to uprawiaj nikt Ci nie zabrania :S A to normalne, że ktoś z gwardii się znajdzie by wypić piwko, bo po to chyba tez jest mecz, zeby jechac, spedzic czas z kumplami, wypić piwko, nie żeby się zajebać, ale na spokojnie
Dla mnie koniec tematu powinno być, bo nie prowadzi już do niczego chyba, tylko do spinki...Z fartem
Z innej beczki: dwóch naszych zostało zatrzymanych za odpalenie racy. Siedzą w areszcie i grozi im 5 lat. Kiedy reżim tego rudego skurwiela się skończy powiedzcie mi...?
Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 07/03/2013 20:39
mam pytanie do osób zajmujących się organizacją wyjazdów. Wiadomo już wam coś nt. wyjazdu do Krakowa. Chcem sobie pojechać już w piątek z żoną trochę pozwiedzać i poszedł bym na mecz. Normalnie wyjazd będzie organizowany?, nie mają zamkniętego sektora dla gości czy coś w tym stylu
mam pytanie do osób zajmujących się organizacją wyjazdów. Wiadomo już wam coś nt. wyjazdu do Krakowa. Chcem sobie pojechać już w piątek z żoną trochę pozwiedzać i poszedł bym na mecz. Normalnie wyjazd będzie organizowany?, nie mają zamkniętego sektora dla gości czy coś w tym stylu
Zapewne informacje odnośnie wyjazdu na Wisłę pojawią się po weekendzie, ew w weekend. I z tego co się orientuję to nie mają zamkniętego sektoru dla gości
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.