sęk w tym że tańsze nie będą na pewno a może jeszcze dojebią 40... ale póki co bardziej martwi mnie ta modernizacja
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 03/08/2010 22:52
Ostatni raz na meczu byłem 2 lata temu, więc chciałbym się dowiedzieć co to za ,,motyw" z kartami kibica. Jak jej nie mam to nie wejdę? A jak nie, to gdzie ją można wyrobić i ile to kosztuje?
Ostatni raz na meczu byłem 2 lata temu, więc chciałbym się dowiedzieć co to za ,,motyw" z kartami kibica. Jak jej nie mam to nie wejdę? A jak nie, to gdzie ją można wyrobić i ile to kosztuje?
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 03/08/2010 23:11
Przecież tu nie ma nic konkretnego, tylko jakie korzyści mi to daje. A zresztą mowa jest o samym karnecie. A mi chodzi o to czy z SAMYM biletem i załóżmy Dowodem Osobistym wejdę na Mecz.
Przecież tu nie ma nic konkretnego, tylko jakie korzyści mi to daje. A zresztą mowa jest o samym karnecie. A mi chodzi o to czy z SAMYM biletem i załóżmy Dowodem Osobistym wejdę na Mecz.
tak, wejdziesz bo karty kibica nie są jeszcze wyrabiane.
Nasz artykuł dotyczący cen biletów na mecze zespołu piłkarskiego wywołał sporo emocji. Zarząd klubu uspokaja – nie będzie podwyżek w sezonie 2010/2011.
Czy w dniu meczu z KSZO będzie można gdzieś kupić karnet?
Info z oficjalnej:
Przedsprzedaż karnetów i biletów będzie prowadzona w siedzibie klubu od środy (4 sierpnia) do piątku w godzinach 12.00-18.00 oraz w sobotę w godzinach 12.00-17.00. W niedzielę, czyli w dniu meczu, nie będzie prowadzona sprzedaż karnetów.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 05/08/2010 19:21
na oficjalnej napisali
"Przedsprzedaż karnetów i biletów będzie prowadzona w siedzibie klubu od środy (4 sierpnia) do piątku w godzinach 12.00-18.00 oraz w sobotę w godzinach 12.00-17.00"
czy z tego wynika ze tylko w klubie mozna kupic bilet?? czy moze w galaxy tez??
nie mam mozliwosci kupic sam i chce kogos poprosic o kupno i w galaxy bylo by kupic najkorzystniej
dajcie znac
na oficjalnej napisali
"Przedsprzedaż karnetów i biletów będzie prowadzona w siedzibie klubu od środy (4 sierpnia) do piątku w godzinach 12.00-18.00 oraz w sobotę w godzinach 12.00-17.00"
czy z tego wynika ze tylko w klubie mozna kupic bilet?? czy moze w galaxy tez??
nie mam mozliwosci kupic sam i chce kogos poprosic o kupno i w galaxy bylo by kupic najkorzystniej
dajcie znac
Spoko w Galaxy też mozna kupic tylko trzeba mieć PESEL osoby na którą ma byc wystawiony bilet + miejsce w którym chce się siedzieć :-)
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 14:47
Sektory 1,2,9,10 podczas dzisiejszego meczu będą zamknięte. Takie są wymogi ustawy o imprezach masowych, których Pogoń musi przestrzegać. Klub jednak nie poinformował o tej sytuacji, a karnety na te sektory sprzedawał.
- Dowiedziałem się dzisiaj, przypadkowo od znajomego, że sektory 1,2,9,10 są zamknięte. Mam kupiony karnet na ten sektor, jak mam na nim usiąść ? – pytał mailowo jeden z naszych czytelników.
Problem przedstawiliśmy rzecznikowi prasowemu Pogoni, który zażyczył sobie pytania na maila. Z tego co udało nam się ustalić, klub uznał, że „nie było potrzeby umieszczania takiej informacji na stronie oficjalnej klubu”, gdyż podobno działacze wysyłali do wszystkich posiadaczy karnetów list z wyjaśnieniami. Co z ludźmi, którzy nie dostali informacji? To podobno wina poczty.
Warto również nadmienić, że zgodnie z ustawą MSWiA, przy zakupie biletów kasjerka poprosi nas o numer PESEL, który zostanie sprawdzony przy wejściu na stadion. Może to spowodować niemiłosierne kolejki, dlatego radzimy przyjść na stadion dużo wcześniej.
Więcej napiszemy o sprawie, jak dostaniemy odpowiedź mailową od rzecznika prasowego Pogoni Szczecin.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 15:58
Za przeproszeniem - KURWA MAĆ. Czy w tym klubie pracują sami leserzy, którym nie chce się skrobnąć 3 zdań do niusa na oficjalce? Za co im płacą? Za ładny wygląd? To jest zasrany obowiązek informować kibica o zmianach w regulaminie. Jakie listy? Nic nie dostałem, a karnet na sektor 9 mam od ponad półtora tygodnia. A co by było gdybym był na wczasach i pojechał sobie z wypoczynku na mecz? Skąd niby miałbym się dowiedzieć, że sektor 9 będzie zamknięty?Z rzekomego listu, którego i tak bym nie odebrał?
Czy ktoś w tym klubie myśli?
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Za przeproszeniem - KURWA MAĆ. Czy w tym klubie pracują sami leserzy, którym nie chce się skrobnąć 3 zdań do niusa na oficjalce? Za co im płacą? Za ładny wygląd? To jest zasrany obowiązek informować kibica o zmianach w regulaminie. Jakie listy? Nic nie dostałem, a karnet na sektor 9 mam od ponad półtora tygodnia. A co by było gdybym był na wczasach i pojechał sobie z wypoczynku na mecz? Skąd niby miałbym się dowiedzieć, że sektor 9 będzie zamknięty?Z rzekomego listu, którego i tak bym nie odebrał?
Czy ktoś w tym klubie myśli?
A dokładnie tak jak piszesz - bez komentarza...ja mam karnet na 9-kę odkąd można było się zapisywać (od samego początku)...W tym wszystkim nie chodzi o to, że nie będę na moim sektorze ale o sam fakt podejścia do kibica. Jak można dopuścić do sprzedaży czegoś co w rzeczywistości jest nie dostępne!?
I teraz pytanie dodatkowe: Gdzie władze klub przewidują miejsca dla osób, które zakupiły miejsca w sektorach 9 oraz 10? Dla osób, które zrezygnowały z innych ważnych wydatków na rzecz zapłaty za karnety (w moim przypadku 225zł - 3 osoby) z gwarancją swojego miejsca przez całą rundę.
Ogólnie tak jak już napisałem jest mi to obojętne czy będę na własnym miejscu czy innym (u nas system numeracji miejsc i tak nie działa), moje pytania kieruje z czystej ciekawości...
Ostatnio edytowany przez: db1948, 8 sierpnia 2010, 16:30 [1 raz(y)]
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 16:34
Kolega mówił, że dostał informację, że w tym tygodniu może udać się do klubu i wymienić karnet na takie miejsce i taki sektor jaki sobie zażyczy. Nie wiem ile w tym prawdy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.