Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 10:35
Lepiej jakby zrobili konkurs na misterów A tak na powaznie...w tym roku nie oddam glosu na zadna, bo i nie ma na kogo.
Ostatnio edytowany przez: Ostry, 11 lutego 2010, 10:42 [1 raz(y)]
Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 11:07
To ja od siebie dodam, ze wchodzac na misspogoni moj pakiet bezpieczenstwa przechwycil trojana . proponuje sprawdzic
Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 11:41
Rzeczywiście, szału nie ma. W zeszłym roku był dużo lepiej - przynajmniej jeśli chodzi o wygląd. Bo z resztą to wiadomo jak było.. może w tym roku przynajmniej jakieś zorientowane w temacie będą Choć i tak pewnie wygra znajoma kogoś która o Pogoni wie tyle co ja od drugiej lidzie Gabonu. Jeśli tak jest tendencja to może lepiej w przyszłym roku nie organizować
Kolega już dostał kilka bezpośrednich zachęt do głosowania, widać że są ferie NK i inne fotki poszły w ruch..
Niektóre to nie powinny tego szalika mieć na zdjęciu.
PS: Co ciekawsze.. te które jakoś w miare wyglądają z tego grona to chyba te z poprzedniej edycji
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 11 lutego 2010, 11:47 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 12:12
Dobra, ode mnie głos na 7, niebrzydka a i dowiedziałem się, że ogarnia nawet temat (lepiej co niektórzy z facetów ). I tyle w tym temacie. Szkoda czasu na to całe zbiegowisko lanserek.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Dobra, ode mnie głos na 7, niebrzydka a i dowiedziałem się, że ogarnia nawet temat
dokladnie tak jak przedmowca, glos leci na 7
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 12:46
Człowiek ferie ma, budzi się późno i takie bazyle z rańca widzi to już dzień popsuty normalnie... Nie daje wiary, że w naszym mieście nie ma pięknych dziewczyn, bo sam znam sporo takich.
Co do samych wyborów, jedna wielka chujoza. Jedna fotka kandydatki 'oficjalna' a druga z szalikiem w bikini. A jakbym chciał poczytać - o wymiarach , i w ogóle o danej dziewczynie jak to długo na Pogoń chodzi itd. (bo pewnie nie chodzi) , to informacji już nie ma.. Ogólnie po raz kolejny jedno wielkie amatorstwo
Tak już na boku, u kandydatki nr 23 raz sie bawiłem na sylwestra. W porządku dziewczyna, tylko że z Pogonią to ma raczej tyle wspólnego co ja z Arką Gdynia...
PS> Kandydatka nr 7 - zdjęcie z... Gorzowa KLIK i... z poprzednich wyborów? KLIK
W każdym razie odemnie głos leci na 7.
Swoją drogą, przecież forumowicze już przyznali Marvina w kategorii Miss Forum, tak więc po co kolejne wybory?
Ostatnio edytowany przez: J., 11 lutego 2010, 13:02 [1 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Tak już na boku, u kandydatki nr 23 raz sie bawiłem na sylwestra. W porządku dziewczyna, tylko że z Pogonią to ma raczej tyle wspólnego co ja z Arką Gdynia...
Dokładnie, to samo tyczy się numeru 18, zachęcam do nie głosowania
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.