Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Krzysiek_89
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7670 dni

*

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 13:03
Najgorsze jest to że jakaś matka wziełaz swoją 4 czy tam ile ich było dzieci, typowych małych dzieci :/ I przyszla na 12 , do tego my śpiewaliśmy cos ze slowem "K...." to ich matka do nich mowi zeby tego nie sluchały. Czy ta pani mozgu za przeproszeniem nie ma?? Czy nie ma innych sektorow tylko na ten przychodzic?? :(

Obrazek jpg wstawiony na forum
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7856 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 13:20

GoLeNiOwIaNiN napisał:  
Najgorsze jest to że jakaś matka wziełaz swoją 4 czy tam ile ich było dzieci, typowych małych dzieci :/ I przyszla na 12 , do tego my śpiewaliśmy cos ze slowem "K...." to ich matka do nich mowi zeby tego nie sluchały. Czy ta pani mozgu za przeproszeniem nie ma?? Czy nie ma innych sektorow tylko na ten przychodzic?? :(

Tez to widziałem .Przykra sprawa

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
rico
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 13:41
Nie ma co siać przerażenia, chłopaki są zarżnięci bo i powinni, ss dwa tygodnie przed sezonem... jak nie teraz to kiedy... dlatego nie przywiązywał bym duzego znaczenia do ich obecnej formy... Oczywiście Sigma też jest w momencie przygotowań... ale oni też nie zapierdzielali, czemu sie nie dziwie.
A co do wyniku, no cóż prawda jest taka że nie bylismy faworytem w tym meczu, Sigma jest doświadczonym zespołem w pucharach o wiele bardziej niż Pogoń. Podam przykłady z UEFA:
16.9.2004 Real Zaragoza - Sigma Olomouc 1-0
30.9.2004 Real Zaragoza - Sigma Olomouc 3-2
15.8.2002 Sigma Olomouc - FK Sarajevo 2:1 (1:1)
29.8.2004 FK Sarajevo - Sigma Olomouc 2:1 (0:1), 5:3
2001 Celta Vigo - Sigma Olomouc 4:0 (1:0)
2001 Olomouc - Celta Vigo 4:3 (0:2)
2000 Sigma Olomouc - Udinese Calcio 2:2 (2:1)
2000 Ucinese Calcio - Sigma Olomouc 4:2 (0:1, 2:2)
1999 Sigma Olomouc - Real Mallorca 1:3 (0:1)
1999 Real Mallorca - Sigma Olomouc 0:0
1998 Sigma Olomouc - Olympique Marseille 2:2 (2:1)
1998 Olympique Marseille - Sigma Olomouc 4:0 (2:0)
Z takimi drużynami Sigma przegrywa w UEFA... wystarczy sobie tylko przypomnieć z kim w zeszłym roku polskie druzyny odpadły. Nie wspominając Islandi.

PS. Nie sądze żeby drużyny z miejsc 6-10 w polskiej lidze były w stanie uzyskiwać nawet takie wyniki.

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
lukas86
Kibic
Na forum od 7464 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 13:45

ManU napisał:  
Atrakcja ma byc odbicie flagi? Odbicie komu - jakims dzialaczom?

Akurat nie działaczom,tylko 5 kibicom Sigmy.A że oni nie bronili swoich fan,to druga sprawa,bo
widać było po nich,że to jekieś placki.Mimo wszystko na pewno wiedzieli na co sie narażają wieszając
flagi na obcym terenie.

TYLKO POGOŃ!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 14:03

GoLeNiOwIaNiN napisał:  

Było trza ją uprzejmie powiadomić, że to taki i taki sektor i jeżeli chce dbać o swoje dzieci to niech pójdzie na inny sektor (ochrona nie stała przy wejściach do sektoru)...

Szczecińska albo żadna!
Adriano
Kibic
Na forum od 8000 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 14:18
Bugaj to gra dobrze ale przez 20 minut... walczy to fakt ale co ma robić jak na tyle jest wpuszczany i starcza mu sił na kilkanaście minut ! Mnie cały czas martwi brak polskiego akcentu w ataku.. przydałby się jakiś młody(choć niekoniecznie) polski napastnik. Nie wiem czemu ktoś narzeka na Celebana.. rozegrał naprawde świetny mecz...oby nie jedyny..

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Paulinus
Kibic
Na forum od 8421 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 14:26
Śmiać mi się chce jak czytam te wszystkie poemy na temat Kaźmierczaka, sory ale gościu nie grał nic. Zamiast iść do piłki to uciekall w druga stronę....co chyba wszyscy widzieli...zero walki , zero ambicji, zero czegokolwiek...Widząc takie coś na boisku żal jest chodzić na mecze.... Ja nie jestem jakaś wybredna, komuś może brakować umiejętnosci( a jemu ich nie brakuje co udowodnil pare razy...) ale trzeba jeszcze chcieć a jak się komuś nie chce, to walizeczki i w droge...

"CSWD" i to się nie zmieni....
Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 14:32
Ale co do Łabędzia realizował założenia taktyczne ,pokazał ambicje zangażowanie , to nie jest piłkarz efektywny lecz kreatywny który woli bronić niż atakowac tyle .Dodam że on prawie cały czas był prawym obrońcą a teraz jest środkowym

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
kus
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 14:36
Zdecydowanie zabrakło walki. Umiejetnosci nasi zawodnicy napewno posiadaja. Kazimierczak jak dla mnie jest dobrym a bedzie jeszcze lepszym zawodnikiem. Tylko trzeba chciec. Milar... leci pilka ale on uwaza ze jest za daleko i nie biegnie. To po kiego grzyba gra?:P Wie ze walcza o awans a nawet biegac mu sie nie chce. Kazmierczak chociaz dogrywal te swoje dalekie pileczki. Bedzie walka beda wyniki bo jak pisalem grac nasi napewno potrafia i udowadniali to nie raz. Przyklad PP z Wisla u nas zreszta na wyjezdzie tez ladnie zagrali. Co do dopingu pierwsze 15 minut i koncowe 20 to niesamowita sprawa. Tak mogloby a raczej powinno byc zawsze :) + dla dopingujacych, - dla gwizdzacych

ManU
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 14:58

YaReK napisał:  

ManU napisał:  
... Atrakcja ma byc odbicie flagi? Odbicie komu - jakims dzialaczom? 100 razy wieksze emocje mialem gdy w pazdzierniku 2003 na sektor 23 wchodzili kibice Craxy, a 19 tys ludzi krzyczalo My pamietamy....

Byłeś tam że tak piszesz?? Widziałeś kto wieszał flagi Sigmy? A wyobrażasz sobie, że np. Antoni Ptak wywiesza flage gdzieś na wyjeździe Pogoni? Bo ja nie wiec nie pisz glupot, że to działacze wywiesili flagi Sigmy...

No dobra - to byl taki skrot myslowy ;). Wiadomo ze dzialacze nie szyja i nie wieszaja flag. Na sektorze VIP nie siadam, wiec nie widzialem kto ja wieszal, no ale raczej nie jakas super ekipa wyjazdowa czy hools - zreszta ktos napisal ze jakas 5-osobowa grupa. Zreszta nie o to chodzi - ja tam nic do tej akcji nie mam. Udala sie i fajnie. Pisalem tylko o tym ze byla to jedna z nielicznych atrakcji w meczu - a dla mnie zerwanie jakims paru gosciom z Czech flagi taka atrakcja nie ejst - gdybysmy zerwali flage dajmy Lechii to pewnie caly stadion by szalal i ja tez ;) Dlatego pisze o ogolnej sytuacji w Pogonii - chce powrotu czasow gdzy z druzyna mozna bylo sie identyfikowac - a moze byc nawet gdy klub nalezy do ptaka - potrzebni sa tylko odpowiedni gracze - po prostu Nasi Pogoniarze. Prawie 20 tys ludzi na trybunach, pamietne 3-0 z Craxa czy 5-1 z Arka i wspaniala gra pewengo (ale naszego...) zdrajcy - dla takich chwil kibicuje sie Pogonii (nie mowie o latach wczesniejszych bo pewnie malo kto pamieta ;)). Konczac - wyjazd w 1000 czy wiecej osob do Dortmundu, walka o mistrzostwo Polski przy pelnych trybunach i z meczami z wspaniala oprawa - tak powinny wygladac mecze Pogonii. Obecnie klub podaza w zla strone - na trybunach oczywiscie ci najwierniejsi zostana - ale z calym szacunkiem zerwanie flagi Sigmie to chyba nie ejst szczyt Naszych (Waszych) mozliwosci czy aspiracji. A wlasnie te niedoszle wyjechanie do Dortmundu i dajmy na to przekrzyczenie w dopingu Niemcow na ich stadionie - to by bylo chyba osiagniecie z ktorego moglibysmy byc dumni - ale przez naszych kopaczy nie bedzie nam to dane.

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
ArP
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 15:00
Co do meczu to tylko ostatnie 10min bylo dobre, ale to głownie za sprawą Bugiego sie ozywilo. W koncowce mielismy wiecej sytuacji niz w trakcie calego spotkania.
Gdyby tak walczyli cale spotkanie na pewno udaloby sie cos strzelic.
Milar, Divecky= zenada
P.S. Fajna jedna Legionistka była :D aaaaaaa melanż trwa

Pogoń Szczecin MKS!
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 15:01

Cobra_S napisał:  
pytanko, którego niudało mi się zadać trenerowi Pietrzakowi na konfernecji mialo brzmieć:
- Sigma Ołomuniec to taki Polski ..... (nazwa zespołu z ekstraklasy) np. Groclin, Amica....
może nasi forumowi eksperci, którzy zawsze mają trafne opinie mi odpowiedzą jak wysoko stawiają Sigmę w polskiej lidze, gdyby oni grali u nas (1-5, 6-10, 11-16)

Bez problemu zajęliby miejsce w pierwszej czwórce naszej ligi - tym bardziej szkoda, że ich nie ograliśmy.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
ManU
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 15:17

Power napisał:  

ManU napisał:  
nie ma idoli wsrod kibicow - skandujemy nazwisko Bugaja czy Tralki - ale to w sumie jest smieszne - szacunek dla Bugiego, no ale swietnym pilkarzem to on nigdy nie byl. Dobrze ze chociaz chce mu sie chciec

Co Ty piszesz koleś? Bugaj nie był nigdy świetnym piłkarzem tak? To chyba na mecze chodzisz od wczoraj.. Myślisz, że komu zawdzięczamy (w połowie) awans do I ligi? (2004/2005r.) Kto strzelił najwięcej bramek? Kto okazywał największe zaangażowanie i zimną krew? I zresztą nadal tak jest. Jestem przekonany, że gdyby Bugaj grał w każdym meczu od 1 przynajmniej do 60 minuty - strzeliłby najwięcej bramek z drużyny i zawsze byłby kojarzony z walecznością! Artur na boisku biega z 3-4 zawodników... Takich napastników nam potrzeba, zwinnych i doświadczonych. Szacunek dla Bugiego! Jedynie jemu zależy na KAŻDYM meczu.

Na mecze chodze od wczoraj Drapie się - oj chyba nie ;). A Ty od kiedy tak z ciekawosci? Bo jesli jestes weteranem wsrod kibicow to byc moze moje kibicowanie mozesz nazwac od wczoraj. Ale watpie ;). Bo bys pamietal kto byl najbardziej wygwiazdywanym pilkarzem w poczatkowej epoce Bekdasa - 99/00 chyba sezon - i byl wtedy najgorszym graczem druzyny - posmiewiskiem na rowni z Walburgiem. Nie to ze kibice ich nienawidzili - ja ich nawet lubilem ;) Byli po prostu slabi, ale swoi. No ale faktem bylo ze Bugi marnowal wtedy olbrzymie ilosci stuprocentowych sytuacji - to sie stawalo wrecz komiczne juz. Byl typowym zawodnikiem ktoremu w waznych momentach po prostu pilka przeszkadzala w grze. Sezon gdy Pogon grala w 2 lidze faktycznie byl dla Artura udany - wtedy stal sie jednym z bardziej lubianych zawodnikow (rowniez przeze mnie - choc zaskoczenie bylo olbrzymie, bo na poczatku nie wiazalem z nim zadnych nadziei). Po prostu on jest jak wino - im starszy tym lepszy. i jest to jeden z niewielu zawodnikow ktorym nalezy sie szacunek - nikt nie zostawia tyle serca na boisku co on. I dla mnie za to on jest kims - bo jestem typem kibica ktory ceni pilkarzy za charakter i za walecznosc - dlatego tez kibicuje Pogonii i Manchesterowi Utd - Man Utd zawsze w swojej historii bylo druzyna z charakterem - final LM i 2-1 z bayernem najlepszym potwierdzeniem - nie byli od szwabow lepsi, po prostu bardziej chcieli. Podobnie Pogon choc tylko na nasza regionalna skale byla zawsze przecietna druzyna, ale z ktora na swoim terenie kazdy musial sie liczyc. Obecnie i MU i Pogon ten charakter swoj traca, no ale coz.....a co do Bugaja - szacunek dla niego, ale nie mozesz kwestionowac mojego zdania iz nie ejst on pilkarzem swietnym. Bo nie jest!! Jest jedynie przecietnym nawet jak na polskie warunki pilkarzem. i to jest fakt. Jest jednak tez Pogoniarzem, ambitnym i walecznym i za to szacunek dla niego. Majac do wyboru go i Milara tez chcialbym by gral od poczatku. Ale umowmy sie - z Bugajem w 1 skladzie mozemy walczyc co najwyzej o utrzymanie.

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
fan57
Kibic
Na forum od 8062 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 15:39

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Bogusław Pietrzak, trener Pogoni: - W Ołomuńcu się wstrzymałem, a dzisiaj serdecznie gratuluje trenerowi Sigmy. Myślę, że nie byliśmy faworytem tego meczu, ale postawiliśmy .....

Noz kurwa, a kto byl faworytem? Nie dziwie sie, ze nie przeszlismy skoro nawet trener "mysli, ze nie jestesmy faworytami"

a kto to jest trener, przecierz to tylko człowiek który ma swoje odczucia i widzi na co stać jego kopaczy i nie rozumie zdziwienia że nie faworyzował swoich?:)

Dla czego jesteście wszyscy tak pesymistycznie nastawieni, ludzie opanujcie się!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 16:19

Bogusław Pietrzak, trener Pogoni: - W Ołomuńcu się wstrzymałem, a dzisiaj serdecznie gratuluje trenerowi Sigmy. Myślę, że nie byliśmy faworytem tego meczu, ale postawiliśmy .....

Noz kurwa, a kto byl faworytem? Nie dziwie sie, ze nie przeszlismy skoro nawet trener "mysli, ze nie jestesmy faworytami"

A gdybyśmy przeszli Sigme, dostalibyśmy z Borussią i powiedziałby identycznie to też byłbyś zły :D?

Szczecińska albo żadna!
fan57
Kibic
Na forum od 8062 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 16:33

Power napisał:  

A gdybyśmy przeszli Sigme, dostalibyśmy z Borussią i powiedziałby identycznie to też byłbyś zły :D?

Pełne poparcie!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 16:42

Power napisał:  

Tak, bylbym zly. Slyszales, zeby trener cos takiego powiedzial? Nawet w pucharach, gdzie gra druzyna pierwszoligowa z jakas z 4 ligi, to trener powstrzymuje sie od tego typu stwierdzen. Lepiej brzmialoby np: "Mam nadzieje, ze sie pokazalismy z dobrej strony trele morele" Hm?

Dla Pietrzaka nie byliśmy faworytami u bukmacherów :]

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
kamiltum
Kibic
Na forum od 7854 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 18:06
Brawa za akcje !! Jak mozecie to wklejcie fote tej flagi.

Macias
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 18:25
Obrazek jpg wstawiony na forum

średnio widać ;)

rico
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 18:40
Bo nie bylismy faworytem i już, nazwyczajniej w świecie to jest drużyna lepsza w tym momencie od Pogoni, oczywiście szkoda że odpadliśmy..., naprostszym argumentem jest to, że chłopaki po roztrenowamiu zebrali się na mecz z Pogonią i wygrali... poprostu doświadczenie wzieło górę nad ambicjami Pogoni w pierwszym meczu.
Dla mnie powiedzenie że to są równe drużyny było już na wyrost... powinni mówić, że Sigma to lesza druzyna, ale mozna z nią powalczyc o zwycięstwo, tak samo jak mozna było powalczyć o zwycięstwo z Amika, Groclinem czy Cracovią w tym sezonie, ale nikt chyba nie powie, że te druzyny prezentowały identyczny poziom piłkarsko co Pogoń.

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758487551 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005