Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 10:30
"Z mojej perspektywy dobry doping gości przez cały mecz, dużo spontanicznej zabawy. Kocioł natomiast głośny ale ciężko było zrozumieć co było śpiewane, tzn. stali bywalcy Kotła mogli się domyślić, gorzej z resztą publiki. Z perspektywy Kotła pewnie stwierdziłbym, że Paprykarze nie istnieli, ot mamy do dyspozycji akustyczne cudo. Z przykrością muszę stwierdzić, że Pogoń ma w repertuarze bardziej melodyjne i radosne przyśpiewki."
Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 12:15
Nie pokazaliśmy nawet 15% tego co można było i tyle. Za dużo koneserów piłki...
Ale jest główna, dość znaczna różnica miedzy nami a pyrami jeśli chodzi o doping. U nas jest zabawa u nich automatyzm czego osobiście nienawidzę.
Zdziwiłem się że kocioł śpiewał tak niewyraźnie. Głośno ale słabo.
Z lewej strony (patrząc na boisko) nie było w ogóle słychać prowadzących przez co był pogłos i nieporozumienia co reszta śpiewa.
A 2 typów którzy coś darli się podczas minuty ciszy nie skomentuje bo mi ich szkoda. Szczególnie krzyk "Pogoń".
ps. szkoda ze race nie weszły
Ostatnio edytowany przez: WM, 24 września 2012, 12:27 [1 raz(y)]
Wyjazd udany choć pod względem dopingu bywało lepiej. Repertuar urozmaicony , dobrze prowadzony przez ogarniających a me (i nie tylko) spostrzeżenie jest takie że ewidentnie nie sprawdza się u nas dłuższe ciągnięcie jednej pieśni tak jak np. bywa u braci z Warszawy. Wiele lepiej wychodzą nam krótsze , szybsze , melodyjne pieśni, wtedy jest tzw " pierdolnięcie " . Natomiast przy dłuższym ciągnięciu określonej pieśni, towarzystwo szybko się muli i po jakimś czasie słychać tylko jakiś pomruk. W każdym razie fajnie że zostaliśmy docenieni przez postronnych i obserwatorów przed TV.
Alkohol- słowo klucz. Nie umiesz pić- nie pij- co niektórym o wyjeździe będą opowiadać koledzy.
Minuta ciszy- bez komentarza.
Doping- było naprawdę nieźle, szczególnie że - jak nigdy, druga połowa moim zdaniem wyszła lepiej niż pierwsza. Mimo że bramka wisiała w powietrzu przez prawie całą drugą połowę z minuty na minutę było coraz głośniej (co zauważyli nawet ci którzy słyszeli nas "tylko" wtedy )
Do gniazdowych - tak jak było pod koniec- 80 minuta to nie pierwsza,a "hej Pogoń gol" niosło się po całym stadionie- jak pieśń idzie z problemami, chwila oddechu, moment przerwy i potem idzie ogień że aż chce się zdzierać gardło - i o to chodzi !
Szkoda że nie mogliśmy zaprezentować całego przekazu naszej oprawy, sam pomysł niezły.
Lech konkretnie tylko po strzelonej bramce, no i oczywiście dwie przyśpiewki na nas + jedna na Legię+ "każdy z nas". Reszta meczu naprawdę przeciętnie.Osobny temat to oprawa - na ich stałym, wysokim poziomie.
Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 14:18
Pod względem dopingu powinno być zdecydowanie lepiej, sporo ludzi przy takich sytuacjach jak strata piłki od razu zamulało z dopingiem... To nie tak powinno być. Za to końcówka zdecydowanie na plus przy obronie Częstochowy przez naszych kopaczy.
Pan w kapeluszu i białej bluzie coś słaby entuzjazm wykazał przy flagowisku
PS. Herb Pogoni na telebimie to jakaś paranoja...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 14:33
Kurwa, bądźmy szczerzy. Doping dopiero ruszył w 80 minucie, kiedy każdy zaczynał trzeźwieć. Przecież to co się z niektórymi działo to przekracza wszelkie normy... Tak najebanej publiki od Nas to jeszcze nie widziałem. Nie mówię tutaj tylko o tych starszych rocznikach, ale mam na myśli też młodzież, która nakupowała browarów jakby organizowali oktober fest.
Jeżeli w Kielcach czy Bełchatowie pozbędziemy się alkofanów - może być naprawdę dobrze, bo na pyrach wypadliśmy tragicznie.
Oczywiście - było parę pozytywów, a według mnie największym była ta satysfakcja, gdy po Naszych przyśpiewkach o Legii cały stadion zaczął gwizdać. Wtedy to miałem gęsią skórkę.
Gdyby nie przekroczenie granicy z alkoholem - wyjazd byłby naprawdę zajebisty... Patologia straszna.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja - 24/09/2012 16:23
Doping na trybunie bez bębna był żałosny, uciekłem stamtąd w przerwie. Trybuna z bębnem to była miazga. Oprawa była świetna.
Przyłącze się do kolegi wyżej - nie ma co ciągnąć jednej przyśpiewki, bo nam to po prostu nie idzie.
P.S Chciałby się ktoś wymienić koszulkami? Dam L za M
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.