Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 11:03
Ogólnie reasumując te karty to grozi paraliż wejściowy na stadion, i tylko czekać aż dojdzie do takich sytuacji opisanych przez Poinformowanego i ROJA, jednym słowem masakra się szykuję na meczu z Wartą.
Wcześniej oficjalna podawała, że "funshop" /pisownia oryginalna z SMS-a z klubu/ będzie czynny od 12.00. Oczywiście na kartce przyklejonej na drzwiach jest, że od 13.00. Na www też zedytowali starą wiadomość, żeby nie było wtopy, ehhh....
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 14:43
kurwa zamiast otworzyć ten fanshop o godzinie 8 rano żeby rozłożyć cały ten tłok to lepiej się wyspać i pierdolić w dupę kibiców i otwierać po 13. Oni wymagają od nas kulturalnego zachowania a sami lecą z nami w chuja. Normalnie paranoja jak za komuny wpuszczają po 2-3 osoby a reszta tłoczy się przed wejściem. żenada
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 16:48
Dobrze zrozumiałem ten komunikat z oficjalki? Od dzisiaj są dostępne bilety na Wartę? A ktoś się orientuję w jakich godzinach można odbierać te śmieszne karty czy może składanie i odbiór jest w tym samym czasie?
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/07/2011 23:00
A ja narazie mam tą kartę w dupie
Oni zachowują się jak by tam nas mieli to zobaczymy po 3 czy 4 meczach u siebie jak będzie biadolenie.
Nie wiem, może za dużo wymagam, ale dlaczego od 10 lat w tym klubie musi zawsze coś być nie tak?
Przecież to nie jest nawet skomplikowane aby nie zniechęcać ludzi do przychodzenia na mecze. Wystarczy PRACOWAĆ jak należy KURWA! Wieśniaki jebane z klubu spierdolą coś czego się nie da spierdolić.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/07/2011 00:22
ot widzisz prawo monopolisty, jakby napisali że odbiór kart między drugą a trzecią w nocy i tak by ludzie po nie przychodzili. Czasem żałuje, że w Szczecinie nie ma silnej konkurencji sportowej - żużel, siatka, nie dla mnie, dla zdrowia. Zdrowia konkurencji.
Przebolał bym te karty gdyby taki był obowiązek w tej lidze, jakoś zrozumiał gdyby to miała być swego rodzaju kara, wprowadzanie obostrzeń po jakiejś strasznej awanturze. Ale puki co to wygląda na fanaberie zarządu, a jeszcze jak czytam wpisy...ech
Jeszcze dojdzie do tego żeby obejrzeć mecz u siebie trzeba się będzie dogadywać z przyjezdnymi żeby nam część klatki udostępnili wszak im karty nie potrzebne...
ps. Dlaczego od 10? wcześniej też nie było za dobrze...
w Berlinie na meczu z Realem Madryt bylo 74 tysiace ludzi [w tym sporo z Polski ale nie o tym mowa]
caly tlum wpuscili w 1,5 godziny, a wejscie tam do wlozenie biletu do czytnika, poprzez co otwiera sie kolowrotek i maca Cie ochroniarz. Zadnych kart, identyfikatorow, danych na bilecie. zero znakowania czy wrzucania danych do systemu. przy kupnie biletu rowniez zadnych danych. Placisz kase=dostajesz bilet...
... takze pisanie ze sie "europy" naszym dzialaczom zachcialo jest nie na miejscu a juz takie opinie gdzies widzialem.bardziej mi to komune przypomina...
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/07/2011 22:12
Sprzedaż internetowa od połowy sierpnia!
Wprowadzenie sprzedaży internetowej biletów, na mecze Pogoni Szczecin rozgrywane na stadionie im. Floriana Krygiera, niestety opóźni się kilkanaście dni. Ich sieciowa dystrybucja rozpocznie dopiero od spotkania z Sandecją Nowy Sącz zaplanowanego na sobotę 20 sierpnia 2011 roku.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.