składać zamówienia na bilety grupowe (powyżej 5 sztuk) bezpośrednio w siedzibie K-P ZPN lub pod nr faksu 52 341 72 08 oraz na adres mailowy: [email protected]"
nie da rady by Stowarzyszenie zrobiło np jutro po meczu zapisy chetnych a potem wystapilo ( oficjalnie lub bez ujawniania kim jest) do kujawsko-pomorskiego zwiazku o bilety grupowe? w ten sposob mozemy spokojnie zajac sasiadujace sektory. Bo sporo chetnych na wyjazd nie zdazylo sie dzis zapisac.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 11/05/2010 19:22
wg mnie najlepiej by nadac temu zorganziowana forme i jak juz wczesniej napsialem SKPS zrobilo szybko zapisy i wyslalo te grupowe zamowienie
a jezeli indywidualnie to zapisy na kupbilet tylko do jutra do polnocy. Wiec trzeba sie spiesyzc. Wg mnie nie ma sie co rozbijac na dwie strony luku i lepiej brac na 25-26
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 11/05/2010 19:23
Ja proponuje założyć nowy temat dla tych co biletów nie zdążyli kupic, aby tam uzgodnili na jaki sektor kupują. jeżeli zrobi się ten forum dzisiaj bądź jutro do meczu, to młynowi może będą mogli puscic info, bądź spiker, ze ludzie którzy nie zdązyli zakupic biletów, na sekotry Pogoni, to niech kupują na np wtedy bedzie ustalone 18 czy 25 a moze i to i to Pozdro
podbijam bo chyba zainteresowanych faktycznie sporo
PS. czlowiek rano do pracy wyszedl, o 19 odpalam net a tu biletow juz nie ma, szczerze czegos takiego to sie nie spodziewalem ...
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
jestem załamany...
mam nadzieje ze sie uda upolowac bilety na nasze sektory... ... ...
gdyby nie Policja to byloby ok ALE W 1 DZIEŃ? Nie każdy mogl dzisiaj ale bede czekal na info w panice...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.