haha-Janek podbija serca kibiców jak chodzi na mecze Pogoni to chyba inco gnito. to jeszcze nic,wejdź na tematy z polityką związane,tam to jest sajgon. Janek jakby miał sposobność to trzecią wojne światową by wywołał.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/06/2009 14:10
Wydział Dyscypliny PZPN, po zapoznaniu się z raportem delegata meczu derbowego w Policach, postanowił ukarać klub Pogoń Szczecin karą pieniężną w wysokości 1000 złotych w uzasadnieniu: za chuligańskie ekscesy kibiców gości, czyli zapalenie jednej racy świetlnej oraz rzucanie serpentyn. Podobną karę w wysokości 1000 złotych PZPN nałożył na Chemika Police za rzucenie pustej puszki po orzeszkach ziemnych i rzucanie serpentyn.
za 90minut.pl
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/06/2009 14:24
+ 500 złotych mecz z Polonia za brak zabezpieczenia należytego porządku, czyli wrzucenie na płytę boiska serpentyny w pobliżu zawodnika gości, kiedy ten uległ kontuzji.
a mnie ciekawi czy za Zieloną Górę te pioruny nam policzą ;]
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
taka sugestia to ludzi którzy robili ten filmik, nie lepiej puścić w tle... po prostu nic? żeby muzykę tworzyły śpiewy kibiców? a tak leci jakiś denny podkład, normalnie drażni mnie to bo na każdym filmiku od klubu tak jest...
taka sugestia to ludzi którzy robili ten filmik, nie lepiej puścić w tle... po prostu nic? żeby muzykę tworzyły śpiewy kibiców? a tak leci jakiś denny podkład, normalnie drażni mnie to bo na każdym filmiku od klubu tak jest...
no dokładnie , już wspominałem o tym wcześniej...
Oczywiście duży + za filmiki ale wszyscy woleliby bez podkładu...
Bardzo dobra wiadomosc, ten wynik juz rozstrzyga dwumecz. Zapowiada sie ciekawy wyjazd do Gorzowa. W drugim meczu Start Otwock zremisowal z GKSem Jastrzebie 1:1, co dobrze rokuje na awans GKSu.
Bardzo dobra wiadomosc, ten wynik juz rozstrzyga dwumecz. Zapowiada sie ciekawy wyjazd do Gorzowa. W drugim meczu Start Otwock zremisowal z GKSem Jastrzebie 1:1, co dobrze rokuje na awans GKSu.
Bardzo dobra wiadomość nie tylko z powodu wyjazdu, ale i z powodu, że ten Gawinotwór nie zagra w I lidze!
ja tak samo, lepiej wsłuchiwać się w doping kibiców
mnie się wydaje, że czasem temu autorowi filmików nie chce się komentować i woli puścić podkład, bo w wersjach bez podkładu zawsze było komentowanie a tak jest podkładzik i nie ma problemu... dla Niego
Kwestia rozbija się chyba o to, że kamery stoją w różnych miejscach i nie sciągaja tak dobrze dopingu.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ten wynik, to też takie małe ostrzeżenie dla Pogoni. Skoro jedna ze słabszych drużyn I ligi GKP Gorzów miażdży we Wrocławiu Ślęzę 5:0, to chyba poziom jest tam znacznie wyższy niż w II lidze. Nie tak dawno Pogoń zremisowała w Szczecinie ze Ślęzą 1:1.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.