Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/06/2009 20:08
Ja Kocham Pogoń Ooooooo!!!!!!!!!! 1 Liga 1 liga MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POGOŃ SZCZECIN!!!! Brawooooo dzis jest czas tylko na radoość jutro na imprezie wypije porzadnie za ten upragniony awans Dziś Victoria jest.......
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/06/2009 20:16
I liga I liga MKS! Narescie dużo ludzi w młynie, ale potencjał nie do końca wykorzystany. Jeszcze gdyby Pogoń wygrała to by było super Ale i tak jest zajebiscie! No i wybieg na murawę razem z końcowym gwizdkiem - bezcenny !
P.S Do zobaczenia w przyszłym, oby jeszcze lepszym sezonie!
Dla takich chwil warto żyć... WRACAMY najgorsze już chyba za Nami i obyśmy nie klepali biedy w I lidze
Ps. W relacji radiowej to mówił o walce o miejsce na płocie Pozdrowienia z Warszawy
Walka na płocie o dobrą pozycję wyjściową była zażarta , ale po chwili każdy zamiast na płocie stał już przy bandach . Rajd na murawie do piłkarzy - bezcenne!
Brawo Panowie! dobry doping, dobra frekwencja, szkoda, że nie było zwycięstwa, ale dziś to się nie liczy!
Już za dwa miesiące rozpoczynamy bój w I lidze. Już się cholera doczekać nie mogę
ale to co pokazał klub po meczu, czyli zero przygotowania do awansu, zero atrakcyji dla kibicow, to jedna wielka zenada
i nie trzeba tutaj wspominac o jakis biletach na koncerty bo to daje firma ktora organizuje koncerty, oraz te prawo jazdy to tez nie zasluga klubowego marketingu tylko firmy nauki jazdy
lipa i tyle ! ale bez łaski w dupie z nimi
liczy sie awans i to najwazniejsze !!! teraz wzmacniac sie i walczyc !!!!
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/06/2009 20:45
Najważniejsze, że to jest awans sportowy, że to jest Nasz awans a nie jakiegoś tworu drzymałowego! Z tego jestem naprawdę dumny.
Ani przez moment od ostatnich 3 lat nie wątpiłem, że będzie warto cofnąć się krok w tył a by zrobić potem dwa do przodu.
Co do "fety"...to działacze nawet nie potrafili bram otworzyć a co dopiero urządzić jakąś imprezę.
Na trybunach sporo wynalazków (małyszek) i alkoholu - niestety.
Ostatnio edytowany przez: db1948, 5 czerwca 2009, 20:53 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/06/2009 20:54
Jest I-sza liga i to dzisiaj najważnejsze!!! Cieszmy się i świętujmy. Na trybunach powiało I-szą ligą na boisku niestety nadal II-ga liga. Dzięki piłkarzom za awans, dzięki sponsorom bo co obiecywali to spełnili, dzięki Mandryszowi-również spełnił to co obiecywał.
Dzisiaj sama radość- o innych, mniej przyjemnych sprawach przyjdzie jeszcze czas podyskutować. I-sz liga MKS!!!
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/06/2009 20:56
I liga nadchodzimy!!!!
Teraz moze byc juz tylko lepiej.
Ptaszki, kawki i inne gady wiecej juz nie wroca.
Bez zielonych stolkow, tylko z wlasnej sily. Taki awans smakuje najlepiej.
Nie kazdy ma takich kibicow i z tego musimy byc dumni. Bo w przeciwienstwie do Lecha i Poloni W.
zachowalismy twarz.
BOG HONOR OJCZYZNA
Nie kazdy ma takich kibicow i z tego musimy byc dumni. Bo w przeciwienstwie do Lecha i Poloni W. zachowalismy twarz.
Niestety sporą grupę kibiców dziś poniosło i po fartownym golu dla Unii zaczęli zwyczajnie gwizdać na grę Portowców. Natomiast po naszej bramce na 1:1 z powrotem byli wniebowzięci i o mało gardła sobie nie zdarli bełkocząc coś o wielkiej miłości do Pogoni. A ja wam powiem - Chuj z takimi kibicami. Najlepiej dać im tego T-shirta na samym wejściu, trąbki małyszówki wypierdolić w krzaki, a później całe to towarzystwo odesłać z powrotem na miasto.
Tyle ode mnie w temacie. Pozdr
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/06/2009 21:46
teraz się zacznie prawdziwa piłka
na duży plus frekwencja, co do gry to momentami padaka, ale dziś najważniejszy jest awans, mam nadzieje, że w przerwie jakieś konkretne wzmocnienia będą.
P.S. wbiec na murawę aby świętować awans bezcenne
Ostatnio edytowany przez: ArP, 5 czerwca 2009, 21:51 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/06/2009 22:03
Awans może nie w genialnym stylu, ale najważniejsze, że jest. Teraz pewnie będzie jeszcze trudniej, bo z obecnym potęcjałem to faworytem do awansu do ekstraklasy raczej nie będzie, a na pewno wszyscy chcielibyśmy ekstraklasy, a nie grania w I lidze. Dobrze, że mecz zakończył się chociaż tym remisem, a nie porażką.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/06/2009 22:17
Też zwróciłem na to uwagę podczas meczu - 11 piłkarzy Unii na linii bramkowej. Wystarczyło z tego rzutu wolnego "w polu karnym" podać do kogokolwiek na przedpole... Ale ten gamoń oczywiście próbował uderzać z zerowego kąta To chyba te bramki z Zielonej Góry tak mu zawróciły w głowie
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.