Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 19/07/2010 11:53
Mam pytanie czy karnety na ta runde będą się czymś różnic od poprzednich? Chodzi mi czy będa one w jakis sposób dostosowane do systemu montowanego obecnie na stadionie?
Mam pytanie czy karnety na ta runde będą się czymś różnic od poprzednich? Chodzi mi czy będa one w jakis sposób dostosowane do systemu montowanego obecnie na stadionie?
Odnośnie montowanego systemu to ponoć trzeba będzie wyrobić karty kibica ze zdjeciem, peselem itd
Na stronie głosu pojawił się dziś art o tym, według ich info system najwcześniej ruszy wiosną.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 30/07/2010 15:22
W tym roku zarzad Floty chce jeszcze wiecej zarobic pieniedzy na derbach
"Jak do noszą różne źródła po raz kolejny zarząd Floty chce podnieść ceny biletów na derby. Miałyby one kosztować po 40 złotych (normalny) i 30 (ulgowy)." paranoja kurwa
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 30/07/2010 16:33
Nasze Stowarzyszenie też powinno wydać oświadczenie, że z takimi cenami to ze Szczecina nikogo nie zobaczą. Przecież to paranoja, 40 zł za mecz to prawie tyle co rundowy karnet na ekstraklasę w Lubinie.
W tym roku zarzad Floty chce jeszcze wiecej zarobic pieniedzy na derbach
"Jak do noszą różne źródła po raz kolejny zarząd Floty chce podnieść ceny biletów na derby. Miałyby one kosztować po 40 złotych (normalny) i 30 (ulgowy)." paranoja kurwa
To podobnie jak rok temu...
Złodzieje!
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 30/07/2010 22:00
Ich zarząd pojebało rok temu też cena była jak u nas na krytą a wiadomo jak tam stadion wygląda... w tym roku jeszcze więcej - ponosi ich fantazja zdecydowanie. Jeszcze takie zachowania wobec kibiców własnego klubu.. Poza tym nie wiadomo czy wyrobią się z pracami na stadionie -> http://www.iswinoujscie.pl/artykuly/14765/
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Nasz artykuł dotyczący cen biletów na mecze zespołu piłkarskiego wywołał sporo emocji. Zarząd klubu uspokaja – nie będzie podwyżek w sezonie 2010/2011.
Nasz artykuł dotyczący cen biletów na mecze zespołu piłkarskiego wywołał sporo emocji. Zarząd klubu uspokaja – nie będzie podwyżek w sezonie 2010/2011.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.