Odp: Vlepki Pogoni - 18/04/2009 19:52
pewnie ma sie tak jak w innych miastach najlepszym przykladem na istnienie kilku FC jest Jaworzno w ktorym oprucz kibicow Szczakowianki sa fankluby takich zespolow jak Pogoń Wisła Kraków Zagłębie Sosnowiec GieKSa i nie wiadomo co jeszcze wiec nie zdziwie sie jesli w Nowym Targu bedzie FC Pogoni
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Wie ktoś może, o ktorej wyniki konkursu na vlepke moga byc ?
właśnie... co z konkursem?
dzis wieczor postaram sie cos napisac, bo sie malo ludzi zglosilo do konkursu i nie wykluczone, ze jeszcze konkurs przedluzymy
mi do tej pory nikt nie odpisał czy vlepki doszły i nie wiem, czy mam wysyłać jeszcze raz (prosiłem o potwierdzenie dotarcia)
Może za mało projektów wpłynęło, może się nie spodobały i żaden nie zasłużył na nagrodę ale nie można się schować i nic nie powiedzieć. Albo ogłoście że konkurs nie wypalił i będzie wam wstyd albo przedłużajcie go.
W związku z tym, że część projektów vlepek w ogłoszonym przez nas konkursie nadesłana została do nas po 24 kwietnia informujemy, że wyniki konkursu ogłoszone zostaną w najbliższy poniedziałek.
Odp: Vlepki Pogoni - 28/04/2009 18:16
Poniedziałek chyba już minął, a nigdzie nie było napisanie o tym, że w przypadku małej ilości prac(ew. słabej jakości) konkurs zostanie anulowany.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.