Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lu Dex
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8232 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 09:41
Brawo Celeban!!Mam nadzieję że tą bramką utarł nosa Brazylianofanom.No i wkońcu Zabrze zdobyte.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
jarooo
Kibic
Na forum od 7230 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 10:12

Jarek napisał:  

vicente14 napisał:  

Jarek napisał:  

Randall McMurphy napisał:  

narodowiec napisał:  

Chcemy normalnej Pogoni bez biznesmena z Rzgowa i czarnych piłkarzyków z Gutowa Małego - czy to tak trudno zrozumieć??

My se mozemy chciec i tak gowno z tego bedzie...

Nie do końca :)

P.S. śmieszne te ludzki, co teraz się cieszą z wygranej :D z tego całego bajzlu cieszy tylko występ Polaków :) a reszte tego czarnego gówna pie*dole :)

czym dla Ciebie jest czarne gówno?? Brazylijczycy?? W której lidze Pogoń grałaby bez Brazylii?? Nie można liczyć na samych wychowanków... Jak dla mnie to powinni odeslac tych Brazylijczykow co teraz przyjechali do domu. Są beznadziejni i nic nie grają. Po co nam to?? To akurat jest niepotrzebne gówno i tani zlom.

A ku*wa choćby w B klasie! "Wole polskie gówno w polu, niż fiołki w Neapolu" tyle.

To biegaj gosciu na B klase i nie szydz z ludzi ktorych zwyciestwo cieszy....

eJay
Kibic
Na forum od 7660 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 10:18
Dzieki takim ludkom w Polsce rządzą klony, które dobrały się z przestepcami i neofaszystami.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
BS
Kibic
Na forum od 6925 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 10:25
po tym temacie widać idealnie " szczecińskie klimaty " , może dlatego to miasto stoi od czasów komuny ciągle w miejscu...
ten temat pozatym to niezły kabaret a zwłaszcza forumowi przekumaci kibice , wielcy rasiści sluchający rapu w domowym zaciszu , dzieci z trendy avatarami , wazeliniarze, forumowicze z gutowa itd a kto jest kim pozostawiam do indywidualnej oceny
ps : zwała z tego forum jak i tego co się dzieje w tym mieście ( a wlasciwie z tego co sie w nim nie dzieje)

eJay napisał:  
Dzieki takim ludkom w Polsce rządzą klony, które dobrały się z przestepcami i neofaszystami.

hahaha

chrisxx
Kibic
Na forum od 8415 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 10:30
Patrząc na skróty w Lidze + mogę powiedzieć tyle, że mieliśmy dużego farta... Znów masakryczne błędy obrony, piłkarze Górnika bez krycia w polu karnym, nasza 2 bramka to szmata bramkarza...

Jay-J
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 10:39
Bardzo mila niespodzianka :) oby to nie bylo tylko zafalszowanie obrazu i dowod na to ze brazylijczycy sa nieobliczalni. Zawsze w lepszym humorze sie pojdzie w sobote na mecz...

Obrazek gif wstawiony na forum
SISMIC
Kibic
Na forum od 7520 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 10:47
(taki żarcik...) - na rozluzowanie atmosfery

Apel murzynka.

Drogi biały kolego i koleżanko!
Powinieneś zrozumieć kilka rzeczy:

kiedy się rodzę, jestem czarny,
kiedy dorosnę, jestem czarny,
kiedy praży mnie słonce, jestem czarny,
kiedy jest mi zimno, jestem czarny,
kiedy jestem przerażony, jestem czarny,
kiedy jestem chory, jestem czarny,
kiedy umieram, jestem czarny.

Ty, biały kolego:

kiedy się rodzisz, jesteś różowy,
kiedy dorośniesz, jesteś biały,
kiedy praży cię słonce, jesteś czerwony,
kiedy jest ci zimno, jesteś fioletowy,
kiedy jesteś przerażony, jesteś zielony,
kiedy jesteś chory, jesteś żółty,
kiedy umierasz, jesteś szary.

I Ty masz czelność nazywać mnie kolorowym ?!?!?!

Szczecińska albo żadna!
Ibdzia15
Kibic
Na forum od 7045 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 10:48
łał wygralismy.. pokonalismy 1 raz w histori (ale nie naszej) górnika.. ale to nie Pogoń ich pokonała..to Brasiliana z Gutowa Małego .. (cieszy tylko wystep Polaków) Jasne że cieszy wygrana ale bardziej by mnie cieszyła wygrana Pogoni Szczecińskiej... POGON SZCZECINSKA- ALBO ŻADNA !!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez: Ibdzia15, 6 sierpnia 2006, 11:17 [1 raz(y)]

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
camaro78
Kibic
Na forum od 6919 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 11:22
Pozdrów kolesia z którym toczysz walkę!! Ja byłem przekonany że wygrają!!! ps.dzięki za mms-a!!!

Bratan
Kibic
Na forum od 7075 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 11:31

Ibdzia15 napisał:  
łał wygralismy.. pokonalismy 1 raz w histori (ale nie naszej) górnika.. ale to nie Pogoń ich pokonała..to Brasiliana z Gutowa Małego .. (cieszy tylko wystep Polaków) Jasne że cieszy wygrana ale bardziej by mnie cieszyła wygrana Pogoni Szczecińskiej... POGON SZCZECINSKA- ALBO ŻADNA !!!!!!!!!!!

ile jeszcze razy będziesz pisała to samo??;/:/

mem
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 11:50

Ibdzia15 napisał:  
DZIEKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!! 3pkt MAMAY !!!!!!!!!!!!! Jeeea :D A Melanż Trwa Sialalala lalala lalala .... Byle do SOboty :D

Ibdzia15 napisał:  

Ja czegoś tutaj nie rozumiem? Co za huśtawka nastrojów... ;) Ale dobra koniec - mam dość czytania głupot, które ludzie piszą w tym temacie...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
hPS
*zablokowany
Na forum od 7469 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 11:51

don Omar napisał:  
po tym temacie widać idealnie " szczecińskie klimaty " , może dlatego to miasto stoi od czasów komuny ciągle w miejscu...
ten temat pozatym to niezły kabaret a zwłaszcza forumowi przekumaci kibice , wielcy rasiści sluchający rapu w domowym zaciszu , dzieci z trendy avatarami , wazeliniarze, forumowicze z gutowa itd a kto jest kim pozostawiam do indywidualnej oceny
ps : zwała z tego forum jak i tego co się dzieje w tym mieście ( a wlasciwie z tego co sie w nim nie dzieje)

eJay napisał:  

hahaha

Urzekła nas twoja historia... buhaha

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Nieznany !!!
Kibic
Na forum od 6929 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 11:52
Co poniektórzy to jesteście beznadziejni !!! Dla Was to najlepiej jakby tego zespołu w ogole nie było na piłkarskiej mapie !!! Przegrali z łks to jechaliście po nich jacy to oni są najgorsi. Wygrali z górnikiem (podkreślam słabym górnikiem) to głupie podteksty ile zapłacili !!! Trzeba być mocno stukniętym żeby sądzić że na początku sezonu drużyna która nie jest pewna utrzymania sprzeda mecz !!! I jeszcze Ci pajace co stawiają w bukach na porażke swojego zespołu i pózniej płaczą że Pogoń wygrała bo stracili pare groszy !!! Bukmacherscy amatorzy !!! No Pogoń i na Polske się nie stawia !!! Wy kochacie Pogoń czy chcecie się dorobić kosztem Jej słabej gry ??? Smiać to się będą niedługo z takich kibiców co są w szczecinie bo jakimś baranom zalezy na wygranej w buku niż wygranej Pogoni. PAJACE !!!

arty
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 11:56

Jarek napisał:  

vicente14 napisał:  

Jarek napisał:  

narodowiec napisał:  

Chcemy normalnej Pogoni bez biznesmena z Rzgowa i czarnych piłkarzyków z Gutowa Małego - czy to tak trudno zrozumieć??

P.S. śmieszne te ludzki, co teraz się cieszą z wygranej :D z tego całego bajzlu cieszy tylko występ Polaków :) a reszte tego czarnego gówna pie*dole :)

czym dla Ciebie jest czarne gówno?? Brazylijczycy?? W której lidze Pogoń grałaby bez Brazylii?? Nie można liczyć na samych wychowanków... Jak dla mnie to powinni odeslac tych Brazylijczykow co teraz przyjechali do domu. Są beznadziejni i nic nie grają. Po co nam to?? To akurat jest niepotrzebne gówno i tani zlom.

A ku*wa choćby w B klasie! "Wole polskie gówno w polu, niż fiołki w Neapolu" tyle.

Tak śledze sobie dyskusje i jako, że forum jest od tego by wyrażać na nim swoją opinię to postanowiłem to zrobić.
Skoro chcesz ekipy w B klasie itp. ligach to nic nie stoi Ci na przeszkodzie aby na taką chodzić, masz do wyboru juniorów młodszych/starszych - chłopaki ze Szczecina i okolic dodatkowo teraz powstaje Pogoń 04 Szczecin, która bedzie grała w takiej lidze i Twoje marzenia się spełnią i nie będziesz musiał smucić na forum ... zrozum, że Pogoni już nie ma, jest tylko prywatny wybryk Ptaka, który rozegra 15 spotkań w Szczecinie, na które nie musisz przychodzić skoro tak to Cię irytuje ... kończąc nazywanie brazylijczyków " czarnym gównem" uważam mimo faktu, że nic oni nie reprezentują delikatnie mówiąc prostackim ...

Valdios
Kibic
Na forum od 7309 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 12:10

narodowiec napisał:  

Seku napisał:  
Mnie zwyciestwo podbudowalo. Jak wszedlem do domu i odpalilem kompa to az sie balem zobaczyc ile na budziku bylo. Jednak jak zobaczylem 0:3 to od razu mi sie micha ucieszyla... i bylem dumny, ze w koncu gornik ograny, ale jak wszedlem na forum i zaczelem czytac o tej przegranej kasie i goryczy ze zwyciestwa to sie zaczelem zastanawiac kim sa ludzie ktorzy to pisza. Wymagaja od zarzadu i pilkarzy a zal im kilku zl straconych w jakims tam totmix... Niech okresla sie czego chca zwyciestwa POGONI czy 50zl ktore przez owe zwyciestwo stracili. Mi osobiscie to ich zal... tyle im moge powiedziec.

TYLKO POGON UKOCHANA POGON !!!

Nawet jeśli praptak odejdzie,to w jego miejsce przyjdzie inna łajza tłuc kasę a kibice dalej będą żreć się między sobą.... i tak qrwa do zajebania! to_koniec

"DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE,WIERNI PO PORAŻCE!!!"
jarooo
Kibic
Na forum od 7230 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 12:10

Jarek napisał:  

narodowiec napisał:  

Teraz to juz przesadziles "BIALY LUDKU" gowno wiesz i swoje gowniane mysli reprezentujesz!!!

Matek.
Kibic
Na forum od 8425 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 12:21
te gościu o nicku na który nie zasługujesz ;) może dka ciebie to jest prawdziwa Pogoń hehe? Gówno wiesz co to miłość do klubu liczy się tylko wynik i oby dobrze grali reszte pierdolić. Jarek ma racje cieszy tylko występ kilku Polaków nic pozatym.

POGOŃ SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA!

Pogoń To My!
Shivan
Kibic
Na forum od 8354 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 12:26

Pogoń To My !!! napisał:  
Co poniektórzy to jesteście beznadziejni !!! Dla Was to najlepiej jakby tego zespołu w ogole nie było na piłkarskiej mapie !!! Przegrali z łks to jechaliście po nich jacy to oni są najgorsi. Wygrali z górnikiem (podkreślam słabym górnikiem) to głupie podteksty ile zapłacili !!! Trzeba być mocno stukniętym żeby sądzić że na początku sezonu drużyna która nie jest pewna utrzymania sprzeda mecz !!! I jeszcze Ci pajace co stawiają w bukach na porażke swojego zespołu i pózniej płaczą że Pogoń wygrała bo stracili pare groszy !!! Bukmacherscy amatorzy !!! No Pogoń i na Polske się nie stawia !!! Wy kochacie Pogoń czy chcecie się dorobić kosztem Jej słabej gry ??? Smiać to się będą niedługo z takich kibiców co są w szczecinie bo jakimś baranom zalezy na wygranej w buku niż wygranej Pogoni. PAJACE !!!

Beznadziejny i bez honoru to jestes Ty, widac nie zrozumiales tego i pewnie nie zrozumiesz. Gadaj sobie na internecie co chcesz a rzeczywistosc i tak pokaze kto ma racje.
Bez odbioru

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
MaT
Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 12:28
wiedzialem ze tak bedzie Pogoń wygrywa ( niewazne czy fartem czy dobra gra ) to czesc kibicow jest podbudowana wygrana i ta cala druzyna a jescze pare dni temu wszyscy jakos inaczej sie wypowiadala o Ptaku i tej jego druzynie

SISMIC
Kibic
Na forum od 7520 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 12:29
Jeszcze niedawno pół 12stki śpiewało "Brazylijska czy nie, ja i tak kocham Cię..."

Szczecińska albo żadna!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005