Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6967 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/06/2009 14:18
Na wczorajszym meczu obecna "delegacja" ponad 100 osobowa z Gryfic oraz ponad 50 osob ze Stargardu:)

Do tego bardzo dobra liczba Wysokiej Kamieńskiej i okolic. ( ponad 30 osób)

OBY w 1 lidze te liczby byly jeszcze wieksze!

Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 5967 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/06/2009 14:54

-Misiek. napisał:  

Wysoka-PS napisał:  

Doktor napisał:  

Wysoka-PS napisał:  
wie ktoś może gdzie się sprawdzało frekwencję na stadionach II ligi ? ktoś kiedyś chyba gdzieś dał link ale nie nie wiem gdzie. z góry dzięki

http://2liga.info.pl/

zakładka frekwencja :)

dziwne... ''Najwięcej widzów na meczu: Zawisza Bydgoszcz - Elana Toruń i Pogoń Szczecin - GKS Tychy = 7000 '' wczoraj było rzekomo 8tys. i na Kluczborku bodajże też było 8tys.

Zauważ, że nie uwzględnili wczorajszej kolejki :) "Statystyki frekwencji po 33 kolejce"

chozi mi gł. o to że nie 7tys. było jak oni napisali tlyko 8 tysięcy ( na Kluczborku )

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/06/2009 16:17
Jest pięknie ! I liga, I liga MKS !

Dzięki (L) za wsparcie !

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
blessmaster
Kibic
Na forum od 7538 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/06/2009 16:41

PL napisał:  
Na wczorajszym meczu obecna "delegacja" ponad 100 osobowa z Gryfic

+ kilka osób 'niezrzeszonych' z Gryfic, które systematycznie na każdy mecz przyjeżdżają ;) No i do tego wczoraj na sektorze VIP siedziały dzieciaki (30 os.) z gryfickiej szkółki piłkarskiej. Tak czy inaczej, Gryfice z Pogonią na całe życie piwo I liga, I liga MKS!

FC Gryfice
Rezerwista71
Kibic
Na forum od 7713 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/06/2009 17:45

Wysoka-PS napisał:  

-Misiek. napisał:  

Wysoka-PS napisał:  

Doktor napisał:  

Wysoka-PS napisał:  
wie ktoś może gdzie się sprawdzało frekwencję na stadionach II ligi ? ktoś kiedyś chyba gdzieś dał link ale nie nie wiem gdzie. z góry dzięki

http://2liga.info.pl/

zakładka frekwencja :)

dziwne... ''Najwięcej widzów na meczu: Zawisza Bydgoszcz - Elana Toruń i Pogoń Szczecin - GKS Tychy = 7000 '' wczoraj było rzekomo 8tys. i na Kluczborku bodajże też było 8tys.

Skoro na Kluczborku był 8 koła, to wczoraj było 10...
Grunt, że jest upragniony awans i miejmy nadzieje, że damy radę kibicowsko jak i piłkarsko :)

Zauważ, że nie uwzględnili wczorajszej kolejki :) "Statystyki frekwencji po 33 kolejce"

chozi mi gł. o to że nie 7tys. było jak oni napisali tlyko 8 tysięcy ( na Kluczborku )

Rezerwista71
Kibic
Na forum od 7713 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/06/2009 17:51
Jeśli na Kluczborku było 8 koła, to wczoraj było 10 tysięcy, ale to nie jest tak istotne.Ważny jest awans i zrobienie wszystkiego co możliwe, by piłkarsko okrzepnąć na zapleczu ekstraklasy, kibicowsko myślę, że damy radę :)

ch.
Kibic
Na forum od 8224 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/06/2009 19:17
WIDEO

FETA W SZCZECINIE: POGOŃ W I LIDZE!

eJay
Kibic
Na forum od 7599 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/06/2009 19:32
Faul po którym sędzia podyktował rzut wolny zza pola karnego :D

Obrazek png wstawiony na forum

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Janek80
Kibic
Na forum od 6469 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/06/2009 23:58

Randall McMurphy napisał:  

Janek44 napisał:  
Awans może nie w genialnym stylu, ale najważniejsze, że jest. Teraz pewnie będzie jeszcze trudniej, bo z obecnym potęcjałem to faworytem do awansu do ekstraklasy raczej nie będzie, a na pewno wszyscy chcielibyśmy ekstraklasy, a nie grania w I lidze. Dobrze, że mecz zakończył się chociaż tym remisem, a nie porażką.

Skoncz juz pierdolic tym pesymistycznym tonem i daj sie nacieszyc tym awansem a nie marudzisz jak zwykle kurwa wogole ile ty masz lat...ekstraklasy sie zachcialo...jebac.

p.s i wogole ``potęcjałem``

Sorki za błąd, ale ja się zastanawiam ile ty masz lat. Pewnie, że awans cieszy, ale nie ma co popadać w samozachwyt, bo I liga na pewno nie jest szczytem marzeń kibiców Pogoni. Widzę, że znowu tworzy się grupa kibiców troche innych, którzy zamiast Pogoni grającej w ekstraklasie, woleliby ją grającą w niższej klasie rozgrywkowej. Oczywiście nie chodzi o awans za wszelką cenę, typu fuzja, ale patrząc na przyszłość Pogoni, to powinna grać w najwyższej polskiej klasie rozgrywkowej i to w tym kierunku powinna zmierzać.

szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/06/2009 00:33

Janek44 napisał:  

Janek44 napisał:  
Awans może nie w genialnym stylu, ale najważniejsze, że jest. Teraz pewnie będzie jeszcze trudniej, bo z obecnym potęcjałem to faworytem do awansu do ekstraklasy raczej nie będzie, a na pewno wszyscy chcielibyśmy ekstraklasy, a nie grania w I lidze. Dobrze, że mecz zakończył się chociaż tym remisem, a nie porażką.

Skoncz juz pierdolic tym pesymistycznym tonem i daj sie nacieszyc tym awansem a nie marudzisz jak zwykle kurwa wogole ile ty masz lat...ekstraklasy sie zachcialo...jebac.

Sorki za błąd, ale ja się zastanawiam ile ty masz lat. Pewnie, że awans cieszy, ale nie ma co popadać w samozachwyt, bo I liga na pewno nie jest szczytem marzeń kibiców Pogoni. Widzę, że znowu tworzy się grupa kibiców troche innych, którzy zamiast Pogoni grającej w ekstraklasie, woleliby ją grającą w niższej klasie rozgrywkowej. Oczywiście nie chodzi o awans za wszelką cenę, typu fuzja, ale patrząc na przyszłość Pogoni, to powinna grać w najwyższej polskiej klasie rozgrywkowej i to w tym kierunku powinna zmierzać.

I zmierza wszystko w tym kierunku,ale nie można pisać,że z tym potencjałem nie ma szans na ekstraklase bo to jest obraza dla chłopaków którzy włożyli całe serducho w awans Pogoni do 1 ligi,pomyśl zanim napiszesz coś znowu.

Janek80
Kibic
Na forum od 6469 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/06/2009 00:56

szpadel85 napisał:  

Janek44 napisał:  

Janek44 napisał:  

I zmierza wszystko w tym kierunku,ale nie można pisać,że z tym potencjałem nie ma szans na ekstraklase bo to jest obraza dla chłopaków którzy włożyli całe serducho w awans Pogoni do 1 ligi,pomyśl zanim napiszesz coś znowu.

"faworytem do awansu do ekstraklasy raczej nie będzie". Bez wzmocnień tak to wygląda. Nie chce nikogo obrażać, ale trzeba przyznać, że styl awansu pozwala na wyciągnięcie takich wniosków, nie ma się co oszukiwać. Czy Twoim zdaniem da drużyna bez wzmocnień walczyłaby skutecznie o awans do ekstraklasy, bo ja mam spore wątpliwości?

hPS
*zablokowany
Na forum od 7408 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/06/2009 02:28
ty janek nie kazdy jest kibicem sukcesu jak Ty, niektorzy chca sie cieszyc awansem bo jest powod, wiec skoncz pierdolic te farmazony o potencjale. Piłkarzyny mają czas by potrenować a zarzad na jakies transfery. Zresztą chuj z tym jestesmy w 1 lidze a jeszcze nie dawno smigalismy po B klasie, wiec w ktorej Pogoń by nie grała, czy wygrywa czy nie!! Dla ciebie i tym podobnym te słowa nie mają wartości w zyciu pewnie masz podobnie :)

p.s cieszy obecnosc fan clubow w dobrych liczbach choc stargard mysle stac na wiecej

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/06/2009 12:40

Janek44 napisał:  
Pewnie, że awans cieszy, ale nie ma co popadać w samozachwyt, bo I liga na pewno nie jest szczytem marzeń kibiców Pogoni. Widzę, że znowu tworzy się grupa kibiców troche innych, którzy zamiast Pogoni grającej w ekstraklasie, woleliby ją grającą w niższej klasie rozgrywkowej.

Nie ma co patrzeć na "szczyty marzeń" bo jak ja bym ci przedstawił o czym marze to byś zwariował..
Jeżeli chodzi o I lige to jest awans jest atmosfera jest drużyna, jeszcze dwa lata temu nie było nic, więc cieszmy sie z tego co mamy! Każdy zna należne Pogoni miejsce, ale na razie jest ono w I lidze. Nikt nie woli Pogoni w niższych klasach rozgrywkowych to co piszesz zaprzecza idei kibicowania...Poczekajmy na głos z klubu w sprawach organizacyjnych i będziemy wiedzieć o co gramy, a czasu nie ma dużo bo przerwa jest krótka..Pozdro

No One Like Us....We don't Care...
PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/06/2009 12:58
Ten awans to takze w moim odczuciu pstryczek w ucho i zamkniecie pyszczka wszystkim fanom drzymalowskiego twora,

szczekaczy o SKPS Portowcy oraz internetowych komentatorow kolegi R. z Gryfina. Awans pokazuje kto mial racje i komu naprawde zalezalo na Pogoni!

Dlatego Gratulacje nie tylko pilkarza! Pzdr.

P.S Podziekowania także dla Młodych Wilków za cały sezon, za prace która włozyli aby nasz stadion swiecil blaskiem a nie przybijal szaroscia!, za ostatnia oprawe, ktora pokazuje ogromny potencjal! oraz podjecie trudnego ale realnego celu poprawy dopingu. Gratki panowie.

MW_03
Młode Wilki
Na forum od 5885 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/06/2009 16:57
W piątek na meczu zaprezetowaliśmy oprawe która chodziła po Naszych głowach od dłuższego czasu, oprawę nawiązującą do nadchodzącej ustawy która wymierza w strone kibiców dotkliwe kary za odpalanie rac (do 5 lat wiezienia), a która została wymyślona na potrzeby wielce "potrzebnego" Euro 2012. Sektorówka prezentowała kalendarz z Czerwcem 2012, czyli ew. czas rozpoczecia Euro w Polsce i dwa zdjecia na pierwszym zdjeciu mieliśmy sektorówke którą właśnie rozwineliśmy (czyli takie zdjecie w zdjeciu), a na drugim była oprawa którą pokazaliśmy po zejściu sektorówki, do tego Trans z hasłem ”Wszystkie te spędzone chwile będą wspomnień dawać tyle”, kiedy sektorówka schodzi prezentujemy druga choreografie (ze zdjecia) czyli ogólny chaos, race choragiewki, transy i transparent z hasłem „Teraz to jest w Twym zasięgu, przeżyj poczuj i na zawsze zostaw w sercu”.

Dziekujemy wszystkim którzy pomogli nam przy tworzeniu tej skomplikowanej choreografii.

Jak i wszystkim którzy przez całą runde przychodzili na 11 i 12 sektor i pomagali nam w poprawie dopingu!

Obrazek png wstawiony na forum
Stargard z Pogonią
Kibic
Na forum od 6478 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/06/2009 19:49

hPS napisał:  
ty janek nie kazdy jest kibicem sukcesu jak Ty, niektorzy chca sie cieszyc awansem bo jest powod, wiec skoncz pierdolic te farmazony o potencjale. Piłkarzyny mają czas by potrenować a zarzad na jakies transfery. Zresztą chuj z tym jestesmy w 1 lidze a jeszcze nie dawno smigalismy po B klasie, wiec w ktorej Pogoń by nie grała, czy wygrywa czy nie!! Dla ciebie i tym podobnym te słowa nie mają wartości w zyciu pewnie masz podobnie :)

p.s cieszy obecnosc fan clubow w dobrych liczbach choc stargard mysle stac na wiecej

Nie no ,chyba było nas więcej (FC Stargard)-myślę ,że około stówki w tym wiele dawno nie widzianych twarzy emigrantów .
Podsumowując sezon myslę ,że mimo wielu marudzeń przez cały rok (również moich:-) ) nie wyglądało to źle a wyjazdy to nawet chyba bardzo dobrze -fajne liczby na dalekich wyjazdach -nie wiem czy nie był to sezon lepszy niż nie jeden ekstraklasowy w wykonaniu kibiców Pogoni .
Szczere gratulacje dla wszytkich -piłkarzy trenerów działaczy i nas kibiców .
Powoli wracamy !!!!

Tylko jedna droga jest słuszna - MKS POGOŃ SZCZECIN !!!
Janek80
Kibic
Na forum od 6469 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/06/2009 22:21

hPS napisał:  

Twoje wartości, chyba faktycznie różnią się od moich. Pisząc piłkarzyny, dajesz do zrozuminia, że raczej nie darzysz ich szacunkiem. Pogoni kibicuję obojętne w której lidze grają, ale chciałbym żeby grali w ekstraklasie i to jak najlepiej, i nie widzę w tym nic złego. Ty pewnie wolałbyś, żeby ciągle przegrywali i to najlepiej grając bez żadnej ambicji, wtedy byś krzyczał, że wyniki są nie ważne, a Ty i tak będziesz z drużyną, bez względu na względy, a na forum byś pisał, że piłkarzyny marnie grają i nie rozumiesz czemu mniej kibiców przychodzi na mecze. No ale to Twój system wartości, masz do niego prawo :)

Ostatnio edytowany przez: Janek80, 7 czerwca 2009, 23:12 [1 raz(y)]

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/06/2009 22:38
Chyba Ci sie Janeczku cos popierdoliło mocno.

Z daleka nie będzie widać.
PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/06/2009 22:55
Janeczku, skończ już pierdolić. Gramy w I lidze, każdy wie, że nasze miejsce jest gdzie indziej, ale na to kurwa przyjdzie czas.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
G.
*zablokowany
Na forum od 6780 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/06/2009 23:20

Janek44 napisał:  

hPS napisał:  

Twoje wartości, chyba faktycznie różnią się od moich. Pisząc piłkarzyny, dajesz do zrozuminia, że raczej nie darzysz ich szacunkiem. Pogoni kibicuję obojętne w której lidze grają, ale chciałbym żeby grali w ekstraklasie i to jak najlepiej, i nie widzę w tym nic złego. Ty pewnie wolałbyś, żeby ciągle przegrywali i to najlepiej grając bez żadnej ambicji, wtedy byś krzyczał, że wyniki są nie ważne, a Ty i tak będziesz z drużyną, bez względu na względy, a na forum byś pisał, że piłkarzyny marnie grają i nie rozumiesz czemu mniej kibiców przychodzi na mecze. No ale to Twój system wartości, masz do niego prawo :)

Jak ty mnie kurwa drażnisz...

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005