No to chłopina trafi z deszczu pod rynne. A rzekomo dwa razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki. Niestety, są tacy który wracają do niej jak bumerang i niestety to zagadnienie na racje bytu. A co do cracovii mam czutke że tradycyjnie jakoś sie z tego wygrzebią, nawet kosztem poszerzenia ligi. Konkludując-jakoś nie bardzo chce mi sie wierzyc w ich spadek. A wracając do Bojara, przez bytność w naszym klubie- mimo szczerej niechęci jakim go darzyłem przed przyjściem, zyskał w moich oczach spory szacunek. I zasadniczo wcale mu sie nie dziwie że ucieka z tego okrętu (łajby), choć nie interpretowałbym do konca słów , jak onegdaj prawił że nie jest godzien by reprezentować nasz klub etc. Po prostu widzi jaka kiłą i malaria panuje w zespole, a że ma jakieś tam ambicje u zmierzchu kariery, nie wolno mu sie dziwić że postąpił tak a nie inaczej. Więc trzeba mu życzyć powodzenia, choc to zabrzmi troche nieszczerze bacząc jaki kierunek obrał w wyborze pracodawcy.
Filipiak, Wojciechowski-zasadniczo to ja sie zastanawiam po co im to wszystko? Jakie oni maja korzyści mając dobrze funkcjonujące przedsiębiorstwa inwestując swoje pieniądze i w pewnej mierze reputacje w tak wątpliwej jakości produkt jakim jest nasza kopana?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
A my chcemy awansować do ekstraklasy to z kim się mamy porównywać? Pogoń ma budżet 10 milionów zł (niby) więc transfer rzędu 400 tysięcy to nie jest wielka kwota. Piszę o zawodniku który jest gwiazdą czeskiej ligi ....
Odp: Transfery do Pogoni - 17/11/2010 19:09
Czyli albo do GKS Katowice albo do Cracovii raczej pójdzie bo do Rakowa Częstochowa to nie za bardzo bo tam cienko z kasą no chyba żeby chciał grać tylko dla przyjemności ale na to ma jeszcze czas.
a tam zdania typu: "przychodzę do klubu na trening i od razu myśl: gdzie ja k.. jestem, w szatni od rana wali wódą, spotykam Ławę, który opowiada ile to dup wyrwał na koszulkę z napisem "puta", Pietruszkę, który chwali się chłopakom jak mu laska zrobiła gałę zeszłej nocy.. idę dalej, wchodząc do łazienki zauważam Petiego poprawiającego wczorajszą fryzurę z Baila i Nowaka który drze jape, że po co ma zapieprzać jak i tak co miesiąc kasa na koncie"
Czyli albo do GKS Katowice albo do Cracovii raczej pójdzie bo do Rakowa Częstochowa to nie za bardzo bo tam cienko z kasą no chyba żeby chciał grać tylko dla przyjemności ale na to ma jeszcze czas.
cracovii, NAUCZ SIĘ !
Ja pierdole, sam sie kurwa naucz.Nazwy klubow piszemy wielka litera.A ze jebac Cracovie to wjeb im siekiere w leb , a nie walczysz z pisownia.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.