Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
M.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7595 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 17:22

mastah86 napisał:  
a obok wisi tablica upamiętniająca Floriana Krygiera. szacun...

@PL a może sam to uprzątniesz?? tobie również miasto i społeczność będą wdzięczni

Szczotka,rozpuszczalnik i po sprawie...nie ma co lamentować

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Steryd
Kibic
Na forum od 8573 dni

**

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 17:25
Naszym prezesom caly czas trzeba patrzec na rece. W temacie biletow rowniez zachowali sie bardzo nie fair wobec fanow i tylko niezle wyniki sprawily, ze stadion nie swieci pustkami. Ceny jak na ekstraklase, a nawet na krytej trybunie, placac 30zl mokniesz i wychodzisz ze stadionu przez kaluze blota. Bede sie upieral, ze gdyby ustalono ceny 20 i 15zl, to znacznie wiecej osob zawitalo by na trybuny.
Wracajac do Karczynskiego, to szczescie w nieszczesciu, ze tak sie skonczylo, ale mamy kolejny dowod jak kruche sa fundamenty w strukturach klubu. Niesmak pozostanie na dlugo. Oby nie bylo kolejnych takich "kwiatkow".
Pismaki i tak swoje napisza, nigdy nie byli obiektywni w takich sprawach. Nawet gdyby ktos chcial napisac cos w innym swietle, to nikt by mu tego nie wydrukowal.

1948
Fyfy
Kibic
Na forum od 6416 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 17:39
Rozsadna decyzja!

POGON TO MY!

xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6035 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 18:12
Możemy spać spokojnie że tak powiem:)

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
BTR
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 18:18

be. napisał:  
brawo kurwa. nie chciałem się udzielać w dyskusji, ale po tym jak "krasnoludki" odjebały tą akcje nie wytrzymałem. co to ma być? skąd wy macie ludzie taką wrodzoną nienawiść. co to ma być za poziom dyskusji? z czego wy się cieszycie? upokarzacie człowieka publicznie i macie powody do dumy? żałosne.

Chłopie, im bardziej jesteś kibicem (wyjazdy, oprawy, cała otoczka), im więcej się udzielasz, tym więcej masz do czynienia z ZOMO. Im więcej masz do czynienia z ZOMO, tym bardziej ZOMO nienawidzisz. Im bardziej ZOMO nienawidzisz, tym bardziej radykalne (nie koniecznie logiczne) działania podejmujesz w takiej sytuacji. Nie ma się co rozpisywać o ZOMO, byłby kolejny, wielostronny temat. Można być studentem, specjalistą w korporacji, właścicielem firmy... nie ma znaczenia kim się jest, jak się ma z nimi taki kontakt, jaki mają udzielający się kibice, nie da się ich nie nienawidzić.

PS. Jeśli masz zamiar stwierdzić, że np. regularnie śmigasz na wyjazdy a się ze skandalicznym zachowaniem nie spotkałeś, to z Twoim szczęściem proponuję nie wychodzić z kolektury ;)

Dochodząc do sedna, czyli Twojego pytania o publiczne upokarzanie człowieka, to Ci powiem, że między innymi właśnie publiczne upokarzanie człowieka, jest tym o czym od początku tu piszę...

Nienawiść do Policji - tak Nas wychowano? Napisałbym, że to sami policjanci tak Nas wychowali...

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
anathema
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 18:27

eM napisał:  

pogonifan napisał:  
Za to jednak co zrobił może liczyć na szacunek z mojej strony.

Jaki tam szacunek, on już sie przyzwyczaił do tego że nikt nie spojrzy na niego jak na człowieka i nie raz na własnej skórze doswiadczył niechęci jaką czują normalni obywatele do policji. Myśle że jest na tyle perfidnym, wyrachowanym typem bez honoru(akcja z eks kolega Majdanem, mowienie do niego per pan itp) , że te wszystkie wrzuty nie robiły na nim wrażenia i bez problemu był w stanie przyjąć stanowisko dyrektora w Naszym klubie.
Na pewno jednak panowie Smolny i Kałuzny , którzy do rekinów finansjery nie należa , liczą grosz do grosza , nawet na biletach starają sie wyrwac od ludzi pieniądze ,widząc reakcje kibiców(protest,brak dopingu,akcje krasnoludków,wyniki sondy,ogólne oburzenie) przeprowadzili rozmowe z Karczyńskim i przekonali go aby mimo wszystko sobie odopuscił, bo to może zle wpłynąć na ich portfele.Potem razem uzgodnili jak napiszą oświadczenia, tak aby jakoś wyjść z twarzą w oczach opinii publicznej i na tym sprawa się kończy.

Dlatego tutaj należą sie wielkie brawa wszystkim fanom , którym naprawde zależy na dobrej atmosferze w klubie , bo to tylko Nasza zasługa że dziś milicjant nie jest dyrektorem!

POGON TO MY!

Nie zgodze sie,nie do końca. Pierwsza kwestia samego Karczyńskiego-gdyby naprawde sie uparł,to został by tym dyrektorem,czy cholera wie kim tam jeszcze. My niewiele byśmy mogli zrobić w tej kwestii,noo może bojkotując swój własny klub. I o dziwo takie zachowanie części społeczności by to pasowało,co zresztą oficjalnie widać i słychać. Po wtóre,sami prezesi,którzy i tak są wspomogani w lwiej części przez miasto i innych sponsorów,niewiele wkłądaja w ten klub,o ile nie wyciągają. Tajemnicą poliszynela jest to,że gdy pojawi sie ktoś na horyzoncie z kasą chętnie pozbędą sie Pogoni-im to wisi czy będzie to EPA,Drzymała czy inny podmiot.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Szymek
Kibic
Na forum od 8327 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 18:29
ciekawe na ile to byla jego decyzja? Pewno podjeta wspolnie z gastro... Wiedzieli przeciez ile moga zyskac, a ile stracic

anathema
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 18:41
Mnie zastanawia jaki będzie odwet Karczyńskiego. A że będzie jakaś zemsta,wszak to leży w naturze,to pewne,pytanie kiedy i w jaki sposób sie to objawi. Niby powiedzonko "nie martw sie na zapas",ale człowiek jest już tak nastawiony,że czasem nie może inaczej postrzegać pewnych kwestii.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
ted
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 19:09
No super wiadomość :) Było, mineło i jest zajebiście ! Wszyscy w poniedziałek na Twardowskiego. a na karczyńskiego szkoda więcej pikseli.

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
arat
Kibic
Na forum od 6593 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 19:41

M. napisał:  

Jeżeli dla Ciebie nie ma powodu do lamentowania to pokazujesz niestety poziom obecnych kibicow, którzy niby mają decydujący głos na stadionie. Ciekawe czy starczy rozpuszczalnik, napis do Ćwikły na chodniku przed klubem do dnia dzisiejszego jest na chodniku przed klubem. Szkoda, że obecnej grupie decyzyjnej brakuje poszanowania dla tradycji i przeszłości. (vide Majdan).

Swoją drogą źle się dzieje, jeżeli kibice rządzą klubem, pomijając już fakt, że dobrze się stało co do Karczynskiego

PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 19:44

arat napisał:  

M. napisał:  

Jeżeli dla Ciebie nie ma powodu do lamentowania to pokazujesz niestety poziom obecnych kibicow, którzy niby mają decydujący głos na stadionie. Ciekawe czy starczy rozpuszczalnik, napis do Ćwikły na chodniku przed klubem do dnia dzisiejszego jest na chodniku przed klubem. Szkoda, że obecnej grupie decyzyjnej brakuje poszanowania dla tradycji i przeszłości. (vide Majdan).

Swoją drogą źle się dzieje, jeżeli kibice rządzą klubem, pomijając już fakt, że dobrze się stało co do Karczynskiego

TY nam prezentowales długo swój poziom i nie był on wysokich lotów. Nie wiem kto niby ma decydujący głos na stadionie ale to nie stadion lecz forum. Szkoda że tobie brakuje poszanowania dla przeszłości i twojego byłego pracodawcy.

arat
Kibic
Na forum od 6593 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 20:10

PL napisał:  

arat napisał:  

M. napisał:  

TY nam prezentowales długo swój poziom i nie był on wysokich lotów. Nie wiem kto niby ma decydujący głos na stadionie ale to nie stadion lecz forum. Szkoda że tobie brakuje poszanowania dla przeszłości i twojego byłego pracodawcy.

? chyba mnie z kims pomyliłes

[PL: Wątpie.]

BNY
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 20:17

arat napisał:  

PL napisał:  

arat napisał:  

M. napisał:  

? chyba mnie z kims pomyliłes

[PL: Wątpie.]

Jak już sam kiedyś pisałeś internet nie jest anonimowy...

PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 20:45
Ja jeszcze chciałbym się odnieść na zakończenie tego tematu do oświadczenia pana Karczyńskiego.

Cytat:  
W odniesieniu do powołania mojej osoby na stanowisko dyrektora klubu podjąłem decyzję, która mam nadzieję będzie dobra dla Pogoni Szczecin. Kierując się zdrowym rozsądkiem oraz dobrem szczecińskiego klubu, który kochałem, kocham i zawsze będę kochał postanowiłem zrezygnować z ubiegania się o funkcję dyrektora klubu.

Tak bardzo kocha, że kiedy była potrzeba ratowania Pogoni, odmówił pomocy tłumacząc się sponsorami.

Cytat:  
Kontrowersje jakie zrodziły się wraz z moją kandydaturą dały mi jasny obraz,że objęcie przeze mnie funkcji dyrektora naraża dobre imię Dumy Pomorza widziane oczami niektórych kibiców. Dlatego wybrałem dobro klubu, a nie swoje własne, jak niektórzy sugerowali.

Niektórzy kibice to wg. Pana K. zapewne większość stadionu na środowym meczu, którzy skandowali jego nazwisko, większość osób na forum czy tez 81 procent osób głosujących w sondzie na Nie.

Cytat:  
Zaznaczam, że swoją decyzję podjąłem nie z obawy przed kibicami ale przede wszystkim z obawy narażenia klubu na niepotrzebne konflikty wywołane wokół mojej osoby.
Nie ukrywam, że cieszę się, że mimo braku akceptacji pewnego środowiska kibiców spotkałem się z wyrazami poparcia, szacunku wielu naprawdę wielu osób.

To jest ciekawe zdanie. Brak akceptacji pewnego środowiska? Co to oznacza? Środowiska kibicowskiego? Żadne Stowarzyszenie nie zabrało głosu w tej sprawie, nie licząc oświadczenia Prezesa Pogoni Nowej nt. kłamstwa pana rzecznika KWP nie opowiadając się po żadnej że stron, więc o kim mówi w swoim oświadczeniu rzecznik KWP? przecież napisał w 1 oświadczeniu " Mimo różnicy formacji mojego zawodu oraz ideologi kibiców osiągaliśmy zawsze kompromis" , "Liczę z każdym głosem" a zarzuca teraz tajemniczym środowiskom brak akceptacji.

Cytat:  
Wśród nich byli także kibice Pogoni Szczecin, rodzina, moi przyjaciele, koledzy, koleżanki, znajomi, osoby ze świata polityki, świata biznesu, środowiska dziennikarskiego, sportowego oraz ze strony zawodowej. Tym wszystkim, którzy dali temu wyraz chciałbym bardzo serdecznie podziękować i zapewnić, że zawsze mogą liczyć na moją pomoc i szacunek.

Naprawdę cieszę się, że pan K. ma tylu przyjaciół i takie poparcie. Sądzę, że jesienne wybory w 2010 roku mogą wyłonić nowego gospodarza tego miasta, wtedy na pewno spełnia się marzenia bycia celebrytem szczecińskim lub jak kto woli gwiazda. W tych podziękowaniach dla zachowania poprawności brakuje mi tylko podziękowania dla emerytów i kościoła.

Cytat:  
Kibiców, którzy nie akceptują mojej osoby chciałbym zapewnić, że tak samo jak Wam tak i mi zależy na chwale Pogoni Szczecin. Nigdy nie zamierzałem i nie zamierzam z Wami walczyć.

Ciężko uwierzyć chyba większości fanatykom w te słowa, w słowa wypowiedziane przez policjanta, którzy dopuszczają się łamania prawa w stosunku do kibiców.

Cytat:  
Mam nadzieję, że moja decyzja zakończy niepotrzebny spór i kontrowersje. Liczę, że Pogoń awansuje w tym sezonie do ekstraklasy, bo na pewno na to zasługuje. Od tego momentu wszyscy powinniśmy zająć się dopingiem dla drużyny, a nie protestami.

Ja też mam takie nadzieje i chciałbym za pomocą forum podziękować za wskazanie drogi kibicom co mają robić- pewnie będąc dyrektorem też by mówił co mają robić a jak nie to zakaz wg. jego słów " jak mam być psem to zaraz nim będę".

Odnośnie oświadczenia prezesów:

Cytat:  

Życzymy Maciejowi Karczyńskiemu sukcesów w dalszej pracy zawodowej i mamy jednocześnie nadzieję, iż w przyszłości możliwa będzie jego aktywna współpraca z POGOŃ SZCZECIN S.A.

Ja również życzę sukcesów zdala od Pogoni Szczecin, mając nadzieje, że nie dopuszczą oni w przyszłości do takich kontrowersji wokół klubu, bowiem smród tego zachowania pozostanie na lata.

Większość osób zdążyła się już wypowiedzieć na forum dlatego też temat zostanie niedługo zamknięty, choć mam wrażenie ze jeszcze powróci w przyszłości.

L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 21:11
Bardzo mi się nie podoba pomazana ściana z tablicą, ale na całe szczęście zostały uczynione kroki by tego się pozbyć.
arat - c&*j ci w łeb i powiem ci to jak cię spotkam :)

A teraz parę zdań na temat oświadczeń :

Cytat:  

W związku ze złożoną w dniu dzisiejszym rezygnacją Macieja Karczyńskiego z ubiegania się o funkcję Dyrektora Klubu w POGOŃ SZCZECIN S.A., zarząd Spółki oświadcza, iż z żalem zapoznał się ze stanowiskiem Macieja Karczyńskiego.

Nie wiem jaki w tym żal skoro po meczu z p olonią mieliście jasno i klarownie pokazane co o tym sądzi "grupka" 5tys fanów.

Cytat:  
Tym nie mniej musimy liczyć się przede wszystkim z decyzją samego Macieja Karczyńskiego, którego bardzo szanujemy i którego merytoryczne przygotowanie do funkcji dyrektora Klubu oceniamy bardzo wysoko.W związku z powyższym zarząd POGOŃ SZCZECIN S.A. serdecznie dziękuje Maciejowi Karczyńskiemu, iż podjął się kandydowania na funkcję Dyrektora Klubu.

Bardziej w dupe mendzie nie mogliście wejść. Szkoda tylko, że odrzuca się z klubu normalnych ludzi czyt. M. Kotkowski. Jak by nie było potrafił mieć swoje zdanie, a ciebie smolny to boli najbardziej.

Cytat:  
Życzymy Maciejowi Karczyńskiemu sukcesów w dalszej pracy zawodowej i mamy jednocześnie nadzieję, iż w przyszłości możliwa będzie jego aktywna współpraca z POGOŃ SZCZECIN S.A.

Zarząd Klubu Pogoń Szczecin SA

My też mu życzymy szerokiej drogi, ale aktywna współpraca z Pogonią NIE będzie możliwa ;)

Teraz mendka :):

Szanowni Państwo!

Cytat:  
W odniesieniu do powołania mojej osoby na stanowisko dyrektora klubu podjąłem decyzję, która mam nadzieję będzie dobra dla Pogoni Szczecin.

Zdecydowanie dobra, o to akurat nie musisz się martwić.

Cytat:  
Kierując się zdrowym rozsądkiem oraz dobrem szczecińskiego klubu, który kochałem, kocham i zawsze będę kochał postanowiłem zrezygnować z ubiegania się o funkcję dyrektora klubu.

Maćku wzruszyłeś mnie...Może pomnik w centrum miasta za twoją decyzje ?

Cytat:  
Kontrowersje jakie zrodziły się wraz z moją kandydaturą dały mi jasny obraz,że objęcie przeze mnie funkcji dyrektora naraża dobre imię Dumy Pomorza widziane oczami niektórych kibiców. Dlatego wybrałem dobro klubu, a nie swoje własne, jak niektórzy sugerowali.

No dla ciebie, twoich kolegów, smolnych, kałużnych, barańskich i innych wybiórczych 6 tys to niektórzy. No ale jak ktoś chce być ślepym to będzie.

Cytat:  
Zaznaczam, że swoją decyzję podjąłem nie z obawy przed kibicami ale przede wszystkim z obawy narażenia klubu na niepotrzebne konflikty wywołane wokół mojej osoby.

My także to rozumiemy. Lubisz być w świetle jupiterów, masz Maćku parcie na szkło :) Co zrobić.

Cytat:  
Nie ukrywam, że cieszę się, że mimo braku akceptacji pewnego środowiska kibiców spotkałem się z wyrazami poparcia, szacunku wielu naprawdę wielu osób. Wśród nich byli także kibice Pogoni Szczecin, rodzina, moi przyjaciele, koledzy, koleżanki, znajomi, osoby ze świata polityki, świata biznesu, środowiska dziennikarskiego, sportowego oraz ze strony zawodowej. Tym wszystkim, którzy dali temu wyraz chciałbym bardzo serdecznie podziękować i zapewnić, że zawsze mogą liczyć na moją pomoc i szacunek.

Heh...Panie Maćku po raz kolejny pewne środowisko to dla Ciebie 6 tys na p oloni. Do tej całej wyliczanki przychylnych tobie osób zapomniales dodac proboszcza swojej parafii i wychowaczyni ze szkoly podstawowej. Zapomniales dodac, że siedząc we wiezy podczas meczu z p olnoia
  Cytat:  
twoi przyjaciele, koledzy, koleżanki, znajomi(...) ze strony zawodowej

podśmiewali się podczas dopingu Kibiców na "twoja cześć"

Cytat:  
Kibiców, którzy nie akceptują mojej osoby chciałbym zapewnić, że tak samo jak Wam tak i mi zależy na chwale Pogoni Szczecin.

Nie akceptuję twojej osoby więc zanzaczyłem ten fragment. Mi także zależy na chwale Pogoni, a osoba M. Karczyńskiego by jej tej chwały nie przyniosła.

Cytat:  
Nigdy nie zamierzałem i nie zamierzam z Wami walczyć. Chciałem wspólnie pomóc w funkcjonowanie klubu, który kocham tak samo jak Wy.

Ja walczyć też nie zamierzam, bo trudna z takim osobami walczyć czysto :) Myślę, że na Pogoni jest wystarczająco bezpiecznie i twoja pomoc nie jest potrzebna.

Cytat:  
Nie dostałem od Was szansy, na którą według nie tylko prezesów klubu zasługiwałem.

Skromność to twoje drugie ja ? hihih...

Cytat:  
Na koniec chciałbym serdecznie podziękować Arturowi Kałużnemu i Grzegorzowi Smolnemu za obdarzenie mojej osoby zaufaniem. Wiem, że kierowaliście się merytorycznymi powodami składając mi propozycję. Zaangażowanie jakie pokazujecie jest gwarantem rozwoju szczecińskiego futbolu na najwyższym poziomie, czego z całego serca Panom życzę! Dziękuję także wszystkim tym, którzy są w Pogoni i okazali mi swoją akceptację oraz poparcie.

Zapomniałeś dodać Martę z imienia. Zapomniałeś zaznaczyć, że jej decyzje są dla klubu na minus niż na plus. Jedyny plus tej osoby to wygląd wizualny puszki MOC PORTOWCÓW. Wie o tym wyżej wymieniony prezez Smolny i Kałużny.

Cytat:  
Mam nadzieję, że moja decyzja zakończy niepotrzebny spór i kontrowersje. Liczę, że Pogoń awansuje w tym sezonie do ekstraklasy, bo na pewno na to zasługuje.

tutaj mogę się zgodzić :)

Cytat:  
Od tego momentu wszyscy powinniśmy zająć się dopingiem dla drużyny, a nie protestami.

A może czas zająć się swoim nosem i w organizację opraw i dopingu się nie mieszać. Zawsze można to porobić u siebie na futsalu :)

Ogólnie całe te oświadczenie, jedno i drugie, to nadają się dla mnie do Bravo. Z jednej i z drugiej strony żal jak by ich rozłączyli na zawsze. Chcecie to sie tam bawcie w trójkę, nikt Wam tego nie zabrania, ale opinia publiczna jest zdania, że wasza gwiazdka po prostu się nie nadaje. Poprzewracało się wam w dupskach po 2 latach.
Z mojej strony taki mały apel do prezesów.. Chcecie być szanowani ? To zacznijcie szanować kibiców. Trzeba Wam oddać to, że jednak postawiliście na odbudowę, chciało się Wam, ale nie zauważacie swoich błędów po drodze. Z wami to jest tak, że jeden plus przysłania wszystkie minusy. Otóż tak nie jest, gdy jest się osobą publiczną i jest się prezesem klubu z ponad 60 letnia tradycją i historią.
Pójdźcie po rozum do głowy i zacznijcie w końcu otwierać sie na kibiców a nie za każdym razem wprowadzać zamęt i strach.

Pozdrawiam.

MW'03
Budrys
Kibic
Na forum od 8694 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 21:18
dobra decyzja Karczyńskiego - niech spierdala i tyle
a gastronomicy podpadli na całej linii ...

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Rudi87Sz-n
Kibic
Na forum od 6707 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 21:39
A tam gastronomicy mają w dupie kibiców, tak naprawde jak Pogoń awansuje do Ekstraklasy to będą mieli ich jeszce głębiej, bo wtedy wpadnie kasa od C+ i jakiś nowych sponsorów. A ten tysiąc czy 1,5 tysiąca które by przez nowego prezesa przestała przychodzić to tak naprawde chuj ich interesuje. W Polsce tak naprawde nie ważni są kibice, czy nowe obiekty. Tu niestety jest ważnie aby ustawić kolesi jak najwyżej i samemu czerpać z tego kożyści. A jak się już uda wjebać do PZPN-u to prawdziwe eldorado

energ
Kibic
Na forum od 6172 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 10/10/2009 23:11
Nie zaatraćmy w tym wszystkim wartości nadrzędnej jaką jest POGOŃ.

NLx
Kibic
Na forum od 8635 dni

**

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 11/10/2009 01:50
Przemiło ze strony pana milicjanta, że postanowił sobie odpuścić. Dalej możemy robić to co do nas Kibiców należy, czyli działać dla dobra Pogoni.

za plecami psów myśliwskich cała masa
mario741019
Kibic
Na forum od 5860 dni

Odp: Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja - 11/10/2009 06:47
http://w218.wrzuta.pl/audio/0sba9rXyixW/natalia_kukulska_-_puszek_okruszek_wersja_z_1989

Prezesi chcieli jak dziadek dać Nam psa!

" Choćby Was tu było, jak na drzewach liści, będziecie spierdalać idą POGONIŚCI"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.18 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005