Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
M.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7594 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 16:36
Grupa MW jak i Organizatorzy pragnie tylko przekazać,że osoby które brały po kilka koszulek po prostu nie dorosły najwidoczniej do wyjazdów i dostosowania się do wyjazdowych zasad!!!Biorąc więcej koszulek niż powinien okradł po prostu Braci po szalu a za takie zachowania mówiąc delikatnie należy się wpierdol.Niech każda osoba która tak postąpiła i teraz to czyta ma świadomość,że nie ma dla niej miejsca wśród Kibicowskiej braci!!!

Co do dopingu było średnio z kilkoma przebłyskami+ zajebista końcówka,niestety sprawdziło się to czego się obawiałem czyli masa przypadkowych osób dla których najważniejsza była każda akcja na boisku.Na szczęście w Kielcach i Bełchatowie nie będzie już takich wynalazków:)

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
pogonifan
Kibic
Na forum od 5837 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 16:59
1. Doping nie był najlepszy, to fakt. Prowadzącego na trybunie bez młyna w ogóle nie było słychać, dlatego trzeba było czekać aż pieśń ruszy. Do tego bywało tak, że myśmy np. jechali "poznańskie słowiki" a trybuna z młynem "pierdole cię..."
2. Miało nie być pchania się do pociągu itd. a wyszła jedna wielka chujnia. Przy każdym kiblu stało po 5 osób bo nie było dla nich miejsca.
3. Już mnie kolega wyżej ubiegł. Ciekawi mnie po chuj wam tyle tych koszulek? Prawda jest taka, że okradliście braci po szalu. Byli może tacy, którzy pojechali tam, bo przekonał ich ostatecznie gadżet za który zapłacili, a go nie dostali bo część zrobiła sobie zapasy na zimę. Potem jak tacy ludzie mają z wami śpiewać "cała Pogoń zawsze razem" skoro właśnie okazali sie dla niektórych sponsorem koszulek. Teraz co będziecie je sprzedawać na allegro? Przemyślcie co robicie.

Do następnego razu :)

kapsiii
Kibic
Na forum od 4632 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 17:19
To fakt z koszulkami to był cyrk (jesteś jeden to bierz jedną a nie dla kumpli co zostali w Szczecinie!)... a jak usłyszałam tez tekst w stylu - zapłaciłem i nawet koszulki nie dostane to mnie krew zalała, jakby tylko po to przyjechał do Poznania.
Fakt jak po naszych przyśpiewkach stadion gwizdał - więc musiało się nieść !Nie było źle, ale zawsze może być lepiej !

prx
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 17:54
Oglądając retransmisje meczu, wywnioskowałem że w pyrlandii nie wiedzą co to zabawa. Wszystko takie sztuczne, robione jakby pod publike. Ludzie w kotle zamiast bawić się to stoją i klaszczą jakby atmosfera z koncertu stinga ich nie opuszczała. Porównując zabawe Legii na żylecie a Amiki w kotle, Legia bezapelacyjnie ma najlepszy doping w Polsce i żaden Lech tego nie zmieni. Amen!

hejpogongol
Kibic
Na forum od 4894 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 17:59
Bardzo się zdziwiłem czytając tak pozytywne komentarze na forum Lecha odnośnie naszego dopingu. Ten moim zdaniem baaaardzo przeciętny. Czasem nawet przez 15 minut dawaliśmy straszną chujnie. Oczywiście zajebiste momenty również były, ale osobiście spodziewałem się lepszego dopingu z Naszej strony. Flagowisko wyszło elegacnko. Na minus liczba oglądaczy meczu jak i najebanych. Na plus "momenty", oprawa, radość po bramce i zabawa pod koniec.

Co do Lecha to zaprezenotwali naprawdę zajebistą oprawę. Ich doping u Nas raczej niesłyszalny, ale to wina akustyki. Dziwi to, że śpiewy gospodarzy były bardzo niewyraźne. Przyśpiewka "Do nienawiści..." dla kgooś kto wcześniej jej nie słyszał musiała być totalnie niezrozumiała. Choć trzeba przyznać, że były z dwa momenty, w których ryknął cały stadion i to robiło wrażenie. Ogólnie to moim zdaniem Lech kibicowsko pokazał się dobrze, ale bez szału.

ShE napisał:  
Nie było źle, ale zawsze może być lepiej !

Zgadzam się w 100%!

"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"

Radek Janukiewicz
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 18:07

Śpiewać Kurwa! napisał:  
Grupa MW jak i Organizatorzy pragnie tylko przekazać,że osoby które brały po kilka koszulek po prostu nie dorosły najwidoczniej do wyjazdów i dostosowania się do wyjazdowych zasad!!!Biorąc więcej koszulek niż powinien okradł po prostu Braci po szalu a za takie zachowania mówiąc delikatnie należy się wpierdol.Niech każda osoba która tak postąpiła i teraz to czyta ma świadomość,że nie ma dla niej miejsca wśród Kibicowskiej braci!!!

Co do dopingu było średnio z kilkoma przebłyskami+ zajebista końcówka,niestety sprawdziło się to czego się obawiałem czyli masa przypadkowych osób dla których najważniejsza była każda akcja na boisku.Na szczęście w Kielcach i Bełchatowie nie będzie już takich wynalazków:)

Odnośnie koszulek pozostaje tylko Przeprosić wszystkich, którzy zapłacili a nie otrzymali, koszulek było ponad 1500 czyli więcej niż biletów ale i to okazało się zbyt małą ilością.

Wstyd, ale jak się okazuje nie dla wszystkich - różni ludzie mają różne zasady... ZR!

Obrazek jpg wstawiony na forum
mlostaaa0
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 18:20

damti napisał:  
Doping na trybunie bez bębna był żałosny, uciekłem stamtąd w przerwie. Trybuna z bębnem to była miazga. Oprawa była świetna.
Przyłącze się do kolegi wyżej - nie ma co ciągnąć jednej przyśpiewki, bo nam to po prostu nie idzie.

P.S Chciałby się ktoś wymienić koszulkami? Dam L za M

Nie było koszulek M z tego co pamietam, także niestety nikt Ci raczej takiej wymiany nie zapropnuje. :)

NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6179 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 18:24
Były M przynajmniej ja 1 na wlasne oczy widzialem jak szukalem xxl

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
kapsiii
Kibic
Na forum od 4632 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 18:35

NIEBUSZEWO napisał:  
Były M przynajmniej ja 1 na wlasne oczy widzialem jak szukalem xxl

No ja też się na M nie załapałam :) więc sukienka pierwsza klasa :)

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 18:49
Nie było rozmiaru M

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
PapaSmerf
Kibic
Na forum od 4631 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 18:53
Chuj z rozmiarami :D
Ja mam XL a nosze M :D
A szkoda że znaleźli się tacy co zabrali koszulki dla całej rodziny...

kapsiii
Kibic
Na forum od 4632 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 19:06

Kapi7 napisał:  

A szkoda że znaleźli się tacy co zabrali koszulki dla całej rodziny...

WSTYD!!

loker
Kibic
Na forum od 7696 dni

*

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 19:12
ale co się dziwicie ze koszulek zabrakło - jak z przedziału ginęły rzeczy z plecaków- pod nasza nieobecność - widocznie dla kogoś niezła frajda OKRADAĆ braci po szalu..ale skoro ktoś kradnie cichaczem piwo i cukierki to musi być niezła życiowa pizda - trzeba było przyjść to sami byśmy Ci dali jak nie potrafisz na to zarobić - ... Aa

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
damti
Kibic
Na forum od 4718 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 19:12
A ja myślałem, że nawet S były. Wziąłem L bo chyba po za tymi to XXL były.
A dlaczego nikt z organizatorów nie rozdawał koszulek przy tych jebanych tabliczkach z nazwiskami? Tam by każdy dostał po jednej i miałby swój rozmiar jeszcze.
Tak po za tym to było super. Co prawda w pociągu nie było miejsca, stałem przy kiblu z 10 osobami, ale chuj tam! Było spoko

Kuba L.
Kibic
Na forum od 7277 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 19:17

hejpogongol napisał:  
Bardzo się zdziwiłem czytając tak pozytywne komentarze na forum Lecha odnośnie naszego dopingu. Ten moim zdaniem baaaardzo przeciętny. Czasem nawet przez 15 minut dawaliśmy straszną chujnie. Oczywiście zajebiste momenty również były, ale osobiście spodziewałem się lepszego dopingu z Naszej strony. Flagowisko wyszło elegacnko. Na minus liczba oglądaczy meczu jak i najebanych. Na plus "momenty", oprawa, radość po bramce i zabawa pod koniec.

Co do Lecha to zaprezenotwali naprawdę zajebistą oprawę. Ich doping u Nas raczej niesłyszalny, ale to wina akustyki. Dziwi to, że śpiewy gospodarzy były bardzo niewyraźne. Przyśpiewka "Do nienawiści..." dla kgooś kto wcześniej jej nie słyszał musiała być totalnie niezrozumiała. Choć trzeba przyznać, że były z dwa momenty, w których ryknął cały stadion i to robiło wrażenie. Ogólnie to moim zdaniem Lech kibicowsko pokazał się dobrze, ale bez szału.

Podpisuje się pod tym.
Ilość oglądaczy meczu zatrważająca, trochę to przypominało finał PP w Bydgoszczy.
Nawiasem mówiąc, zastanawiam się kiedy ci ludzie zrozumieją, że najlepiej mecze ogląda się jednak w TV ewentualnie kiedy zorientują się, że istnieje możliwość jednoczesnego oglądania meczu i śpiewania.

Tym większe uznanie dla prowadzących doping. Kawał dobrej, ciężkiej roboty.

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
Master P
Kibic
Na forum od 5731 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 19:18
Jak już wszyscy mówią o plusach i minusach to ja dorzucę swoje 3 groszę i może następnym razem niech będzie więcej wagonów do pociągu albo niech będą sprawdzane w jakiś sposób bilety kto ma :) kilka głów pojechało za darmo na ten mecz i tak samo większość kisiło się w przedziałach gdzie chwilami było ciężko przejść (jedna osoba w drodze do Poznania się porzygała bo ładnie była szyba upierdolona od korytarza)

Co do dopingu to byłby o wiele lepszy szczególnie na tym piętrze wyższym gdyby tam nie było 'klubu seniora', który przyjechał pooglądać mecz i stać jak kołek.

mlostaaa0
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 19:23
A mnie tam ciekawi, za co jakiś gostek dostał wpierdol przed pociągiem, bo nieźle został obity, z tego co widziałem z autobusu.

Ale to raczej nie sprawa na forum. :)

POGOŃ 1948
Kibic
Na forum od 6209 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 20:05
doping dobry a momentami zajebisty. Prowadzący z prawej strony chyba nie wiedział że go nikt nie słyszy i dlatego z tamtej strony doping mierny, gdyby nie lewa strona to byłaby klapa.

Ostatnio edytowany przez: POGOŃ 1948, 24 września 2012, 20:12 [1 raz(y)]

szpadel*
Kibic
Na forum od 6475 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 20:21

mlostaaa0 napisał:  
A mnie tam ciekawi, za co jakiś gostek dostał wpierdol przed pociągiem, bo nieźle został obity, z tego co widziałem z autobusu.

Mniej wiesz,dłużej żyjesz.Chcesz zobaczyć prawdziwą bitkę,niebawem Endrju z Saletą zawalczy,to będą gromy;)

Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8116 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 20:31

szpadel* napisał:  

mlostaaa0 napisał:  

Mniej wiesz,dłużej żyjesz.Chcesz zobaczyć prawdziwą bitkę,niebawem Endrju z Saletą zawalczy,to będą gromy;)

A ty nie mozesz normalnie odpowiedziec a nie robisz spine, dostał wpierdol bo sie okazał złodziejem,i bedzie tak za kazdym razem jak nie bedziemy sie szanowac

Surowi rodzice
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 1.55 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005