Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PDJ
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5262 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 26/07/2011 21:10

Poinformowany napisał:  

I jeszcze taki prztyczek, ale czy licencja ligowa nie wymaga, aby sektor gości był również obsługiwany kateringowo?? Bo nic takiego na Polonii nie zauważyłem, a ponad 200 osób przejechało całą Polskę i może nawet byli głodni albo spragnieni.

Ja zauważyłem jak coś podawali im przez kraty od góry.

Owczarek
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 00:12
Na kibice.net coś się żalili że pierogi zimne..

ROJ
Kibic
Na forum od 7204 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 00:48
Bez przesady z tą krytyką ;)
Katering był jak na wyjazdy to nawet powyżej średniej. Plus dla klubu.

PL
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 00:50
Reguluje to przepis "zasady przyjmowania kibiców drużyny gości" do uchwały PZPNu.

"Kibicom drużyny przyjezdnej musi być zapewniona możliwość korzystania z bufetu
oraz toalet, znajdujących się w sektorze dla kibiców gości."

Poinformowany
Kibic
Na forum od 8112 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 10:14
OK, nie zauważyłem, żeby coś się im dymiło za sektorem.

Pogoń to My
A. ZPL
Kibic
Na forum od 5515 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 11:03
Ogólnie reasumując te karty to grozi paraliż wejściowy na stadion, i tylko czekać aż dojdzie do takich sytuacji opisanych przez Poinformowanego i ROJA, jednym słowem masakra się szykuję na meczu z Wartą.

kijevo
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 12:12
http://www.pogon.v.pl/news-19134,Dyrektor_Nie_dziwie_sie_zbulwersowanym_kibicom.html

Pieprzy jak potłuczony.

dary
Kibic
Na forum od 8361 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 12:38

Poinformowany napisał:  
OK, nie zauważyłem, żeby coś się im dymiło za sektorem.

Mikrofale mieli...

Wcześniej oficjalna podawała, że "funshop" /pisownia oryginalna z SMS-a z klubu/ będzie czynny od 12.00. Oczywiście na kartce przyklejonej na drzwiach jest, że od 13.00. Na www też zedytowali starą wiadomość, żeby nie było wtopy, ehhh....

POGOŃ TO MY !
costeges
Kibic
Na forum od 5518 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 13:30
Dramat, raz tak raz siak. Codziennie najlepiej z rana chodzic do klubu i sprawdzac od ktorej bedzie. Nie znam takiej insytyucji co codziennie pracuje w innych godzinach i zmienia godziny otwarcia.

cyt"Od 13 dzisiaj czynne, jest przecież informacja na drzwiach, do widzenia"
PRL

MTS.
Kibic
Na forum od 6297 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 14:19
pewnie, lecą chuja bo lud i tak przyjdzie...dzisiaj czy jutro, od 12 czy po północy - co im tam

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7888 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 14:22
dlatego jedynym wyjściem z ciężkim sercem jest olać mecze i 500 osób na trybunach jedynie może tu cokolwiek zmienić.

Better dead than red!
wamude
Kibic
Na forum od 5657 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 14:43
kurwa zamiast otworzyć ten fanshop o godzinie 8 rano żeby rozłożyć cały ten tłok to lepiej się wyspać i pierdolić w dupę kibiców i otwierać po 13. Oni wymagają od nas kulturalnego zachowania a sami lecą z nami w chuja. Normalnie paranoja jak za komuny wpuszczają po 2-3 osoby a reszta tłoczy się przed wejściem. żenada

zach-pom
Kibic
Na forum od 6562 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 16:48
Dobrze zrozumiałem ten komunikat z oficjalki? Od dzisiaj są dostępne bilety na Wartę? A ktoś się orientuję w jakich godzinach można odbierać te śmieszne karty czy może składanie i odbiór jest w tym samym czasie?

PS 1948
wamude
Kibic
Na forum od 5657 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 17:36
ja wyrabiałem dzisiaj i powiedzieli mi że odbiór w poniedziałek jednakże słyszałem że niektórzy czekają po 2 tygodnie i chuja dostali więc ja też szykuję się na niespodzianki...

Bzyku
Kibic
Na forum od 7637 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 19:20
Też dzisiaj byłem i też to samo usłyszałem. Mam nadzieję, że do meczu z Wartą zdążą wyrobić.

A tłoku to nie było żadnego jak tam zaszedłem. Ot, ze dwie osoby w środku.

Bartas
Kibic
Na forum od 7893 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 23:00
A ja narazie mam tą kartę w dupie
Oni zachowują się jak by tam nas mieli to zobaczymy po 3 czy 4 meczach u siebie jak będzie biadolenie.
Nie wiem, może za dużo wymagam, ale dlaczego od 10 lat w tym klubie musi zawsze coś być nie tak?
Przecież to nie jest nawet skomplikowane aby nie zniechęcać ludzi do przychodzenia na mecze. Wystarczy PRACOWAĆ jak należy KURWA! Wieśniaki jebane z klubu spierdolą coś czego się nie da spierdolić.

MTS.
Kibic
Na forum od 6297 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/07/2011 00:22
ot widzisz prawo monopolisty, jakby napisali że odbiór kart między drugą a trzecią w nocy i tak by ludzie po nie przychodzili. Czasem żałuje, że w Szczecinie nie ma silnej konkurencji sportowej - żużel, siatka, nie dla mnie, dla zdrowia. Zdrowia konkurencji.
Przebolał bym te karty gdyby taki był obowiązek w tej lidze, jakoś zrozumiał gdyby to miała być swego rodzaju kara, wprowadzanie obostrzeń po jakiejś strasznej awanturze. Ale puki co to wygląda na fanaberie zarządu, a jeszcze jak czytam wpisy...ech
Jeszcze dojdzie do tego żeby obejrzeć mecz u siebie trzeba się będzie dogadywać z przyjezdnymi żeby nam część klatki udostępnili ;) wszak im karty nie potrzebne...
ps. Dlaczego od 10? wcześniej też nie było za dobrze...

Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5402 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/07/2011 15:12
jako ciekaowstka.

w Berlinie na meczu z Realem Madryt bylo 74 tysiace ludzi [w tym sporo z Polski ale nie o tym mowa]

caly tlum wpuscili w 1,5 godziny, a wejscie tam do wlozenie biletu do czytnika, poprzez co otwiera sie kolowrotek i maca Cie ochroniarz. Zadnych kart, identyfikatorow, danych na bilecie. zero znakowania czy wrzucania danych do systemu. przy kupnie biletu rowniez zadnych danych. Placisz kase=dostajesz bilet...

... takze pisanie ze sie "europy" naszym dzialaczom zachcialo jest nie na miejscu a juz takie opinie gdzies widzialem.bardziej mi to komune przypomina...

pit26
Kibic
Na forum od 8031 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/07/2011 21:03
co prawda nie dotyczy Pogoni, ale podobna sprawa i po sasiedzku:

Cytat:  

Kibice będą musieli dłużej stać w kolejkach po bilety na mecze Floty.

Sprzedaż biletów w kasie, przed samym meczem zajmie o wiele więcej czasu niż do tej pory - informuje MKS Flota Świnoujście.
Wymagane są dowody osobiste, spisywanie danych osobowych /imię, nazwisko, pesel/ na każdym bilecie i dodatkowo na listach, pozostających w klubie. Do tego jeszcze dochodzi wybór konkretnego miejsca.

- Dlatego bardzo prosimy o wcześniejszy zakup biletów i nie czekanie na ostatnią chwilę - mówi Małgorzata Dorosz, rzecznik MKS Flota.- Zapewni to Państwu możliwość kibicowania od pierwszego gwizdka.

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
goral1982
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/07/2011 22:12
Sprzedaż internetowa od połowy sierpnia!
Wprowadzenie sprzedaży internetowej biletów, na mecze Pogoni Szczecin rozgrywane na stadionie im. Floriana Krygiera, niestety opóźni się kilkanaście dni. Ich sieciowa dystrybucja rozpocznie dopiero od spotkania z Sandecją Nowy Sącz zaplanowanego na sobotę 20 sierpnia 2011 roku.

http://pogonszczecin.info/Sprzedaz_internetowa_od_polowy_sierpnia_-ab1276-1276-5245.html

A pare dni temu czytalem , ze ktos z klubu ma spotkanie w sprawie sprzedazy internetowej przed 30 lipca jak bylo wczesniej zapowiadane hehe

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005