Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Miss Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Z daleka nie będzie widać
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 19:44
No ja na mojej nokii bym lepsze foty zrobił.

Z daleka nie będzie widać.
Jestem z Miasta.
Kibic
Na forum od 5593 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 19:51
rok temu bylo zdecydowanie lepiej.

xrone
Kibic
Na forum od 5782 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 20:16
Ja mam pytanie?
Czy w ogole byla jakas selekcja kandydatek? Przecież 90% z tych Pań nienadaje sie do krojenia cebuli w kebabie...
A szkoda bo troche ładnych dziewczyn w Szczecinie jednak jest

szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 20:36

xrone napisał:  
Ja mam pytanie?
Czy w ogole byla jakas selekcja kandydatek? Przecież 90% z tych Pań nienadaje sie do krojenia cebuli w kebabie...
A szkoda bo troche ładnych dziewczyn w Szczecinie jednak jest

Ładne dziewczyny nie potrzebują się lansować w takich konkurencjach:]

Jestem z Miasta.
Kibic
Na forum od 5593 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 20:36
... juz to coś sie nadaje bardziej na miiss Pogoni niż te pasztety .. tylko nie ze Szczecina ona .. MISS POGONI>

....
Kibic
Na forum od 5867 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 20:47

Jestem z Miasta. napisał:  
... juz to coś sie nadaje bardziej na miiss Pogoni niż te pasztety .. tylko nie ze Szczecina ona .. MISS POGONI>

Gust masz świetny ;) Nie nabijaj bezsensownych postów.

Video rzeczywiście potwierdza nieudolność fotografa. Zobaczymy na gali, chociaż pewnie głosów sporo będzie nietrafnych przez jakość zdjęć... Oby tylko tym razem końcowy wybór nie był ustawiony jak rok temu.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7301 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 21:11
Na SPORTFANIE nawet pokazala sie informacja o konkursie:] wchodzac na o2.pl w dziale sport, 3 news z gory hehe, jezeli juz to daja to rzeczywiscie juz niemaja co dawac...

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
V...
Kibic
Na forum od 8528 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 21:19
numery 23 i ewentualnie 25. Glos na nr 23 poszedl czyli pierwsza na liscie. Kilka dziewczyn to ja naprawde nei wiem jak wpadly na to aby tam startowac...ale sa gusta i gusciki;)

MKS
E.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 21:23
obejrzyjcie film zanim zagłosujecie, bo co do zdjęć- szału nie ma ;]

dziki
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 22:01

Jestem z Miasta. napisał:  

gosciu widze masz problem ze soba..albo nigdy nie ruchales jeszcze albo zadna cie nie chce i gdzies sie trzeba wyladowac...szmulki calkiem calkiem a ze pewnie gowno wiedza o Pogoni to druga strona medalu..ale ogolnie niezle dupeczki

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
spagetti
Kibic
Na forum od 7888 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 22:07
Swoja droga denerwujace jest to ze spamuja na sledzikach i innych typu rzeczach.Np ta....

KLIK

Oczywiscie do dziewczyny nic nie mam tylko ze takie glosowania sa malo sprawiedliwe w obecnych czasach:) Ktora bedzie miala wiecej znajomych na nk to wygra :/

,,Vi är överallt,,- POGON
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 22:09
Mi Avast nie pluje się o żadnego trojana czy innego bazyla :]

Jeśli patrząc tylko na urodę (bo co we łbach mają to zobaczymy na gali hihi) to numerki 18, 17, 11 i 16 są nawet ok, osobiście zagłosowałem na ostatnią wymienioną przeze mnie :)

Samo
Kibic
Na forum od 6781 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 22:30

.Krzysiek napisał:  
Mi Avast nie pluje się o żadnego trojana czy innego bazyla :]

Jeśli patrząc tylko na urodę (bo co we łbach mają to zobaczymy na gali hihi) to numerki 18, 17, 11 i 16 są nawet ok, osobiście zagłosowałem na ostatnią wymienioną przeze mnie :)

Zdecydowanie 11 , ale jeżeli chodzi o urodę, bo co w główce to jest zagadka :)

D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 22:31

spagetti napisał:  
Swoja droga denerwujace jest to ze spamuja na sledzikach i innych typu rzeczach.Np ta....

KLIK

Oczywiscie do dziewczyny nic nie mam tylko ze takie glosowania sa malo sprawiedliwe w obecnych czasach:) Ktora bedzie miala wiecej znajomych na nk to wygra :/

Szeroko zakrojony wywiad jak widzę nie śpi ;P Będąc zupełnie poważnym, to nic dziwnego, że szuka wsparcia u znajomych. A konkursy Miss mają to do siebie, iż daleko im do obiektywizmu dlatego słuszna nazwą dla konkursu to; Miss Przedsiębiorczości.

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
ManeS
Kibic
Na forum od 5699 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 22:33

spagetti napisał:  

KLIK

no ale przeciez ona nalezy do "Kierunek ۞ ۞ Abc Ci Najlepsi I Najfajniejsi dzienne mgr 7-letnie" ~~

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
LEOnek
Kibic
Na forum od 7038 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 22:39
Ze zdjęć to bym żadnej nie wybrał. Jak obejrzałem filmiki to jednak jest parę fajnych dziewczyn - szkoda że nie pokazano na nich wszystkich kobitek .... Fotografa to należy wysłać do marketu żeby rozkładał towar na półkach bo tak spierd.... sprawę to może tylko totalne beztalencie. JA tam czekam na więcej fotek/filmików wtedy oddam głos na jakąś panienkę. Szkoda ze nie ma podanej jakieś większej ilości informacji czy choćby z każda jakiegoś małego wywiadziku (zainteresowania itp.)

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
E.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 23:00
LEOnek mogę cię zmartwić, ale nie jest przewidziane więcej fotek/filmików.

Safe
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 23:02
Oddałem głos na 23 i przyznam się bez bicia, że między innymi dlatego, że ją znam. Co do samego konkursu, to chyba nie ma o czym mówić, bo każdy już swoje 3 grosze dorzucił, a podstawowym błędem jest chyba brak ograniczenia wiekowego, w poprzedniej edycji dało się zauważyć kobiety tutaj niestety większość, to dziewczynki. Kilka kojarzę, ze szkół, z baletów i nie wydaje mi się żeby któraś z nich była fanką już nie wspominając o fanatyczkach chociaż jedną panią da się poznać z trybun:)

Swoją drogą ładną anty-reklamę tomash studio czy jak to się zwie zafundowało sobie

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 23:04

LEOnek napisał:  
Szkoda ze nie ma podanej jakieś większej ilości informacji czy choćby z każda jakiegoś małego wywiadziku (zainteresowania itp.)

Pewnie nie byłoby zbytnio o czym pisać.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 23:51

śmielaq89 napisał:  

LEOnek napisał:  
Szkoda ze nie ma podanej jakieś większej ilości informacji czy choćby z każda jakiegoś małego wywiadziku (zainteresowania itp.)

Pewnie nie byłoby zbytnio o czym pisać.

jak to nie było? taniec, muzyka, poezja, jazda konna... aaaaaa no i oczywiście "kibicowanie Pogoni" :)

co do sesji - szkoda trochę tych fotek, bo rzeczywiście mogą wypaczyć wynik głosowania

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005