Rudy zastanawiam sie tylko czemu nie pojechales z kibicami Pogoni? tylko tak najpierw do wujka ? dziwne...
dlatego że dawno wujka i ciotki niewidziałem i zostane tu na 2-3 dni
ps. a nie pojechałem z kibicami bo chciałem być w poznaniu wcześniej
na mecz lepiej szalika nie bierz chyba że będziesz siedział wśród szczecinian. podejrzewam, że od początku nasi pobluzgają na lecha i możesz wrócić do Szczecina via szpital. przynajmniej ostatnie mecze w Sz-nie na to wskazują.
taka dobra rada ...
Rudy zastanawiam sie tylko czemu nie pojechales z kibicami Pogoni? tylko tak najpierw do wujka ? dziwne...
dlatego że dawno wujka i ciotki niewidziałem i zostane tu na 2-3 dni
ps. a nie pojechałem z kibicami bo chciałem być w poznaniu wcześniej
na mecz lepiej szalika nie bierz chyba że będziesz siedział wśród szczecinian. podejrzewam, że od początku nasi pobluzgają na lecha i możesz wrócić do Szczecina via szpital. przynajmniej ostatnie mecze w Sz-nie na to wskazują.
taka dobra rada ...
wiem wiem się sam domysliłem ja ide na sektor gości juz bilet mam i wychodze zobaczymy jak będzie mam nadzieje że wygramy
Odp: Lech - Pogoń 0:1,trwa II połowa - 27/04/2005 19:27
Kurde ten Andradina to już powinien wylecieć z boiska... Ten faul był już na czerwoną kartkę, a to późniejsze odepchnięcie lechity na żółtą jeszcze - na nasze szczęście sędzia jełop go oszczędził.
A ten idiota Panik powinien Ediego zdjąć - teraz byle gówniany faul i może wylecieć, a wtedy to dopiero bedzie cyrk... [czytaj rozpaczliwa obrona i na koniec nici ze zwycięstwa]
Odp: Lech - Pogoń 0:1,trwa II połowa - 27/04/2005 19:38
1:1... ku***...80 min. - 1:1!!! Fatalny błąd Peskovica!!! Bramkarz Pogoni minął się z piłką po dośrodkowaniu Wachowicza; piłka spadła wprost pod nogi leżącego Reissa, który zdołał odegrać futbolówkę do Nawrocika, który z 12 metrów umieścił piłkę w siatce, mimo asysty dwóch obrońców Pogoni; 1:1 w Poznaniu!!!
(z onetu)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.