Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 20:16
Ja mam pytanie?
Czy w ogole byla jakas selekcja kandydatek? Przecież 90% z tych Pań nienadaje sie do krojenia cebuli w kebabie...
A szkoda bo troche ładnych dziewczyn w Szczecinie jednak jest
Gust masz świetny Nie nabijaj bezsensownych postów.
Video rzeczywiście potwierdza nieudolność fotografa. Zobaczymy na gali, chociaż pewnie głosów sporo będzie nietrafnych przez jakość zdjęć... Oby tylko tym razem końcowy wybór nie był ustawiony jak rok temu.
Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 21:11
Na SPORTFANIE nawet pokazala sie informacja o konkursie wchodzac na o2.pl w dziale sport, 3 news z gory hehe, jezeli juz to daja to rzeczywiscie juz niemaja co dawac...
Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 21:19
numery 23 i ewentualnie 25. Glos na nr 23 poszedl czyli pierwsza na liscie. Kilka dziewczyn to ja naprawde nei wiem jak wpadly na to aby tam startowac...ale sa gusta i gusciki
gosciu widze masz problem ze soba..albo nigdy nie ruchales jeszcze albo zadna cie nie chce i gdzies sie trzeba wyladowac...szmulki calkiem calkiem a ze pewnie gowno wiedza o Pogoni to druga strona medalu..ale ogolnie niezle dupeczki
Oczywiscie do dziewczyny nic nie mam tylko ze takie glosowania sa malo sprawiedliwe w obecnych czasach Ktora bedzie miala wiecej znajomych na nk to wygra :/
Jeśli patrząc tylko na urodę (bo co we łbach mają to zobaczymy na gali ) to numerki 18, 17, 11 i 16 są nawet ok, osobiście zagłosowałem na ostatnią wymienioną przeze mnie
Szeroko zakrojony wywiad jak widzę nie śpi Będąc zupełnie poważnym, to nic dziwnego, że szuka wsparcia u znajomych. A konkursy Miss mają to do siebie, iż daleko im do obiektywizmu dlatego słuszna nazwą dla konkursu to; Miss Przedsiębiorczości.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
no ale przeciez ona nalezy do "Kierunek ۞ ۞ Abc Ci Najlepsi I Najfajniejsi dzienne mgr 7-letnie" ~~
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 22:39
Ze zdjęć to bym żadnej nie wybrał. Jak obejrzałem filmiki to jednak jest parę fajnych dziewczyn - szkoda że nie pokazano na nich wszystkich kobitek .... Fotografa to należy wysłać do marketu żeby rozkładał towar na półkach bo tak spierd.... sprawę to może tylko totalne beztalencie. JA tam czekam na więcej fotek/filmików wtedy oddam głos na jakąś panienkę. Szkoda ze nie ma podanej jakieś większej ilości informacji czy choćby z każda jakiegoś małego wywiadziku (zainteresowania itp.)
Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 23:02
Oddałem głos na 23 i przyznam się bez bicia, że między innymi dlatego, że ją znam. Co do samego konkursu, to chyba nie ma o czym mówić, bo każdy już swoje 3 grosze dorzucił, a podstawowym błędem jest chyba brak ograniczenia wiekowego, w poprzedniej edycji dało się zauważyć kobiety tutaj niestety większość, to dziewczynki. Kilka kojarzę, ze szkół, z baletów i nie wydaje mi się żeby któraś z nich była fanką już nie wspominając o fanatyczkach chociaż jedną panią da się poznać z trybun
Swoją drogą ładną anty-reklamę tomash studio czy jak to się zwie zafundowało sobie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.