Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
giepe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4631 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 00:23
Brawo organizatorzy, świetna robota. Brawo obecni za piękny doping :)

boskiantonio
Kibic
Na forum od 6949 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 00:32
Dzieki organizatorzy za pozbieranie tego wszystkiego do kupy.

Karol SZN.
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 09:30
Minisem był brak przyśpiewek z wykorzystaniem szali. Nie mówię o tym machaniu. Ogólnie dobrze, momentami miazga. Wszyscy na Jagę!

Duma Pomorza
FC ZGL
Kibic
Na forum od 5265 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 09:31
Wyjazd i doping zajebisty,oby wiecej takich.Wielkie Dzięki organizatorzy :)

Goleniów zawsze z Pogonią !!!
tarpan
Kibic
Na forum od 7725 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 10:19
Skoro Poznański kocioł momentami reagował na to co my śpiewamy to z naszej strony musiało być dobrze :D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
1948
Kibic
Na forum od 6505 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 10:30
"Z mojej perspektywy dobry doping gości przez cały mecz, dużo spontanicznej zabawy. Kocioł natomiast głośny ale ciężko było zrozumieć co było śpiewane, tzn. stali bywalcy Kotła mogli się domyślić, gorzej z resztą publiki. Z perspektywy Kotła pewnie stwierdziłbym, że Paprykarze nie istnieli, ot mamy do dyspozycji akustyczne cudo. Z przykrością muszę stwierdzić, że Pogoń ma w repertuarze bardziej melodyjne i radosne przyśpiewki."

z forum słowików

WM
Kibic
Na forum od 6928 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 12:15
Nie pokazaliśmy nawet 15% tego co można było i tyle. Za dużo koneserów piłki...
Ale jest główna, dość znaczna różnica miedzy nami a pyrami jeśli chodzi o doping. U nas jest zabawa u nich automatyzm czego osobiście nienawidzę.
Zdziwiłem się że kocioł śpiewał tak niewyraźnie. Głośno ale słabo.

Z lewej strony (patrząc na boisko) nie było w ogóle słychać prowadzących przez co był pogłos i nieporozumienia co reszta śpiewa.
A 2 typów którzy coś darli się podczas minuty ciszy nie skomentuje bo mi ich szkoda. Szczególnie krzyk "Pogoń".

ps. szkoda ze race nie weszły;)

Ostatnio edytowany przez: WM, 24 września 2012, 12:27 [1 raz(y)]

Amat victoria curam
Dziad
Kibic
Na forum od 5755 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 12:56
Gdyby cały mecz był doping taki jak w ostatnich 10 minutach...;)
Nie wiem czy to wina akustyki czy co, ale Pyry według mnie poza kilkoma momentami bardzo słabo...

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
kryta
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 13:05
Witam wszystkich , jest to mój pierwszy post choć forum przeglądam dłuższy czas jednak do rzeczy.

Wyjazd udany choć pod względem dopingu bywało lepiej. Repertuar urozmaicony , dobrze prowadzony przez ogarniających a me (i nie tylko) spostrzeżenie jest takie że ewidentnie nie sprawdza się u nas dłuższe ciągnięcie jednej pieśni tak jak np. bywa u braci z Warszawy. Wiele lepiej wychodzą nam krótsze , szybsze , melodyjne pieśni, wtedy jest tzw " pierdolnięcie " . Natomiast przy dłuższym ciągnięciu określonej pieśni, towarzystwo szybko się muli i po jakimś czasie słychać tylko jakiś pomruk. W każdym razie fajnie że zostaliśmy docenieni przez postronnych i obserwatorów przed TV.

pozdro i do następnego

Karol SZN.
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 13:21
Jaka oficjalna liczba?

Duma Pomorza
Luk_225
Kibic
Na forum od 5266 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 13:24
Podsumowując.

Alkohol- słowo klucz. Nie umiesz pić- nie pij- co niektórym o wyjeździe będą opowiadać koledzy.
Minuta ciszy- bez komentarza.
Doping- było naprawdę nieźle, szczególnie że - jak nigdy, druga połowa moim zdaniem wyszła lepiej niż pierwsza. Mimo że bramka wisiała w powietrzu przez prawie całą drugą połowę z minuty na minutę było coraz głośniej (co zauważyli nawet ci którzy słyszeli nas "tylko" wtedy ;) )
Do gniazdowych - tak jak było pod koniec- 80 minuta to nie pierwsza,a "hej Pogoń gol" niosło się po całym stadionie- jak pieśń idzie z problemami, chwila oddechu, moment przerwy i potem idzie ogień że aż chce się zdzierać gardło - i o to chodzi !
Szkoda że nie mogliśmy zaprezentować całego przekazu naszej oprawy, sam pomysł niezły.
Lech konkretnie tylko po strzelonej bramce, no i oczywiście dwie przyśpiewki na nas + jedna na Legię+ "każdy z nas". Reszta meczu naprawdę przeciętnie.Osobny temat to oprawa - na ich stałym, wysokim poziomie.

ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 14:18
Pod względem dopingu powinno być zdecydowanie lepiej, sporo ludzi przy takich sytuacjach jak strata piłki od razu zamulało z dopingiem... To nie tak powinno być. Za to końcówka zdecydowanie na plus przy obronie Częstochowy przez naszych kopaczy.

Obrazek JPG wstawiony na forum
Pan w kapeluszu i białej bluzie coś słaby entuzjazm wykazał przy flagowisku ;)

PS. Herb Pogoni na telebimie to jakaś paranoja...

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
aguiar
Kibic
Na forum od 4631 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 14:33
Kurwa, bądźmy szczerzy. Doping dopiero ruszył w 80 minucie, kiedy każdy zaczynał trzeźwieć. Przecież to co się z niektórymi działo to przekracza wszelkie normy... Tak najebanej publiki od Nas to jeszcze nie widziałem. Nie mówię tutaj tylko o tych starszych rocznikach, ale mam na myśli też młodzież, która nakupowała browarów jakby organizowali oktober fest.

Jeżeli w Kielcach czy Bełchatowie pozbędziemy się alkofanów - może być naprawdę dobrze, bo na pyrach wypadliśmy tragicznie.

Oczywiście - było parę pozytywów, a według mnie największym była ta satysfakcja, gdy po Naszych przyśpiewkach o Legii cały stadion zaczął gwizdać. Wtedy to miałem gęsią skórkę.

Gdyby nie przekroczenie granicy z alkoholem - wyjazd byłby naprawdę zajebisty... Patologia straszna.

Reo
Kibic
Na forum od 6161 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 15:38
No to dziwne troche bo ja byłem pod wrażeniem trzeźwości, było kilku bardziej wstawionych ale ogólnie wydaje mi się że trzezwi przeważali i to mocno....

PS!
condzix
Kibic
Na forum od 5732 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 15:39
Do kolesia co darł morde za mna podczas flagowiska: "Kurwa zapłaciłem tyle za bilet i nawet meczu nie można normalnie obejrzec" - Po huj jedziesz jak mozesz to obejrzec w TV?

Obrazek jpg wstawiony na forum
Radek24
Kibic
Na forum od 4835 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 15:40
Pewnie byłeś z tej strony co bęben był. Po drugie stronie było sporo osób które przyjechały przede wszystkim mecz zobaczyć , dwóch czy trzech to w przerwie jak na nich spojrzałem to pod nogami pełno słonecznika .

Choszczenscy Fanatycy '06
ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 15:51
A i jeszcze gratuluję typom co brali po 4 koszulki okolicznościowe......

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
damti
Kibic
Na forum od 4718 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 16:23
Doping na trybunie bez bębna był żałosny, uciekłem stamtąd w przerwie. Trybuna z bębnem to była miazga. Oprawa była świetna.
Przyłącze się do kolegi wyżej - nie ma co ciągnąć jednej przyśpiewki, bo nam to po prostu nie idzie.

P.S Chciałby się ktoś wymienić koszulkami? Dam L za M

p0psonn
Kibic
Na forum od 5408 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 16:23

ManeS napisał:  

no to już wiem, czemu na koszulkę się nie załapałem :p

ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 16:29

p0psonn napisał:  

ManeS napisał:  

no to już wiem, czemu na koszulkę się nie załapałem :p

nie Ty jeden niestety

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005