Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mark_oni
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8002 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 22:25
Co z tego,ze Panik pouklada taktycznie zespol,ze zaczna tracic mniej bramek, jesli i tak juz teraz wiadomo jak beda wygladaly scenariusze kolejnych naszych spotkan u siebie: Pogon zdobywa gola na 1:0, a potem miedzy 80 a 90 traci na 1:1.Toz to kurwicy i innego chujostwa mozna sie nabawic :) Naszym najwiekszym problemem (z czego na szczescie zdaje sobie sprawe Panik,ale i tak nic nie mzoe na to poradzic) jest bardzo waska kadra.Co to za druzyna, w ktorej w kazdym meczu 3 zawodnikow musi grac nie na swoich pozycjach?Po rezygnacji z Glaubera (zreszta slusznej moim zdaniem; dyskusja na temat przydatnosci tego pilkarza toczyla sie ostatnio w topicu o transferach) mamy 2 defensywnych pomocnikow (Kazmierczak i Labedzki), z ktorych 1 nie gral ostastnio w ogole (i z Gornikiem tez raczej nie zagra), a drugi gral wszystkie mecze na lewej obronie (choc z gornikiem juz raczej zagra na swojje pozycji,gdyz wraca Matlak)

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 22:31

mark_oni napisał:  
Co z tego,ze Panik pouklada taktycznie zespol,ze zaczna tracic mniej bramek, jesli i tak juz teraz wiadomo jak beda wygladaly scenariusze kolejnych naszych spotkan u siebie: Pogon zdobywa gola na 1:0, a potem miedzy 80 a 90 traci na 1:1.Toz to kurwicy i innego chujostwa mozna sie nabawic :) Naszym najwiekszym problemem (z czego na szczescie zdaje sobie sprawe Panik,ale i tak nic nie mzoe na to poradzic) jest bardzo waska kadra.Co to za druzyna, w ktorej w kazdym meczu 3 zawodnikow musi grac nie na swoich pozycjach?Po rezygnacji z Glaubera (zreszta slusznej moim zdaniem; dyskusja na temat przydatnosci tego pilkarza toczyla sie ostatnio w topicu o transferach) mamy 2 defensywnych pomocnikow (Kazmierczak i Labedzki), z ktorych 1 nie gral ostastnio w ogole (i z Gornikiem tez raczej nie zagra), a drugi gral wszystkie mecze na lewej obronie (choc z gornikiem juz raczej zagra na swojje pozycji,gdyz wraca Matlak)

Stary nie powtarzaj sie juz kazdy to powiedzial ze bedzie 1:1 i gola stracimy w koncowce meczu...to juz sie nudne robi zobaczymy jak to bedzie wygladac w sobote bo ja tu widze samych trenerow...jak przejebiemy w Sobote bedziecie mogli sie wyzyc i na Ptaku i na Paniku i wogole na wszystkich....narazie prosze o spokoj bo sie burdel robi z powazaniem Randall Patrick McMurphyBrowarek :P:P:P

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
berety dwa
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 09:30
Za dużo piszecie obciążających słów pod adresem Panika. Jestem często na treningach i 90% piłkarzy wypowiada się o nim w samych superlatywach; a co jeszcze ważne to mówią że pod jego wodzą najwięcej nauczyli się w Pogoni.Więc proponuję troszeczkę zbastowac z tymi wypowiedziami i poczekac na efekty.Może facet przemyślał błąd i nie będzie myślał tylko o obronie ale i o ataku. pozdro. Wiem tylko że taki Rosa który zawalił dwie bramki we Wronkach nie będzie miał u niego miejsca w składzie!

Szamał
Kibic
Na forum od 7931 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 10:14
trener jest takim trenerem na jaki pozwala mu sklad. a z tym w Pogoni jakos nie za bardzo bo tu kontuzje tu nietrafione transfery czy tez slaba forma. nie czepiam sie Ptaka ale jak za begdasa byla kasa i chec pokazania ze mozna zbudowac silny sklad nawet z emerytow to bylo pudlo. moze sie myle ale dzisiaj szans na pudlo z tym skladem nie widze a zmiany trenera bez zawodnikow nic nie dadza...
pozdrawiam

acidland
Orło
Kibic
Na forum od 8194 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 12:56
Wiem tylko że taki Rosa który zawalił dwie bramki we Wronkach nie będzie miał u niego miejsca w składzie![/cytat]

A co, Antos odsunie Rose od składu??? szczerze watpię :]

Babilon Team
Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 13:20

Orło napisał:  
Wiem tylko że taki Rosa który zawalił dwie bramki we Wronkach nie będzie miał u niego miejsca w składzie!

A co, Antos odsunie Rose od składu??? szczerze watpię :][/cytat]

Prawdopodobnie Pietrzak zostal wlasnie dlatego zwolniony - powiedzial ze przestanie Rose czy Tavaresa wystawiac... Panik sie jeszcze nie zbuntowal i pewnie tego nie zrobi - koles bez honoru.

Obrazek gif wstawiony na forum
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 14:26

Jay-J napisał:  

Orło napisał:  
Wiem tylko że taki Rosa który zawalił dwie bramki we Wronkach nie będzie miał u niego miejsca w składzie!

Prawdopodobnie Pietrzak zostal wlasnie dlatego zwolniony - powiedzial ze przestanie Rose czy Tavaresa wystawiac... Panik sie jeszcze nie zbuntowal i pewnie tego nie zrobi - koles bez honoru.[/cytat]

bzdura , po co Antos mialby sie tak upierac co do Rosy i tej cioty Tavareza ? przeciez chyba chce zeby Pogon wygrywala a golym okiem widac ze te dwa grajki sie zupelnie nie nadaja.Nie demonizujcie tak Ptaka on tez tak jak my chce zeby Pogon grala jak najlepiej wkoncu wklada w nasza druzyna kase to chce zeby wygrywala.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 16:08

byku napisał:  

Jay-J napisał:  

Orło napisał:  

Prawdopodobnie Pietrzak zostal wlasnie dlatego zwolniony - powiedzial ze przestanie Rose czy Tavaresa wystawiac... Panik sie jeszcze nie zbuntowal i pewnie tego nie zrobi - koles bez honoru.

bzdura , po co Antos mialby sie tak upierac co do Rosy i tej cioty Tavareza ? przeciez chyba chce zeby Pogon wygrywala a golym okiem widac ze te dwa grajki sie zupelnie nie nadaja.Nie demonizujcie tak Ptaka on tez tak jak my chce zeby Pogon grala jak najlepiej wkoncu wklada w nasza druzyna kase to chce zeby wygrywala.[/cytat]

Tak? A wywiad Pietrzaka w ktorym powiedzial ze "nie po to sie sciaga gracza z Japonii by go sadzac na lawie, nawet jak jest w slabej formie". Nie wydaje mi sie zeby Pietrzak tak mowil gdyby z wlasnej woli wrzucal do skladu Rose.

Obrazek gif wstawiony na forum
Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 17:18
oczywiscie chodzilo mi o michalskiego.

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 17:19
po takim meczu jak z amica nie wydaje mi sie by Antek wymagal by wystawiac Rose , poprostu to wydaje sie glupie

FLN
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 18:44

byku napisał:  
po takim meczu jak z amica nie wydaje mi sie by Antek wymagal by wystawiac Rose , poprostu to wydaje sie glupie

a mi sie to wydaje mozliwe:PPtak juz mnie niczym nie moze zaskoczyc:DAle zobaczymy jutro

Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7436 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 19:09

Maciek87 napisał:  

byku napisał:  

a mi sie to wydaje mozliwe:PPtak juz mnie niczym nie moze zaskoczyc:DAle zobaczymy jutro

Ptak powie że Rosa 10 lat temu miał świetne ościągi w lidze japońskiej i że ma grać :/ i że Tavares jak miał 14 lat to był najlepszym graczem swojego podwórka i że też ma grać

eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 20:11
Ptak nie uczy sie na błędach. Jebnal z portfela kilkaset tysiecy Euro na kontrakt Adriano. Przedtem obejrzał kasete sprzed 10 lat z jego wyczynami i byl pod wrazeniem. Jak sie skonczylo - kazdy wie. Teraz tak samo jest z Rosą. Niby gosc ma niezla metryczke, ale liczy sie akurat jego obecna dyspozycja, a ta jest powiedzmy sobie szczerze - denna. Nie wiem tez co robia w druzynie Glauber (ten juz odszedl) i Tavares (katastrofa w defensywie). Nie rozumiem Ptakow. Sprowadzili z 10 Latynosow, a jedynie 2 z nich gra w miare dobrze (Edi i Milar). Daje to zabojcza skutecznosc 20%. I ponoc najlepsi pilkarze sa w Brazylii. Niech sie Antos dobrze przypatrzy. Za ta kase, ktora wydal na Glaubera, Adriano i Rose (a raczej ich pensje) mozna bylo kupic 2 solidnych pilkarzy z Polski.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 21:16
Mam nadzieje że Pogoń wygra,a Panik wystawi taki skład: :D
Fabiniak
Michalski-Magdoń-Julcimar-Matlak
Elokan-Trałka-Łabędzki-Grzelak
Edi-Milar
Stawiam że Pogoń wygra 2-0 :]

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 22:05

Kamil91 napisał:  
Fabiniak
Edi-Milar

to najlepszy obecnie sklad

Nwankwo
Kibic
Na forum od 7477 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 22:23

Kamil91 napisał:  
Fabiniak
Edi-Milar

Wg mnie postawi na Diveckiego i Peskovica , a Elokana chyba nie wystawi bo go nie zna

Pozdro
Pogoń Brazylijska ! :P
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 26/08/2005 22:47

ManU napisał:  
o jakich ty latach mowisz???:> Majdan wchodzil do skladu Pogoni na poczatku lat 90-tych - czy byl juz wtedy Tomasiewicz? Zdaje mi sie ze mylisz czasy gdy ok 97-98 r Tomasiewicz na chwile wygryzl ze skladu Majdana - tyle ze wtedy Majdan mial juz na koncie wiele wystepow w I lidze i opinie zdolnego, ale zepsutego i kontrowersyjnego ulubienca zenskiej czesci publicxznosci ;).

Nie nie nie, mówię właśnie o tych czasach, gdy grał w młodzieżówce. Pamiętam go nawet z meczu młodzieżówek przeciwko bodajże Portugalii, na naszym stadionie. A wydaje mi się, że Tomasiewicz był w Pogoni na początku lat 90 - choć mogę się mylić, to było dawno :)

Qcu napisał:  
Ale musisz przyznac Szoln ze Byku ma racje, gdzie sie ma Fabiniak uczyc jak nie w czasie meczu?

Nie muszę i jej nie przyznam :) Chwyt - a tego Fabiniak przede wszystkim powinien się nauczyć - ćwiczy się na treningu, meczowe występy nic nie wnoszą (kilka piłek do wyłapania w porównaniu do setek, które można wyłapać na treningu). Mało tego - uważam, że występy w I składzie mogą spowodować pogorszenie formy Fabiniaka. Jeżeli bowiem nie wytrenuje chwytu, to nadal będzie popełniał błędy, a kiedyś w końcu rywale to wykorzystają i być może przez jego błąd stracimy punkty - a takie sytuacje źle działają na psychikę golkipera, może stracić motywację do treningu itp.
Nie wszystko jest takie czarno-białe, nie zawsze regularne występy oznaczają progres umiejętności.

Jay-J :)
Proszę, o czym Ty mówisz. Wydaje mi się, że wytłumaczyłem swój punkt widzenia. Czy ja mówię, że Fabiniak jest za młody? NIE! Mówię, że jest GORSZY od Peskovicia i musi się od niego uczyć! Nie wciskaj mi więc w usta czegoś, czego nie powiedziałem.
Polska myśl trenerska jest chujowa jak ja pierdolę, ale to nie znaczy że mamy popadać ze skrajności w skrajność i tworzyć równie kretyńską koncepcję pod tytułem "im młodszy gracz, tym lepszy". Gówno prawda.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 27/08/2005 10:36
"Można grać tak jak z Koroną i wygrać 4:2, a potem podobnie zagrać we Wronkach i przegrać aż 1:4. Taka jest właśnie piłka zorientowana na ofensywę. Bardzo ryzykowna. Jaki styl ja preferuję? Powiem tak: otwarta piłka jest trudna w realizacji." to slowa Panika.

Wiec juz wiemy czego sie spodziewac,brzydka,nudna ,defensywna pilka polagajaca na strzeleniu bramki potem cofnieciu sie i zamurowanie bramki, bronieniu wyniku 1-0 i strata gola w 90 minucie spotkania.

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 27/08/2005 11:16

byku napisał:  
"Można grać tak jak z Koroną i wygrać 4:2, a potem podobnie zagrać we Wronkach i przegrać aż 1:4. Taka jest właśnie piłka zorientowana na ofensywę. Bardzo ryzykowna. Jaki styl ja preferuję? Powiem tak: otwarta piłka jest trudna w realizacji." to slowa Panika.

Wiec juz wiemy czego sie spodziewac,brzydka,nudna ,defensywna pilka polagajaca na strzeleniu bramki potem cofnieciu sie i zamurowanie bramki, bronieniu wyniku 1-0 i strata gola w 90 minucie spotkania.

Bo to jest Czeska szkoła :D.Trzeba było wziac Wdowczyka.Ale może Panik sobie poradzi(Oby) :]

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Qcu
Kibic
Na forum od 8289 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 27/08/2005 11:24

byku napisał:  

Dokladnie :( Czytalem dzisiaj wywiad z naszym treneiro, naglowek "tym razem bedzie inaczej" mnie mocno zainteresowal. Myslalem ze naprawde cos bedzie inaczej. A on mowi tylko ze mecz z Gornikiem dzisiaj bedzie inny niz mecz z Gornikiem na wiosne... Smutek :(

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462379 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005