po pierwsze lezalo to ze wszystkimi piro i wyciagnal to z kartonu, a po drugie jego ojciec jest swiadomy tego co to jest i ze ktos za to placi zeby wyszedl koncowy efekt...nie powiesz mi ze nie ?? poza tym to jest rzecz niebezpieczna dla takiego dzieciaka wiec tez ojciec ma go pilnowac, wiem ze jest to piknik ale niektore rzeczy sa nie na miejscu...i tu zasady zachowania sie nie zmieniaja jezeli chodzi o elementy oprawy..bez cisnien.pozdro
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 29/09/2006 12:47
Orientuje sie ktoś, gdzie znajduje się dokładniej to boisko w Ulikowie Chodzi mi o jakąś przybliżoną odległość do stacji. Bo ktoś w komencie na v-ałce, napisał, że to jest coś koło kilkudziesięciu metrów.. Chodzi mi o jak najszybsze dostanie się po meczyku, na stacje PKP. Chyba, że się tam zasiedzimy.. To pozostaje mi jakiś pociąg jeszczek o 19. Pozdro
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/10/2006 20:33
No na dzisiejszym wyjeździe było nawet fajnie ale najlepsze żeczy się działy pod koniec wiedzą ci co byli Co do dopingu troche słabo ogarnięty ale pozatym wszystko było OK.
Szatan - Man of the match..."O mój MKSie ja kocham Cięęęęę...."
Wkońcu z Bełczny ziom!! Wyjazd niezwykle udany tylko troche za daleko tam do sklepu było . Pozdro dla ekipy od ogniska za bramką całego Stargardu i chlopów z Pogodna do nastepnego meczyku !!!! Odezwijcie sie na gadu
Wkońcu z Bełczny ziom!! Wyjazd niezwykle udany tylko troche za daleko tam do sklepu było . Pozdro dla ekipy od ogniska za bramką całego Stargardu i chlopów z Pogodna do nastepnego meczyku !!!! Odezwijcie sie na gadu
oj przy ognisku bylo ciekawie:d tekst meczu jak ci wsadze buraka w dupe to ci cukier wyjdzie (do bramkarza ekipy Orkanu) ogolnie faza byla;] pozdro dla wsyzstkich ktorzy byli ;]
Szatan dzisiaj wymiatał normalnie.
Tylko niedobrze było bo zaczeli mecz później niż to było planowane i troche gorzej było z powrotem do szczecina. Ale nasi panowie policjanci byli tak mili że podwieźli nas w kabarynie do Stargardu. Ale gorzej było bo nie można było kupić biletów na powrót bo od razu nas do pociągu wpakowali, ale nam się fartneło bo akurat jak szedł konduktor to udało nam się wysiąść na dworcu w Dąbiu
Także miałem dziś dzień pełen przygód
no pod koniec powrotu ostro bylo pozdro dla ekipy pociagowej
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171803 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.