Pragniemy poinformować, iż znane są już wszystkie szczegóły dotyczące wyjazdu na finał Pucharu Polski, którego organizacją, podobnie jak w przypadku innych meczów rozgrywanych poza obszarem Białegostoku, zajęło się Stowarzyszenie Kibiców Jagiellonii Białystok „Dzieci Białegostoku” oraz Jagiellonia Białystok SSA.
Za środek transportu dla zorganizowanej grupy Kibiców Jagiellonii wybraliśmy pociągi specjalne, które w dniu meczu odjadą z Dworca Białystok. Ich ilość uzależniona będzie od wielkości zapotrzebowania.
Koszt wyjazdu wynosi 80 zł. W kwotę wliczony jest przejazd, bilet na mecz oraz niespodzianka.
Do dyspozycji mamy 4500 wejściówek. W przypadku wyczerpania całej puli biletów, prawdopodobnie postaramy się o kolejne. Uzależnione będzie to od terminu wyczerpania się kart wstępu na to spotkanie. W przypadku, gdy na dwa dni przed meczem zabraknie w Białymstoku biletów, niemożliwością będzie załatwienie dodatkowej puli. Jednakże gdy wejściówki rozejdą się tydzień przed meczem, będziemy w stanie domówić i odebrać kolejne karty wstępu.
Godziny odjazdu pociągu oraz jego powrotu zostaną podane około pięciu dni przed meczem. Będzie to uzależnione od liczby pociągów specjalnych. Wstępnie zakładamy, że pociąg wyjedzie z Białegostoku około godziny 5 rano.
Zapisy na to arcyważne spotkanie rozpoczną się przed meczem z Ruchem Chorzów (07.05.2010 r.). Od godziny 18:00 do 20:15 zapisywać się będzie można w specjalnym punkcie położonym obok wejścia na Łuk.
A możesz skończyć narzekanie !?!?!?! Jak ma nas tam pojechać 5 tys albo i lepiej, to nie wynajmiemy tyle pociągó, tym bardziej, że teraz na kolei jest jak jest. Jeżeli zdobędziemy ten puchar, a wierze, że tak będzie - podane bęzie info na sektorze, gdzie się spotykamy w NASZYM mieście !!
Doceńcie to, że niektózy do 22 maja zawiesili swoje życia prywatne, zawodowe na rzecz organizacji tego meczu. Więc lepiej będzie jak weźmiesz wydrukujesz listę, pozbierasz zapisy z osiedla, przyniesiesz np we wtroek, środe do klubu, do pokoju SKPS i pomożesz zebrać tych ludzi !!!
Narzekasz Przecież jednym środkiem wszyscy nie dadzą rady pojechać. Poza tym, czy to ma jakieś znaczenie czy jednym czy kilkoma ? Jak dla mnie nie ważne jak (pociągiem, busami, autokarami, autami itd.), najważniejsze żeby w Bydgoszczy być i żeby było jak najwięcej osób.. Damy radę
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
KOSZULKI SA OBOWIAZKOWE.NIKT NIE KUPI BILETU BEZ KOSZULKI.Koszt jest 10 zl, czyli tyle co jej wyprodukowanie.Kibice Legii, ktorzy jada z nami rowniez beda w takich koszulkach.
Serdeczna prosba BRACIA I SIOSTRY - RAZ, KURDE RAZ NIE ROBMY SAMI SOBIE POD GORKE.
CALA POGON ZAWSZE RAZEM - PUCHAR JEST NASZ.
Zeby nie bylo, to informacyjnie.Pijemy po zdobyciu pucharu, a na sektorze zrobmy doping jaki byl w ostanich 15 minutach polfinalu.Straramy sie o naglosnienie, bedzie nas 6 tysiecy, wiec ja po swojemu - SPIEWAMY KURWA!!!!!!!!!!!
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 15:24
Proszę kogoś o potwierdzenie, że inna osoba będzie mogła kupić mi bilet podając mój nr PESEL i pokazując skan mojego dowodu. Będę próbował przylecieć na ten mecz z Barcelony, ale przed rezerwacją lotu muszę mieć pewność wejścia na stadion (nie chcę siedzieć na sektorze neutralnym). Z góry dzięki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.