Jestem zszokowany... I jeszcze moja ulubiona fana Duma Pomorza. Nie wiem jak można być takim DEBILEM zeby po barwach skakac... To tak jak by po fladze Polski biegać...
Powiem tak DAWNO powinien być stosowany system szykbiego strzalu kontrolnego zeby patologie wytępić... I NIECH BEDZIE WPROWADZONY JAK NAJSZYBCIEJ. Dotyczy to min wybiegania na boisko, uzywanie piro przez osoby "niezalezne", deptania itp, frajerstwa i SIE NAUCZA CO TO ZNACZA BARWY
szok
Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 00:15
ja pier^dole co za idioci po fanach latali... tępić ku*rwy! i to jeszcze po LFS i Dumie Pomorza dwie moje ulubione fany <wkurw>
Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 01:39
Fany bez kitu strasznie wyglądają... Myślałem raczej, że mówiąc "rozjebane" na myśli mieliście postrzępione lekko na rogach, bo tam jeden najebany czy drugi pociągnął ją lekko przy "skoku", a tu taki ambaras!!!!!!!! O żesz kurwasz przecież żeby zrobić takie dziury, to trzeba było przechodzić ewidentnie PRZEZ flagę!!!
Jak im może zależeć, skoro parę chwil wcześniej sami je podarli... Poza tym mało, który chujek będzie miał honor i odwagę podejść i powiedzieć, że chce oddać hajs.
Tak jak pisał Prawa Strona Miasta nikt anonimowy nie jest i oby konsekwencje zostały wyciągnięte, z tym, że wpierdol, który nauczy wiele to jedno, a kasa to drugie!
pozdro.
Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 09:21
Brak słów na takich debili. Niszczyć flagi to tak jak mieć wyjebane na Pogoń. Nic tylko lać po mordach i patrzeć czy równo puchnie. Od siebie dodam, że mogę dorzucić się parę złotych, a tym co to zrobili wielki chuj w dupę.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 09:40
Ale mnie tym fotami cisnienie podnieśliscie skur.... jeba... za to kara powina być ostra. Przecież to tak jakby ktoś na twoich oczach po twoim szalu biegał i go niszczył. My tu gadac możemy ale flagi muszą być naprawione niech w Bydgoszczy bedzie wyznaczona osoba która będzie zbierac na naprawe tych flag, konsekwencje to duższa perspektywa.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 12:38
Myśle cały czas o tym z flagami , może ten materiał jest poprostu chujowy i wypadało pomyśleć żeby nastepne flagi były lepszej jakość ?
I kto myśli o wpłaceniu kasy to niehc się nie zastanawia bo nie które inne flagi też potrzebują odświeżenia np. MKS POGOŃ SZCZECIN
Byłem na płocie na bank nie zniszczyłem nic, ale wpłacę kasę !
Nie dużo ale poszło
Ostatnio edytowany przez: PSMKS, 6 maja 2010, 12:57 [1 raz(y)]
Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 13:42
Zniszczone flagi... i napierdalanie z rakietnicy w fanów... to brzmi jak jakis SABOTAŻ... nie dziwiłbym się gdyby takie numer odjebał jakis fan innej druzyny podczas partyzanckiej akcji... ale ze sami sobie strzelamy samobóje... Kurwa ogarnijcie sie... bo potem bedzie lament ze w pysk jeden z drugim od swojaka dostał bo sie zachowac nie potrafił...
Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 13:50
Są kurwa ludzie rozumni, i ludzie pozbawieni jakiejkolwiek odpowiedzialności, poczucia obowiązku i nieprzystosowani do życia społecznego. Przecież flaga nie jest z metalu, flaga to jest materiał który dość łatwo zostaje uszkodzony nie trzeba być Platonem ani Nietzsche aby na to wpaść.
Tak ciężko było ruszyć tą najebaną mózgownicą i pomyśleć co robisz jeden z drugim ?!
Ehhh to przechodzi ludzkie pojęcie, niektorym już całkiem się w dupach poprzewracało. Szacunek do własnych barw to podstawa, ale niektórych nawet tego trzeba uczyć.
Niech tylko ktoś zapłacze, że daje kase a nie ma opraw...!
Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 13:56
dobra... pewnie ci co to zrobili to i tak chuja pamiętają albo się nie przyznają,albo nie czytają forum, każdy sypnie po trochu kasiutą i ''zalatamy dziury'' .brakuje chyba ''żelaznej ręki'' co poniektórym
THC United.. jak wróciłeś na chate?
Ostatnio edytowany przez: Roman Pigwa, 6 maja 2010, 14:02 [1 raz(y)]
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Nie proponuj tylko wpłacaj konto jest na portowcy.org podane . Każdy który tu narzekał mógł by chociaż te 10 zł wpłacić !
konto SKPS ING Bank Śląski
Odział w Szczecinie
ul. Milczańska 46, 70-107 Szczecin
Nr konta 13 1050 1559 1000 0023 1861 3425
Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 18:28
Kara adekwatna do wyczynow. Cieszmy sie, ze stadionu na Gornik nie zamkneli.
Koledza Pucha niech szybko wraca do zdrowia. Flagi same tez sie nie naprawia.
Wplacajcie kase na te cele!
Odp: Po meczu z Ruchem! - 06/05/2010 18:36
Kur... rece opadaja.
NIestety masaz twarzy dla niektorych bedzie konieczny
Trzeba ostro zareagowac bo za 3-4 miesiace sytuacja moze sie powtorzyc. Niektorzy maja po prostu wyjebane a takich trzeba tepic.
Postaram sie zaraz cos wplacic
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.