Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Po meczu z Ruchem! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
WM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6929 dni

Odp: Po meczu z Ruchem! - 05/05/2010 23:37

SnPL napisał:  
To Ja może podsumuje wczorajszy dzień z innej perspektywy. Na mocy awansu zostały zniszczone/uszkodzone główne flagi Pogoni: LFS, Młode Wilki, Duma Pomorza oraz Zachęta. Poparzony został kibic- a prywatnie wielu z Nas kolega Pucha z Młodych Wilków, druga rakietnica została odpalona na murawę, banda debili wbiegła na murawę " świętować" awans do finału- czyt. rozjebane bandy reklamowe i zaatakowany sędzia- w którego mam wyjebane, ale...

znając życie dostaniemy ze 20 tysięcy kary i nasz stadion będzie zamknięty.

Wymagania od SKPS czy Młodych Wilków macie wiele, bo kupił bilet bo poszedł na młyn- to teraz możecie mieć jeszcze większe wymagania! bo prawdopodobnie do końca rundy nie będzie juz na naszym stadionie żadnej oprawy, czas pokaże czy zawiśnie jakas flaga skoro macie wyjebane i nie szanujecie swoich fan! Od teraz jak ktoś wejdzie na ten płot gdzie będzie wisiała jakakolwiek flaga Pogoni Szczecin zleci z tego płotu w trybie natychmiastowym i dostanie "masaż twarzy" może wtedy się nauczycie. Jak których przyjdzie ze swoja racą/rakietnicą lub jeszcze czymś innym i odpali ja samowolnie dostanie kolejny "masaż twarzy". Jak których zajebie piłkę dostanie "przekopke". Może wtedy nauczycie się.

Mam nadzieje, że Ci którzy wczoraj mieli pełną euforie i latali jak debile po murawie, robiąc sobie zdjęcia i niszcząc flagi dzisiaj już zaczeli odkładać na naprawę flag i na poczet przyszłej kary. Do zobaczenia.

...

Flaga Młode Wilki

Flaga Młode Wilki.

Duma Pomorza

Duma Pomorza.

LFS

Jestem zszokowany... I jeszcze moja ulubiona fana Duma Pomorza. Nie wiem jak można być takim DEBILEM zeby po barwach skakac... To tak jak by po fladze Polski biegać...

Powiem tak DAWNO powinien być stosowany system szykbiego strzalu kontrolnego zeby patologie wytępić... I NIECH BEDZIE WPROWADZONY JAK NAJSZYBCIEJ. Dotyczy to min wybiegania na boisko, uzywanie piro przez osoby "niezalezne", deptania itp, frajerstwa i SIE NAUCZA CO TO ZNACZA BARWY
szok

Amat victoria curam
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7405 dni

**

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 00:07
Co do zniszczonych flag to... bić...bić. bić ... napierdalać

Oczywiście służę pomocą przy renowacji.. tel znacie do mnie ... L. odezwij się mam kwestię (zgubiłem Twój nr)

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
RDS
Kibic
Na forum od 5711 dni

**

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 00:15
ja pier^dole co za idioci po fanach latali... tępić ku*rwy! i to jeszcze po LFS i Dumie Pomorza dwie moje ulubione fany <wkurw>

Safe
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 01:39
Fany bez kitu strasznie wyglądają... Myślałem raczej, że mówiąc "rozjebane" na myśli mieliście postrzępione lekko na rogach, bo tam jeden najebany czy drugi pociągnął ją lekko przy "skoku", a tu taki ambaras!!!!!!!! O żesz kurwasz przecież żeby zrobić takie dziury, to trzeba było przechodzić ewidentnie PRZEZ flagę!!! dobranoc zdziwko

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Kula
Kibic
Na forum od 7573 dni

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 01:53
wazniejsze dla niektorych zeby przybic piatke z grajkiem. dorwac i niech pokrywaja koszty wszystkie. za glupote sie placi

PS
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7726 dni

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 07:49
No to niezły bigos... MW przypadkiem nie była trafiona tą rakietnicą ?

To dla wszyskich tych którym zależy i tym co wbiegli niech wpłacają kase na konto !
Ja teraz dużo kasy nie mam ale coś wpłacę !

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Szymen
Kibic
Na forum od 6248 dni

**

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 08:50

PSMKS napisał:  
No to niezły bigos... MW przypadkiem nie była trafiona tą rakietnicą ?

To dla wszyskich tych którym zależy i tym co wbiegli niech wpłacają kase na konto !
Ja teraz dużo kasy nie mam ale coś wpłacę !

Jak im może zależeć, skoro parę chwil wcześniej sami je podarli... Poza tym mało, który chujek będzie miał honor i odwagę podejść i powiedzieć, że chce oddać hajs.
Tak jak pisał Prawa Strona Miasta nikt anonimowy nie jest i oby konsekwencje zostały wyciągnięte, z tym, że wpierdol, który nauczy wiele to jedno, a kasa to drugie!
pozdro.

PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 09:21
Brak słów na takich debili. Niszczyć flagi to tak jak mieć wyjebane na Pogoń. Nic tylko lać po mordach i patrzeć czy równo puchnie. Od siebie dodam, że mogę dorzucić się parę złotych, a tym co to zrobili wielki chuj w dupę.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
tarpan
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 09:40
Ale mnie tym fotami cisnienie podnieśliscie skur.... jeba... za to kara powina być ostra. Przecież to tak jakby ktoś na twoich oczach po twoim szalu biegał i go niszczył. My tu gadac możemy ale flagi muszą być naprawione niech w Bydgoszczy bedzie wyznaczona osoba która będzie zbierac na naprawe tych flag, konsekwencje to duższa perspektywa.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7726 dni

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 12:38
Myśle cały czas o tym z flagami , może ten materiał jest poprostu chujowy i wypadało pomyśleć żeby nastepne flagi były lepszej jakość ?
I kto myśli o wpłaceniu kasy to niehc się nie zastanawia bo nie które inne flagi też potrzebują odświeżenia np. MKS POGOŃ SZCZECIN
Byłem na płocie na bank nie zniszczyłem nic, ale wpłacę kasę !
Nie dużo ale poszło

Ostatnio edytowany przez: PSMKS, 6 maja 2010, 12:57 [1 raz(y)]

Dr Joint
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 13:42
Zniszczone flagi... i napierdalanie z rakietnicy w fanów... to brzmi jak jakis SABOTAŻ... nie dziwiłbym się gdyby takie numer odjebał jakis fan innej druzyny podczas partyzanckiej akcji... ale ze sami sobie strzelamy samobóje... Kurwa ogarnijcie sie... bo potem bedzie lament ze w pysk jeden z drugim od swojaka dostał bo sie zachowac nie potrafił...

Kibolski Kamień Pomorski
Marian Dziędziel
Kibic
Na forum od 7026 dni

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 13:48
teraz pozostaje ściąganie 10 zł od każdego biletu do Bydgoszczy może by starczyło

cokolwiek czynisz, czyń to rozważnie
PZ.
Kibic
Na forum od 5779 dni

*

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 13:50
Są kurwa ludzie rozumni, i ludzie pozbawieni jakiejkolwiek odpowiedzialności, poczucia obowiązku i nieprzystosowani do życia społecznego. Przecież flaga nie jest z metalu, flaga to jest materiał który dość łatwo zostaje uszkodzony nie trzeba być Platonem ani Nietzsche aby na to wpaść.
Tak ciężko było ruszyć tą najebaną mózgownicą i pomyśleć co robisz jeden z drugim ?!
Ehhh to przechodzi ludzkie pojęcie, niektorym już całkiem się w dupach poprzewracało. Szacunek do własnych barw to podstawa, ale niektórych nawet tego trzeba uczyć.
Niech tylko ktoś zapłacze, że daje kase a nie ma opraw...!

Football Without Ultras Is Nothing !
Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 5967 dni

*

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 13:56
dobra... pewnie ci co to zrobili to i tak chuja pamiętają albo się nie przyznają,albo nie czytają forum, każdy sypnie po trochu kasiutą i ''zalatamy dziury'' .brakuje chyba ''żelaznej ręki'' co poniektórym

THC United.. jak wróciłeś na chate?

Ostatnio edytowany przez: Roman Pigwa, 6 maja 2010, 14:02 [1 raz(y)]

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
BJK
Kibic
Na forum od 8703 dni

*

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 15:23
No debilizm. Proponuje zrobić akcje zrzutkę na naprawę. Każdy się pewnie parę złotych dołoży...

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7726 dni

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 15:33

BJK napisał:  
No debilizm. Proponuje zrobić akcje zrzutkę na naprawę. Każdy się pewnie parę złotych dołoży...

Nie proponuj tylko wpłacaj :) konto jest na portowcy.org podane . Każdy który tu narzekał mógł by chociaż te 10 zł wpłacić !
konto SKPS
ING Bank Śląski
Odział w Szczecinie
ul. Milczańska 46, 70-107 Szczecin
Nr konta 13 1050 1559 1000 0023 1861 3425

Nie zastanawiać się wpłacać !

E.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 18:14

Cytat:  
Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej nałożył na Pogoń Szczecin karę 30 tysięcy złotych za brak należytej ochrony podczas meczu półfinału Pucharu Polski z Ruchem Chorzów.

Steryd
Kibic
Na forum od 8573 dni

**

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 18:28
Kara adekwatna do wyczynow. Cieszmy sie, ze stadionu na Gornik nie zamkneli.
Koledza Pucha niech szybko wraca do zdrowia. Flagi same tez sie nie naprawia.
Wplacajcie kase na te cele!

1948
Werft
Kibic
Na forum od 7788 dni

*

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 18:36
Kur... rece opadaja.
NIestety masaz twarzy dla niektorych bedzie konieczny
Trzeba ostro zareagowac bo za 3-4 miesiace sytuacja moze sie powtorzyc. Niektorzy maja po prostu wyjebane a takich trzeba tepic.
Postaram sie zaraz cos wplacic

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 18:42

PSMKS napisał:  

BJK napisał:  

Nie proponuj tylko wpłacaj :) konto jest na portowcy.org podane . Każdy który tu narzekał mógł by chociaż te 10 zł wpłacić !
konto SKPS
ING Bank Śląski
Odział w Szczecinie
ul. Milczańska 46, 70-107 Szczecin
Nr konta 13 1050 1559 1000 0023 1861 3425

Nie zastanawiać się wpłacać !

Chcę by kasa poszła od razu na flagi,to dopisać w rubryce tytułem"naprawa flag" czy jakoś tak.pzdr.

- 1  - 2  - 3  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005