Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 12:50
Nie napisałem, że ja tak śpiewałem. Ale przypominam co poniektórym. Taką formę tej przyśpiewki zarzucił Sandał i u wielu osób się z powodzeniem przyjęła. Osobiście nie pochwalam.
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 12:54
rzeczywiście to co sie dzzieje w klubie nie napawia optymizmem.dyrektorem jest człowiek który kibicuje ŁKS-owi a ze Szczecinem i Pogonią nie ma nic wspolnego.tylko dostanie kase i tyle i ma w dupe czy bedzie dobrze czy zle ma kase i tyle.nie tylko on ale cała banda Ptaka tam robi i mysli.klubem czy w zarzadzie powinni byc ludzie którzy sa zwiazani z miastem Pogonią i jest dla nic nie tylko robota i kasa ale i pasja.robia wszystko aby było dobrze dla Pogoni.A tak tu nie ma.Te oszołomy maja też w dupie nas.To za Bekdasa tak nie było.Kibice chca aby ich zespoł był w Szczecinie i mogli sie z nim utożsamac aby ludzie zwiazani z Pogonią,miastem w niej byli,zeby tradycje były podtrzymywane.Teraz ta brazylia.Wczorajsze zwycięstwo cieszy ale az tak jak bysmy wygrali pare lat temu.W Pogoni musi grac wiecej Polaków i wychowanków.wczoraj zagrali wszyscy Polacy(oprócz Bugaja) i efekt jest.i tro jeszcze nie sa tak dobrzi.moze byc 3-5 brazylijczyków a nie 10 na bojisku a w kadrze 20!Dobrze ze jest Mario.On musi i z takim zespołem cos zrobic i grac.dobrze ze chociaż nie ma tego idoty Panika i mam nadzieje ze nie bedzie juz.bo jak sie podwinie noga Kurasowi to Panik juz gotowy(odpukać).Podsumuwujac w klubie jest źle.musza byc zmiany w zarzadzie i polityce.kibice musza tez dac forme protestu pokazac co oni chca i ze im tez zalezy aby Pogoń była ślila i działo sie dobrze.Oby tu sie zmieniło i stała sie lepsza atmosfera.Mniej brazyli wiecej Polaków zmiany w zarzadzie i polityka poprawa atmosfery Pogoń w Szczecinie i napewno bedzie lepiej.
Jeszcze niedawno pół 12stki śpiewało "Brazylijska czy nie, ja i tak kocham Cię..."
Chyba nie odróżniasz snów od jawy...
Podziwiam osoby które mają siłe komentować głupoty niektórych "fanów" - bo jak ja czytam te"mądrości" to ręce opadają i w głowie się nie mieści, że człowiek może być tak nierozgarnięty...
Jeszcze niedawno pół 12stki śpiewało "Brazylijska czy nie, ja i tak kocham Cię..."
Czemu ja tego nie pamietam??
Rzeczywiscie tak bylo. Sandal to zarzucil (komentarz jest tu zbedny) i wiele osob spiewalo. Byly to osoby, ktore zaspiewaly by wszystko, co im sie kaze, wiec nie ma co o tym dyskutowac. Dzieki przytomnosci ludzi odpowiedzialnych za to co dzieje sie na stadionie, ta glupia przyspiewka juz wiecej nie byla spiewana.
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 13:25
Czy mozemy oddzielic sprawy czysto sportowe od "polityki"? Sa pozakladane tematy o rasizmie, prezesach, ogolnej sytuacji w klubie. Tam kazdy moze napisac co o tym sadzi a jak nie chce o tym czytac to poprostu tam nie zaglada.
P.S Termin BRAZYLIJSKA POGOŃ zostal wymyslony przez dziennikarzy i rozpowszechniony przez media. Dla mnie i mysle ze dla kazdego szanujacego sie fana takie cos poprostu nie istnieje! Skonczmy ta dyskuje! Mario wczoraj w C+ odrazu zripostowal redaktora mowiac ze Pogon jest tylko jedna... wiadomo jaka!
Takie niekonczace sie dyskusje to poniekad zwyciestwo typow pokroju Ćwikły, ktorym na reke jest rozlam wsrod fanow. NASZA sila do tej pory byla JEDNOSC nie zaleznie od wieku, zawodu itp. Dowodem byla ostatnia wielka manifestacja na Placu Lotnikow gdzie moj ojciec dla wiekszosci z Was "dziadek" darl sie do kamery TVN ze upada jedyna rzecz ktora spaja kultrowo to Miasto! Uczestniczac w tym forum nie sposob sie z tym nie zgodzic. Wiele osobowosci, wiele pogladow i wiele roznych historii. Z niektorymi osobami zupelnie sie nie zgadzam, poglady niektorych niesamowicie mnie draznia ale... laczy NAS jedno!
bramki z Zabrza:
http://s002.wyslijto.pl/index.php?file_id=68064593485189383847&act=&gk=egipt
buhahaha, ale te dwie pierwsze bramki smieszne, gdyby stal u nich na bramce jakis normalny bramkarz to by nie mialy prawa wpasc ;]
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Co poniektórzy to jesteście beznadziejni !!! Dla Was to najlepiej jakby tego zespołu w ogole nie było na piłkarskiej mapie !!! Przegrali z łks to jechaliście po nich jacy to oni są najgorsi. Wygrali z górnikiem (podkreślam słabym górnikiem) to głupie podteksty ile zapłacili !!! Trzeba być mocno stukniętym żeby sądzić że na początku sezonu drużyna która nie jest pewna utrzymania sprzeda mecz !!! I jeszcze Ci pajace co stawiają w bukach na porażke swojego zespołu i pózniej płaczą że Pogoń wygrała bo stracili pare groszy !!! Bukmacherscy amatorzy !!! No Pogoń i na Polske się nie stawia !!! Wy kochacie Pogoń czy chcecie się dorobić kosztem Jej słabej gry Smiać to się będą niedługo z takich kibiców co są w szczecinie bo jakimś baranom zalezy na wygranej w buku niż wygranej Pogoni. PAJACE !!!
buhahaha, ale te dwie pierwsze bramki smieszne, gdyby stal u nich na bramce jakis normalny bramkarz to by nie mialy prawa wpasc ;]
1 bramka bramkarz juz duzo zrobil broniac pierwszy strzal Celebana (obronil instynktownie jedna reka)
2 bramka bardzo silny strzal Andersona + mokra murawa i plika - bardziej pech niz blad bramkarza
3 bramka - nie mial nic do powiedzenia swietny kontratak zadziwilo mnie piekne podanie Trałki od ktorego wszystko sie zaczelo
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.