Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Miss Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ostry
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7292 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 10:35
Lepiej jakby zrobili konkurs na misterów :D A tak na powaznie...w tym roku nie oddam glosu na zadna, bo i nie ma na kogo.

Ostatnio edytowany przez: Ostry, 11 lutego 2010, 10:42 [1 raz(y)]

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Konto_Zablokowane
Kibic
Na forum od 5701 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 10:57
Chodzę na każdy mecz i żadnej nie poznaję .

Radziu
Kibic
Na forum od 6831 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 11:04
Wszyscy słabo mówią, a pewnie każdy najebany na baletach byłby zadowolony z takiego "łupu" :P

P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 11:07
To ja od siebie dodam, ze wchodzac na misspogoni moj pakiet bezpieczenstwa przechwycil trojana :) . proponuje sprawdzic

Sami przeciw wszystkim!!!
Radziu
Kibic
Na forum od 6831 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 11:08

P. napisał:  
To ja od siebie dodam, ze wchodzac na misspogoni moj pakiet bezpieczenstwa przechwycil trojana :) . proponuje sprawdzic

Trojana, czy bazyla? :D

mikos
Kibic
Na forum od 6651 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 11:20

P. napisał:  

potwierdzam GData uaważa że jest niebezpieczna i blokuje połączenie

=ZDR=
antek
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 11:23

Radziu napisał:  
Wszyscy słabo mówią, a pewnie każdy najebany na baletach byłby zadowolony z takiego "łupu" :P

Po pijaku sie nie liczy... chor

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
W F H
Kibic
Na forum od 8435 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 11:30
kurwa ale padaczka Do bani niech wszystkie bazyle zjadą już do bazy... :D :D :D

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 11:41
Rzeczywiście, szału nie ma. W zeszłym roku był dużo lepiej - przynajmniej jeśli chodzi o wygląd. Bo z resztą to wiadomo jak było.. może w tym roku przynajmniej jakieś zorientowane w temacie będą :P Choć i tak pewnie wygra znajoma kogoś która o Pogoni wie tyle co ja od drugiej lidzie Gabonu. Jeśli tak jest tendencja to może lepiej w przyszłym roku nie organizować ;P
Kolega już dostał kilka bezpośrednich zachęt do głosowania, widać że są ferie :D NK i inne fotki poszły w ruch..

Niektóre to nie powinny tego szalika mieć na zdjęciu.

PS: Co ciekawsze.. te które jakoś w miare wyglądają z tego grona to chyba te z poprzedniej edycji :]

Ostatnio edytowany przez: AŚ, 11 lutego 2010, 11:47 [1 raz(y)]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Kostek
Kibic
Na forum od 5682 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 11:50
Nr 12. widziałem kilka razy na młynie.

Dopóki walczysz jesteś zwycięzca.

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 12:12
Dobra, ode mnie głos na 7, niebrzydka a i dowiedziałem się, że ogarnia nawet temat (lepiej co niektórzy z facetów ). I tyle w tym temacie. Szkoda czasu na to całe zbiegowisko lanserek.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
ManeS
Kibic
Na forum od 5699 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 12:22

Radziu napisał:  

P. napisał:  

zeby to jednego ~~

śmielaq89 napisał:  
Dobra, ode mnie głos na 7, niebrzydka a i dowiedziałem się, że ogarnia nawet temat

dokladnie tak jak przedmowca, glos leci na 7

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
BJK
Kibic
Na forum od 8703 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 12:27
tak jak mówisz, nr 7 o ile pamiętam to z nami jechała na zieloną gorę w pociągu...

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
kuleK
Kibic
Na forum od 6871 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 12:29

manes napisał:  

śmielaq89 napisał:  
Dobra, ode mnie głos na 7, niebrzydka a i dowiedziałem się, że ogarnia nawet temat

dokladnie tak jak przedmowca, glos leci na 7

Ode mnie głos również na panią nr. 7 , przynajmniej widziałem Ją na stadionie.

Konkurs o Miss Pogoni , a pewnie duża częsc z tych Pań na żywo nie widziała naszego stadionu . . .

Obrazek gif wstawiony na forum
Fyfy
Kibic
Na forum od 6416 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 12:38
A co myslicie o Pani z nr. 16?;)

Ode mnie glos wlasnie dla niej.

J.
Kibic
Na forum od 5812 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 12:46
Człowiek ferie ma, budzi się późno i takie bazyle z rańca widzi to już dzień popsuty normalnie... Nie daje wiary, że w naszym mieście nie ma pięknych dziewczyn, bo sam znam sporo takich. ;)

Co do samych wyborów, jedna wielka chujoza. Jedna fotka kandydatki 'oficjalna' a druga z szalikiem w bikini. A jakbym chciał poczytać - o wymiarach ;), i w ogóle o danej dziewczynie jak to długo na Pogoń chodzi itd. (bo pewnie nie chodzi) , to informacji już nie ma.. Ogólnie po raz kolejny jedno wielkie amatorstwo
Tak już na boku, u kandydatki nr 23 raz sie bawiłem na sylwestra. W porządku dziewczyna, tylko że z Pogonią to ma raczej tyle wspólnego co ja z Arką Gdynia...

PS> Kandydatka nr 7 - zdjęcie z... Gorzowa usmiech KLIK i... z poprzednich wyborów? KLIK
W każdym razie odemnie głos leci na 7.

Swoją drogą, przecież forumowicze już przyznali Marvina w kategorii Miss Forum, tak więc po co kolejne wybory? :)

Ostatnio edytowany przez: J., 11 lutego 2010, 13:02 [1 raz(y)]

zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Woro
Kibic
Na forum od 6107 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 12:50
kandydatka nr 6 na stadionie sie pojawia i z tego co wiem sama gra w TKKFie dla tego glos poszedl wlaśnie na nia

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
....
Kibic
Na forum od 5867 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 13:07

Jeran napisał:  
Tak już na boku, u kandydatki nr 23 raz sie bawiłem na sylwestra. W porządku dziewczyna, tylko że z Pogonią to ma raczej tyle wspólnego co ja z Arką Gdynia...

Dokładnie, to samo tyczy się numeru 18, zachęcam do nie głosowania Czerwona kartka

Q.
Kibic
Na forum od 6150 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 13:10

Radziu napisał:  

P. napisał:  

czyja to wina? Zaglebia czy Lecha?

abstrakcja!
Kostek
Kibic
Na forum od 5682 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 13:13

Leli napisał:  
A co myslicie o Pani z nr. 16?;)

Ode mnie glos wlasnie dla niej.

Nr 16 to też moja faworytka:D Najlepiej się z nich wszystkich prezentuje.

Dopóki walczysz jesteś zwycięzca.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005