Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PS.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6448 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 04/03/2013 01:54
Czy skończy się tu kiedyś wałkowanie tematu picia?

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Bezimienny1948
Kibic
Na forum od 4612 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 04/03/2013 16:49

Tylko POGOŃ MKS napisał:  

gryfus1948 napisał:  

Tylko POGOŃ MKS napisał:  
Ja nie rozumiem takich ludzi, bez chlania też można się bawić. Ja nie pije wgl, nawet okazjonalnie a zawsze db się bawię.:) Pzdr.

A co ty jechovy jesteś

Nie. Powód: uprawiam sport.

to uprawiaj nikt Ci nie zabrania :S A to normalne, że ktoś z gwardii się znajdzie by wypić piwko, bo po to chyba tez jest mecz, zeby jechac, spedzic czas z kumplami, wypić piwko, nie żeby się zajebać, ale na spokojnie
Dla mnie koniec tematu powinno być, bo nie prowadzi już do niczego chyba, tylko do spinki...Z fartem

zs1945
Kibic
Na forum od 4477 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 04/03/2013 17:13
Z innej beczki: dwóch naszych zostało zatrzymanych za odpalenie racy. Siedzą w areszcie i grozi im 5 lat. Kiedy reżim tego rudego skurwiela się skończy powiedzcie mi...? :(

Fanatycznie
PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 04/03/2013 17:41

nieugięty napisał:  
Z innej beczki: dwóch naszych zostało zatrzymanych za odpalenie racy. Siedzą w areszcie i grozi im 5 lat. Kiedy reżim tego rudego skurwiela się skończy powiedzcie mi...? :(

Juz dawno wrocili , nie siej fermentu

Pif Paf
Kibic
Na forum od 4587 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 05/03/2013 13:14
Czarny plecak pusty firmy D..... do odebrania przed meczem z Piastem pod flagownią.

PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 06/03/2013 00:54

Pif Paf napisał:  
Czarny plecak pusty firmy D..... do odebrania przed meczem z Piastem pod flagownią.

Przekażę zainteresowanemu.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
POGOŃ 1948
Kibic
Na forum od 6209 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 07/03/2013 20:39
mam pytanie do osób zajmujących się organizacją wyjazdów. Wiadomo już wam coś nt. wyjazdu do Krakowa. Chcem sobie pojechać już w piątek z żoną trochę pozwiedzać i poszedł bym na mecz. Normalnie wyjazd będzie organizowany?, nie mają zamkniętego sektora dla gości czy coś w tym stylu

GBvW
Kibic
Na forum od 5667 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 07/03/2013 23:40

POGOŃ 1948 napisał:  
mam pytanie do osób zajmujących się organizacją wyjazdów. Wiadomo już wam coś nt. wyjazdu do Krakowa. Chcem sobie pojechać już w piątek z żoną trochę pozwiedzać i poszedł bym na mecz. Normalnie wyjazd będzie organizowany?, nie mają zamkniętego sektora dla gości czy coś w tym stylu

Zapewne informacje odnośnie wyjazdu na Wisłę pojawią się po weekendzie, ew w weekend. I z tego co się orientuję to nie mają zamkniętego sektoru dla gości :)

Prawa Strona Miasta.... Bukowe.
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7772 dni

*

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 08/03/2013 19:32
Fajnie że Jaga w sobotę ;)

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 08/03/2013 20:50
Osoby ktore nie odebrały kasy za zwrot specjala maja czas do niedzieli do 20.00 ! . Poznym wieczorem informacja na temat wyjazdu na Wisłe

PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

PSonTour: Kraków! - 08/03/2013 22:26
Obrazek jpg wstawiony na forum

Wszystkie FC i Dzielnice pełna mobilizacja

Niezniszczalny
Kibic
Na forum od 4629 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 08/03/2013 22:46

Pojezierze Choszczeńskie napisał:  

ale jaka godzina...

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7889 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 08/03/2013 22:48
Łapy, łapy 4 łapy...po 10 latach :] jak ten czas leci

dzieci terespolu come back ;)

Better dead than red!
PoGo
Kibic
Na forum od 7161 dni

**

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 08/03/2013 22:54

Goalkeeper napisał:  

Pojezierze Choszczeńskie napisał:  

ale jaka godzina...

Najlepsza, dobrze się pasuje z PKP :)

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
zs1945
Kibic
Na forum od 4477 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 08/03/2013 23:23

PoGo napisał:  

... i biletem weekendowym :D

Fanatycznie
PoGo
Kibic
Na forum od 7161 dni

**

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 08/03/2013 23:41

nieugięty napisał:  

PoGo napisał:  

... i biletem weekendowym :D

W sensie, że Andrzej odpuszcza wyjazd? :(

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
zs1945
Kibic
Na forum od 4477 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 09/03/2013 11:00

PoGo napisał:  

A w życiu. Andrzej jeździ zawsze :D

Fanatycznie
P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 09/03/2013 11:19

nieugięty napisał:  

PoGo napisał:  

A w życiu. Andrzej jeździ zawsze :D

Z tym, ze Andrzej to megakumaty gosciu i wkurwia go pisanie na forum. Uszanujcie jego decyzje i zakaz wspominania o Andrzeju na necie.

Sami przeciw wszystkim!!!
P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 09/03/2013 11:24

ktn napisał:  
Łapy, łapy 4 łapy...po 10 latach :] jak ten czas leci

dzieci terespolu come back ;)

Stadion

Heheh, jeden z bardziej klimatycznych wyjazdow. Razem ze starymi biletami gdzies mam wydruk z alkomatu na komendzie (0.0) z Łap.

Sami przeciw wszystkim!!!
cgutek
Kibic
Na forum od 7568 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 10/03/2013 13:43
A ja mam gdzieś dodatek szczecińskiej wyborczej z fotą z ławy oskarżonych :) Megawyjazd heh.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 1.94 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005