Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ChemikPolice
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5517 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 07/05/2010 19:51
Jest możliwość przyspieszenia terminu zakupu biletów przez osoby bez karnetu?

GNLS
BOSSMAN
Kibic
Na forum od 7879 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 07/05/2010 23:35
kurwa stary czytaj forum

s_portowiec
Kibic
Na forum od 7569 dni

*

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 10:33
Na stronie kupbilet.pl można już zamawiać bilety. Oczywiście nie na sektory Pogoni czy Jagielloni. To tylko tak, dla informacji...

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
makanakii
Kibic
Na forum od 5727 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 11:24
Uwaga!!! ze stronki Jagi!!

Wysłany: Wczoraj 7:13 PODSTAWOWE INFORMACJE!
Drodzy Kibice!

Pragniemy poinformować, iż znane są już wszystkie szczegóły dotyczące wyjazdu na finał Pucharu Polski, którego organizacją, podobnie jak w przypadku innych meczów rozgrywanych poza obszarem Białegostoku, zajęło się Stowarzyszenie Kibiców Jagiellonii Białystok „Dzieci Białegostoku” oraz Jagiellonia Białystok SSA.
Za środek transportu dla zorganizowanej grupy Kibiców Jagiellonii wybraliśmy pociągi specjalne, które w dniu meczu odjadą z Dworca Białystok. Ich ilość uzależniona będzie od wielkości zapotrzebowania.

Koszt wyjazdu wynosi 80 zł. W kwotę wliczony jest przejazd, bilet na mecz oraz niespodzianka.

Do dyspozycji mamy 4500 wejściówek. W przypadku wyczerpania całej puli biletów, prawdopodobnie postaramy się o kolejne. Uzależnione będzie to od terminu wyczerpania się kart wstępu na to spotkanie. W przypadku, gdy na dwa dni przed meczem zabraknie w Białymstoku biletów, niemożliwością będzie załatwienie dodatkowej puli. Jednakże gdy wejściówki rozejdą się tydzień przed meczem, będziemy w stanie domówić i odebrać kolejne karty wstępu.

Godziny odjazdu pociągu oraz jego powrotu zostaną podane około pięciu dni przed meczem. Będzie to uzależnione od liczby pociągów specjalnych. Wstępnie zakładamy, że pociąg wyjedzie z Białegostoku około godziny 5 rano.

Zapisy na to arcyważne spotkanie rozpoczną się przed meczem z Ruchem Chorzów (07.05.2010 r.). Od godziny 18:00 do 20:15 zapisywać się będzie można w specjalnym punkcie położonym obok wejścia na Łuk.

Tylko Pogoń Szczecińska!!! Jedziemy Wszyscy!!!

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 14:48
Komunikat organizacyjny SKPS "Portowcy" ws. wyjazdu na finał PP w Bydgoszczy

Kuba.
Kibic
Na forum od 6901 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 14:48
"Zamówiony jest już jeden pociąg specjalny na 750 osób oraz wynajęte autokary, które zawiozą kibiców Pogoni do Bydgoszczy."

nie zebym narzekal, tylko nie lepiej byloby zrobic wyjazd jednym srodkiem? np. pociagiem? wynajac 2-3 pociagi i byloby super

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 14:56

Numokebe napisał:  
"Zamówiony jest już jeden pociąg specjalny na 750 osób oraz wynajęte autokary, które zawiozą kibiców Pogoni do Bydgoszczy."

nie zebym narzekal, tylko nie lepiej byloby zrobic wyjazd jednym srodkiem? np. pociagiem? wynajac 2-3 pociagi i byloby super

o ile mi wiadomo to przy zamowieniu specialu trzeba wplacic zaliczke, bodaj 25 tys zl jak sie myle niech mnie ktos poprawi

ciezko raczej jest zalatwic takie kwoty i czekac na zapisy

Stowarzyszenie, klub, oraz osoby zainteresowane robia wszystko co w ich mocy aby bylo dobrze, poczekajmy spokojnie - BEDZIE DOBRZE

L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 15:07

Numokebe napisał:  

A możesz skończyć narzekanie !?!?!?! Jak ma nas tam pojechać 5 tys albo i lepiej, to nie wynajmiemy tyle pociągó, tym bardziej, że teraz na kolei jest jak jest. Jeżeli zdobędziemy ten puchar, a wierze, że tak będzie - podane bęzie info na sektorze, gdzie się spotykamy w NASZYM mieście !!

Doceńcie to, że niektózy do 22 maja zawiesili swoje życia prywatne, zawodowe na rzecz organizacji tego meczu. Więc lepiej będzie jak weźmiesz wydrukujesz listę, pozbierasz zapisy z osiedla, przyniesiesz np we wtroek, środe do klubu, do pokoju SKPS i pomożesz zebrać tych ludzi !!!

PUCHAR JEST NASZ !!!!!!!!!!!!!!!!!

MW'03

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 15:14

Numokebe napisał:  

Narzekasz :] Przecież jednym środkiem wszyscy nie dadzą rady pojechać. Poza tym, czy to ma jakieś znaczenie czy jednym czy kilkoma ? Jak dla mnie nie ważne jak (pociągiem, busami, autokarami, autami itd.), najważniejsze żeby w Bydgoszczy być i żeby było jak najwięcej osób.. Damy radę :)

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Cz
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 15:34
Dzisiaj pod klubem ciagly ruch :), JEDZIEMY WSZYSCY BEZ PODZIAŁÓW !! Ten Puchar jest NASZ !

www.sectorshop.net
arik
Kibic
Na forum od 6201 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 16:04
2 pytania co do koszulek:)

1. Czy są obowiązkowe przy zakupie biletu ?
2. Czy Warszawa też bedzie mogla kupic te koszulki u siebie, czy tylko dla osób ze Szczecina to jest?

Obrazek png wstawiony na forum
Bo
Kibic
Na forum od 5518 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 16:50
Wszyscy W koszulkach i barwach nie ma innej opcji . Trzeba się pokazać ... takiej okazji nie możemy zmarnować .

22.05.2010 Bydgoszcz Granatowo-Bordowa !! :D :)

Czy wygrywasz czy nie
Ja i tak kocham Cię
Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin MKS !!
nara
Kibic
Na forum od 7430 dni

**

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 16:58

arik napisał:  
2 pytania co do koszulek:)

1. Czy są obowiązkowe przy zakupie biletu ?

koszulka będzie razem z biletem, więc sam sobie odpowiedz

P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 19:34
Chuj tam, moze byc na mnie i pretensje osobiscie do mnie kierujcie:)

KOSZULKI SA OBOWIAZKOWE.NIKT NIE KUPI BILETU BEZ KOSZULKI.Koszt jest 10 zl, czyli tyle co jej wyprodukowanie.Kibice Legii, ktorzy jada z nami rowniez beda w takich koszulkach.

Serdeczna prosba BRACIA I SIOSTRY - RAZ, KURDE RAZ NIE ROBMY SAMI SOBIE POD GORKE.

CALA POGON ZAWSZE RAZEM - PUCHAR JEST NASZ.

Zeby nie bylo, to informacyjnie.Pijemy po zdobyciu pucharu, a na sektorze zrobmy doping jaki byl w ostanich 15 minutach polfinalu.Straramy sie o naglosnienie, bedzie nas 6 ;) tysiecy, wiec ja po swojemu - SPIEWAMY KURWA!!!!!!!!!!!

Sami przeciw wszystkim!!!
arik
Kibic
Na forum od 6201 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 19:39

P. napisał:  
Kibice Legii, ktorzy jada z nami rowniez beda w takich koszulkach.

Właśnie to chciałem wiedzieć, dzięki.

Obrazek png wstawiony na forum
teofil92
Kibic
Na forum od 5669 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 21:46
Witam. Mam pytanie czy moge kupić samą koszulke ? Niestety na mecz finałowy nie dam rady jechać,a pamiątka by sie przydała. Pozdrowienia z Żywca (L)

Seba.
Kibic
Na forum od 5680 dni

**

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 08/05/2010 23:34

teofil92 napisał:  
Witam. Mam pytanie czy moge kupić samą koszulke ? Niestety na mecz finałowy nie dam rady jechać,a pamiątka by sie przydała. Pozdrowienia z Żywca (L)

Zapewne jeżeli wygramy finał te koszulki wejdą do normalnego obiegu w oficjalnym sklepie Stowarzyszenia ;)

Seba ZOMOWIEC!
bedens
Kibic
Na forum od 5840 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 13:26

Cytat:  
Przewidywany termin otwartej sprzedaży: 17 maja.

Od ktorej do ktorej godziny bedzie prowadzona sprzedaz? Dziekuje za odpowiedz
TEN PUCHAR JEST NASZ TEN PUCHAR DO NAS NALEZY!

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 15:07

Seba. napisał:  

teofil92 napisał:  

Zapewne jeżeli wygramy finał te koszulki wejdą do normalnego obiegu w oficjalnym sklepie Stowarzyszenia ;)

Jeśli będą to na pewno nie w cenie 10 złotych, więc jedyna okazja żeby je tanio dostać to pojechać na mecz. ;)

Zmieńcie oznaczenie tematu, bo ogłoszenia nie są widoczne jeśli się wchodzi na forum przez główną stronę online.

Z daleka nie będzie widać.
Muzzy
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 15:24
Proszę kogoś o potwierdzenie, że inna osoba będzie mogła kupić mi bilet podając mój nr PESEL i pokazując skan mojego dowodu. Będę próbował przylecieć na ten mecz z Barcelony, ale przed rezerwacją lotu muszę mieć pewność wejścia na stadion (nie chcę siedzieć na sektorze neutralnym). Z góry dzięki.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005