usiasc, wypic piwo, moze cos zjesc :-) gdzie atmosfera ze stadionu przechodzi na pub (lub temu podobne) tym bardzie jak bedzie awans, a klub nie zoorganizuje zadnej imprezy na stadionie, szkoda... moze dopiero jak wejdzie Pogoń do ekstraklasy.... ?
pytam bo nie wiem, która knajpa/bar/pub jest najchetniej odwiedzany w miescie po meczach ?
zależy jakiej przygody szukasz ;-)
usiasc, wypic piwo, moze cos zjesc :-) gdzie atmosfera ze stadionu przechodzi na pub (lub temu podobne) tym bardzie jak bedzie awans, a klub nie zoorganizuje zadnej imprezy na stadionie, szkoda... moze dopiero jak wejdzie Pogoń do ekstraklasy.... ?
na pewno w klubach bedzie sie dobrze dzialo po meczu,
a jezel ichodzi o puby i knajpy ciezko powiedziec, chodz pewnie tez,
poszukaj na infoludek.pl tam wszystko jest opsiane, co mozna zjesc wypic itp.
pytam bo nie wiem, która knajpa/bar/pub jest najchetniej odwiedzany w miescie po meczach ?
zależy jakiej przygody szukasz ;-)
na pewno w klubach bedzie sie dobrze dzialo po meczu,
a jezel ichodzi o puby i knajpy ciezko powiedziec, chodz pewnie tez,
poszukaj na infoludek.pl tam wszystko jest opsiane, co mozna zjesc wypic itp.
Ponoć sędzią tego meczu ma być wrocławianin. no chyba jaja sobie ktoś robi. oj wcale nie musi być tak leciuchno i przyjemnie,a że Gawin awansować MUSI to chyba o tym wszyscy wiemy.
to byłby skandal jakby dali na ten mecz sędziego z Wrocławia
skąd ta wiadomość?? gdzie moźna sprawdzić obsadę sędziowską?? strona PZPN?? mam nadzieję, że nie skończy się jak zawsze, czyli na nerwach i kuriozalnych decyzjach sędziego.....
[cytat=Arturo]
No ale coz sie spodziewac po 3 osobowym dziale po geografi, akademii morskiej i sprzedawczyni ze sklepu Lotto.
To jest wlasnie zenujace.
Zastanawiam sie dlaczego te ich wyczyny (typu konkurs z chlebem i zajebista nagroda) nie sa naglasniane i szerzej komentowane.
A tak już na serio- dziś Awans !!! Mam nadzieję, że jakiegoś ogarniętego sędziego dadzą chociaż na każdym meczu dostawaliśmy jakichś podejrzanych typów.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/06/2009 15:23
Jak zagraja ambitnie i z wieksza skutecznoscia niz z Gawinem to nic nie stanie na przeszkodzie zgarniecia 3 punktow. Awans musi byc efektownie przypieczetowany.
Bede w pracy, ale na pewno z niepokojem czekam na wynik meczu
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/06/2009 17:25
Mecz piłkarzy Pogoni Szczecin z Unią Janikowo będziemy transmitować od godziny 17:30 w specjalnym wydaniu audycji "Halo Stadion". Czyli radio Szczecin bedzie transmitowalo dzis nasz mecz POGOŃ SZCZECIN!!!!!!!!
Mecz piłkarzy Pogoni Szczecin z Unią Janikowo będziemy transmitować od godziny 17:30 w specjalnym wydaniu audycji "Halo Stadion". Czyli radio Szczecin bedzie transmitowalo dzis nasz mecz POGOŃ SZCZECIN!!!!!!!!
a czy Radio Szczecin wyłapie np w okolicach Koszalina?? jak tak to na jakiej częstotliwości mam szukać??
a czy Radio Szczecin wyłapie np w okolicach Koszalina?? jak tak to na jakiej częstotliwości mam szukać??
Kołobrzeg łapie na 98,7, może załapiesz się lepiej jak w necie będziesz słuchał jeśli masz możliwość Radio Szczecin
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.