Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 16:03
Troszke kaszanka z tymi koszulkami wyszła..Co to za szwalnia szyła ze się nie wyrobiła??i oczywiście na mój rozmiar musiało paść..Puchar Jest NASZ ten Puchar do Nas Należy!!!!!!!!!
Apel do osób mających manię rządzenia aby nie robiły reżimu - jak ktoś chce zachowywac się inaczej niz ogół to jego sprawa, kazdy ma prawo robic co chce i odpowiadac za to konsekwencjami.
Jak ktoś jedzie :
-autokarem to dostosowuje się do niego
-specjałem to dostosowuje się do niego
-komlumna aut to dostosowuje sie do niej
....itd
Mysłe że jest to proste i oczywiste
Nie róbmy atmosfery jakby to był pierwszy, dziewiczy wyjazd bo dostep do forum ma cała Polska.
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 16:46
A ja mam takie zapytanie, no może nie na aktualny temat. Czy mógłby ktoś zrobić (może ktoś już ma) gotowy jakiś wzór który można by było wydrukować na koszulkach. Chodzi o takie "zwycięskie" koszulki potrzebne nam z pewnością do świętowania może coś w tym stylu
A ja mam takie zapytanie, no może nie na aktualny temat. Czy mógłby ktoś zrobić (może ktoś już ma) gotowy jakiś wzór który można by było wydrukować na koszulkach. Chodzi o takie "zwycięskie" koszulki potrzebne nam z pewnością do świętowania może coś w tym stylu
A co kurwa kosuzlki do biletu to za mało ??
Gratuluje avantara !
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 17:13
Siemanko wszystkim . Na meczyk jade vanem i w zwiazku z tym mam jeszcze 3 wolne miejsca na wyjazd do Bydgoszczy PO PUCHAR . 50 dyszek ze szczecina i z powrotem po meczu. tel 509253535.
ja jestem SPRITE a ty PRAGNIENIE - nie masz szans !
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 17:16
Nie k*rwa tylko się pytam czy coś takiego planujecie zrobić ?? Znam parę osób które na mecz jechać nie mogą (zwolnienie z pracy) bądź nie zdołali zdobyć biletów a kibicują dumie pomorza i chcieli by świętować nasz przyszły tytuł.
P.S A avatar taki dałem bo był najlepszy.
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 17:19
Pani przy wydawaniu biletów mówiła, że możliwe iż jutro będzie można wymienić koszulkę na inny rozmiar ? Wiadomo coś na ten temat, to pewne ? I czy będzie możliwość także w inne dni ?
Nie chciałbym potem wyglądać na meczu jak w sutannie..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pani przy wydawaniu biletów mówiła, że możliwe iż jutro będzie można wymienić koszulkę na inny rozmiar ? Wiadomo coś na ten temat, to pewne ? I czy będzie możliwość także w inne dni ?
Bedzie można. eLki powinny być jutro.
A Ty Soplica skończ pierdolić i goń sie z tym avatarem komuchu
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Nie k*rwa tylko się pytam czy coś takiego planujecie zrobić ?? Znam parę osób które na mecz jechać nie mogą (zwolnienie z pracy) bądź nie zdołali zdobyć biletów a kibicują dumie pomorza i chcieli by świętować nasz przyszły tytuł.
P.S A avatar taki dałem bo był najlepszy.
Rzeczywiście, pośród parudziesięciu avatarów ty wybrałeś ścierwo i do tego wg ciebie było najlepsze... pewnie na co dzień po ulicach też śmigasz w koszulkach typu "cccp" żal mi takich ludzi!
Co do innych projektów koszulek zapewne jak coś miało by być planowanego to pewnie byłaby jakaś informacja, więc pytanie zbędne...
...tak przy okazji; brzydzę się pijakami, alkohol to zguba ludzkości
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 maja 2010, 18:07 [1 raz(y)]
Bedzie można. eLki powinny być jutro.
Owszem jutro maja być również inne rozmiary ale z wymianą może być problem,
Osoby które otrzymały kartki na koszulki zapraszamy do odbioru jutro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.