"Płyta któr± macie przed sob± to zbiór najładniejszych opraw ze spotkań warszawskiej Legii, najpiękniejsze a raczej najważniejsze bramki, piosenki...."
"Płyta któr± macie przed sob± to zbiór najładniejszych opraw ze spotkań warszawskiej Legii, najpiękniejsze a raczej najważniejsze bramki, piosenki...."
A moze byc eDonkey?? A ten link mam wkleic tam gdzie wpisuje nazwe tego co chce znalesc
moze byc, a wklejasz w oknie transfers, dajesz prawy i dajesz paste eD2k link.
Dzieki Ale mi wogole nie sciaga A wam sciaga i z jakim transferem
Po pierwsze to upewnij sie czy jeste podlaczony do jakiego serwera (w lewym gornym rogu blyskawica powinna miec napis disconnect wtedy jest ok).
Po drugie to dziala troszke inaczej niz kazaa i trzeba troszke poczekac na swoja kolej do sciagania. Geralnie im wiecej bedziesz scigal tym lepiej wiec wybierz sobie jaka muze filmy cokolwiek sciagaj (ma nadzieje ze mnie nikt nie zjebie za nawolywanie do piractwa )
Po trzecie poczytaj sobie na tej stronie forum tam jest wszystko dokladnie wyjasnione co i jak.
A moze byc eDonkey?? A ten link mam wkleic tam gdzie wpisuje nazwe tego co chce znalesc
moze byc, a wklejasz w oknie transfers, dajesz prawy i dajesz paste eD2k link.
Dzieki Ale mi wogole nie sciaga A wam sciaga i z jakim transferem
kilka powodow moze byc, 3 glowne:
1. nie ma zrodel
2. masz przyblokowane porty (jesli jestes w sieci osiedlowej - info u administratora szukaj)
3. firewall blokuje Tobie polaczenia.
Po pierwsze to upewnij sie czy jeste podlaczony do jakiego serwera (w lewym gornym rogu blyskawica powinna miec napis disconnect wtedy jest ok).
Po drugie to dziala troszke inaczej niz kazaa i trzeba troszke poczekac na swoja kolej do sciagania. Geralnie im wiecej bedziesz scigal tym lepiej wiec wybierz sobie jaka muze filmy cokolwiek sciagaj (ma nadzieje ze mnie nikt nie zjebie za nawolywanie do piractwa )
Po trzecie poczytaj sobie na tej stronie forum tam jest wszystko dokladnie wyjasnione co i jak.
Po pierwsze zgodze sie w 90%, z tym, ze znaczek musi byc connected (podlaczony) a nie disconnected (odlaczony)
Po drugie. Nie prawda. Predkosc zalezy od ilosci i szybkosci zrodel i Twojego lacza, oraz od tego czy nie ograniczyles za bardzo upload w opcjach. Jezeli sciagasz wiecej plikow na slabszym laczu, masz mniejsze szanse na sciagniecie.
Po pierwsze zgodze sie w 90%, z tym, ze znaczek musi byc connected (podlaczony) a nie disconnected (odlaczony)
Po drugie. Nie prawda. Predkosc zalezy od ilosci i szybkosci zrodel i Twojego lacza, oraz od tego czy nie ograniczyles za bardzo upload w opcjach. Jezeli sciagasz wiecej plikow na slabszym laczu, masz mniejsze szanse na sciagniecie.
Wielki dzieki za info dla Was. Mam connetced. A co oznacza + czy tej pozycji i taki plus jest etsh przy innej a przy 3 innych nie ma go Jak sciagam plik kotry ma 77mb i w 3 dni sciagnelo mi 7 mb
Po pierwsze zgodze sie w 90%, z tym, ze znaczek musi byc connected (podlaczony) a nie disconnected (odlaczony)]
chodzi mi o to ze jesli gosc juz jest podlaczony to mozna juz tylko odlaczyc a zatem w tym momencie dostepna jest opcja disconnected
tez prawda ale zawile systemy kredytowe punktuja tez uztkownikow ktorzy transeruja popularne rzeczy (nowosci itp). W zasadzie nie chodzilo mi o predkosc jaka taka downaload tylko o okres oczekiwania na swoja kolejke.
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/01/2005 12:44
Wielkie wielkie wielkie dzieki dla wszystkich Tych, ktorzy przyczynili sie do tego w mniejszym lub wiekszym stopniu, ze moge teraz zasiasc wygodnie przed monitorem i z duma ogladac najlepsze akcje dumy Pomorza szacunek dla was zarowno razem jak i kazdemu z osobna ktory cos tam dorzucil na walle lub gdzie indziej.Pozdro
Ludzie pilnie poszukuje bramki dla Pogoni na 3-1 z ostatniego meczu w Szczecinie z Lechem.Jak ktos ma to niech przesle na [email protected] z gory dzieki
Juz myslalem ze Ci wyslalem ale po pewnym czasie meil ten wrucil ponownie do mnie niestety bramka ta zajmuje ponad 10MB a to jest niestety limit poczty wiec Ci nie podesle!
Ostatnio edytowany przez: Drk, 13 stycznia 2005, 18:46 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.