na samym początku też na to zwróciłem uwagę, jednak jeszcze przed gwizdkiem sędziego, jeden obrońca który stał przy słupku został odesłany przez bramkarza przed pole kryć Parzego, więc nie widziałem tam możliwości zagrania, jednak mógł to inaczej wykonać...
Skoncz juz pierdolic tym pesymistycznym tonem i daj sie nacieszyc tym awansem a nie marudzisz jak zwykle kurwa wogole ile ty masz lat...ekstraklasy sie zachcialo...jebac.
Radosc radoscia ale "atak" na ławkę rezerwowych to przesada...
Rozumiem ze radość ale nie wiem jak zostanie zinterpretowane przez tych z PZPN'u te wyjscie do band w ok 88minucie. Podobnie jak na Wiśle kiedyś Zeby przypadkiem nie było zamknietego stadionu na starcie I ligi...
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/06/2009 03:50
a ja dziękuje wszystkim za piękne i te mniej radosne chwile w 2 lidze. Obyśmy na dłuuugo o niej zapomnieli. Daliśmy rade wlasnymi siłami i to jest najważniejsze. Teraz czeka nas cięzka praca w o wiele trudniejszej lidze nie tylko pod względem piłkarskim ale i kibicowskim. Dzis jest supewr dzień, a raczej wczoraj był...oby wiecej takich chwil ;D dobranoc wszystkim...
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/06/2009 11:56
Najlepsze na meczu były koszulki które klub rozdawał z okazji awansu i które miały stanowić niebywałą pamiątkę. Jakość i wykonanie ich to dramat z nędzą. Co to k...a jest. Mi by było wstyd rozdawać takie koszulki i reklamować takie gówno jako coś niesamowitego. Wzór takiej koszulki robi średniorozgarnięty ośmiolatek w wordzie w 5 min. Żenada i wstyd.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
dziwne... ''Najwięcej widzów na meczu: Zawisza Bydgoszcz - Elana Toruń i Pogoń Szczecin - GKS Tychy = 7000 '' wczoraj było rzekomo 8tys. i na Kluczborku bodajże też było 8tys.
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
wie ktoś może gdzie się sprawdzało frekwencję na stadionach II ligi ? ktoś kiedyś chyba gdzieś dał link ale nie nie wiem gdzie. z góry dzięki
http://2liga.info.pl/
zakładka frekwencja
dziwne... ''Najwięcej widzów na meczu: Zawisza Bydgoszcz - Elana Toruń i Pogoń Szczecin - GKS Tychy = 7000 '' wczoraj było rzekomo 8tys. i na Kluczborku bodajże też było 8tys.
Zauważ, że nie uwzględnili wczorajszej kolejki "Statystyki frekwencji po 33 kolejce"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.