Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 27/04/2005 08:47
ale zawsze ktos moze sie wkurwic i za glupie pytanie mzesz chwilowo odpoczac od forum.....w pociagu obowiazuje abstynencja!!!Do nierozgarnietych to moze byc oficjalna wersja...dla normalnych:kto chce sobie poradzi ...i KONIEC TEMATU ALKOHOLU
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 27/04/2005 10:02
No to poranna kira i jademy jademy !!!! podczas powrotu mam nadzieje ze sie zatrzymiemy na jakims polu wykipie pare pyrkow sobie mama bedzie dumna zde pierszy raz w zyciu ma pozytek z syna Go Go Lads From Szczecin
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 27/04/2005 11:30
ja właśnie dojechałem do Poznania i siedze u wujka już sie niemoge doczekać kiedy będzie mecz , a tak pozatym to kibice Lecha są mili jak przechodziłem przez miasto to mówili witamy i zapraszamy na mecz
ja właśnie dojechałem do Poznania i siedze u wujka już sie niemoge doczekać kiedy będzie mecz , a tak pozatym to kibice Lecha są mili jak przechodziłem przez miasto to mówili witamy i zapraszamy na mecz
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.