Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Transfery do Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8704 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 17/11/2010 00:44
wedle moich info Bojar ma wrocic do cracovii... o czym pisalem juz wiele wczesniej, ciekawe czy sie potwierdzi

filipiak ostro sie wkurwil i zablokowal kase dla pilkarzy tumaczac ze robia cholernie zla reklame jego firmie :)

anathema
Kibic
Na forum od 6938 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 17/11/2010 01:02

Junior napisał:  
wedle moich info Bojar ma wrocic do cracovii... o czym pisalem juz wiele wczesniej, ciekawe czy sie potwierdzi

filipiak ostro sie wkurwil i zablokowal kase dla pilkarzy tumaczac ze robia cholernie zla reklame jego firmie :)

No to chłopina trafi z deszczu pod rynne. A rzekomo dwa razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki. Niestety, są tacy który wracają do niej jak bumerang i niestety to zagadnienie na racje bytu. A co do cracovii mam czutke że tradycyjnie jakoś sie z tego wygrzebią, nawet kosztem poszerzenia ligi. Konkludując-jakoś nie bardzo chce mi sie wierzyc w ich spadek. A wracając do Bojara, przez bytność w naszym klubie- mimo szczerej niechęci jakim go darzyłem przed przyjściem, zyskał w moich oczach spory szacunek. I zasadniczo wcale mu sie nie dziwie że ucieka z tego okrętu (łajby), choć nie interpretowałbym do konca słów , jak onegdaj prawił że nie jest godzien by reprezentować nasz klub etc. Po prostu widzi jaka kiłą i malaria panuje w zespole, a że ma jakieś tam ambicje u zmierzchu kariery, nie wolno mu sie dziwić że postąpił tak a nie inaczej. Więc trzeba mu życzyć powodzenia, choc to zabrzmi troche nieszczerze bacząc jaki kierunek obrał w wyborze pracodawcy.

Filipiak, Wojciechowski-zasadniczo to ja sie zastanawiam po co im to wszystko? Jakie oni maja korzyści mając dobrze funkcjonujące przedsiębiorstwa inwestując swoje pieniądze i w pewnej mierze reputacje w tak wątpliwej jakości produkt jakim jest nasza kopana?

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Rauliki
Kibic
Na forum od 6413 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 17/11/2010 16:36

kiko napisał:  

Jeśli przyrównujesz ten transfer do Ekstraklasy to luz - zgoda.
Ale temat wskazuje na transfery do Pogoni - gdzie wydanie takiej kasy jest nierealne w całej I lidze.

A my chcemy awansować do ekstraklasy to z kim się mamy porównywać? Pogoń ma budżet 10 milionów zł (niby) więc transfer rzędu 400 tysięcy to nie jest wielka kwota. Piszę o zawodniku który jest gwiazdą czeskiej ligi ....

eJay
Kibic
Na forum od 7598 dni

**

Odp: Transfery do Pogoni - 17/11/2010 18:18
Oficjalnie Bojarski rozwiązał kontrakt i jutro nie zagra w meczu z GKS Katowice.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
zach-pom
Kibic
Na forum od 6563 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 17/11/2010 19:09
Czyli albo do GKS Katowice albo do Cracovii raczej pójdzie bo do Rakowa Częstochowa to nie za bardzo bo tam cienko z kasą no chyba żeby chciał grać tylko dla przyjemności ale na to ma jeszcze czas.

PS 1948
mastah86
Kibic
Na forum od 6283 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 17/11/2010 19:11
ciekawe czy niedługo pojawi się jakiś artykuł w stylu "spowiedź Bojara".

Ból przemija, chwała pozostaje!

Szczecin - niezwykłe miasto, niezwykła historia
ArP
Kibic
Na forum od 8031 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 17/11/2010 20:02

mastah86 napisał:  

a tam zdania typu: "przychodzę do klubu na trening i od razu myśl: gdzie ja k.. jestem???, w szatni od rana wali wódą, spotykam Ławę, który opowiada ile to dup wyrwał na koszulkę z napisem "puta", Pietruszkę, który chwali się chłopakom jak mu laska zrobiła gałę zeszłej nocy.. idę dalej, wchodząc do łazienki zauważam Petiego poprawiającego wczorajszą fryzurę z Baila i Nowaka który drze jape, że po co ma zapieprzać jak i tak co miesiąc kasa na koncie"

Pogoń Szczecin MKS!
Lemon
Kibic
Na forum od 5662 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 17/11/2010 20:57

ArP napisał:  

mastah86 napisał:  

a tam zdania typu: "przychodzę do klubu na trening i od razu myśl: gdzie ja k.. jestem???, w szatni od rana wali wódą, spotykam Ławę, który opowiada ile to dup wyrwał na koszulkę z napisem "puta", Pietruszkę, który chwali się chłopakom jak mu laska zrobiła gałę zeszłej nocy.. idę dalej, wchodząc do łazienki zauważam Petiego poprawiającego wczorajszą fryzurę z Baila i Nowaka który drze jape, że po co ma zapieprzać jak i tak co miesiąc kasa na koncie"

Wcale się nie zdziwię jak tak powie...

nara
Kibic
Na forum od 7429 dni

**

Odp: Transfery do Pogoni - 18/11/2010 06:35

M.S. napisał:  
Czyli albo do GKS Katowice albo do Cracovii raczej pójdzie bo do Rakowa Częstochowa to nie za bardzo bo tam cienko z kasą no chyba żeby chciał grać tylko dla przyjemności ale na to ma jeszcze czas.

cracovii, NAUCZ SIĘ !

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 18/11/2010 11:46

kaes napisał:  

M.S. napisał:  

cracovii, NAUCZ SIĘ !

Ja pierdole, sam sie kurwa naucz.Nazwy klubow piszemy wielka litera.A ze jebac Cracovie to wjeb im siekiere w leb , a nie walczysz z pisownia.

Sami przeciw wszystkim!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005