Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Lech Poznań 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 00:16
Nie nie, nie chodzi mi o to zeby miec kibicow w dupie. Pisalem tylko o tym przez co tworza swoja reputacje, a z kibicami sie wcale nie musza bratac nikt ich do tego nie zmusza, mysle ze zalezy to od mentalnosci pilkarza co mi po tym jak wszyscy podejda do plotu po meczu tylko dlatego ze Julcimar ich namowil a tak naprawde maja to w dupie czy doping byl czy nie.

Cytat:  
Temat wałkowany wiele razy nie ma sensu walczyć. Puknt widzenia zależy od miejsca siedzenia.

otoz to, pozdrawiam ;)

edit. nie boj sie rozumiem doskonale o co chodzi ...

Ostatnio edytowany przez: eF^, 16 maja 2006, 00:23 [1 raz(y)]

AwEx
Kibic
Na forum od 7045 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 00:20

eF^ napisał:  
I co tylko dlatego powinni oddawac swoj stroj pilkarski lacznie z korkami? wtedy sie zbliza do wszystkich kibicow - bezsensowny tok myslenia. Na szacunek wedlug mnie pracuje sie gra i harowaniem na boisku a rzucanie koszulek po meczu (zakonczeniu sezonu) nie ma tu nic do rzeczy.
Przy jakich zarobkach? o ile mi sie wydaje to nie wszyscy mieli pensje takie jak Cleisson czy Amaral, a maja tez rodziny na utrzymaniu wiec pewnie pieniedzmi nie sraja.

nie kapujesz co z tego jakis jeden kibic z 14000 dostanie koszulke a reszta czyli 13999 powie "jest spoko ma gest, szanuje kibiców, docenil to ze ten jeden dal minimum 15pln na bilet i 30 na szalik a moze kolejne pare na inne gadzety- dal mu koszulke- docenil kibica".
czy na szacunek zasluguje sie praca na boisku - oczywiscie sie zgadzam
co do zarobkow to zapewne wiekszosc kibiców miesci sie w przedziale 800-1800 pln i jakos na mecz daja od 15 do 30pln a ten na boisku zarabia zdecydowanie wiecej wiec 100pln to nadal uwazam pierdniecie dla grajka.

Niektórzy sądzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. NIE zgadzam sie z tym.Zapewniam , że to sprawa znacznie poważniejsza. BILL SHANKLY
P_S
Kibic
Na forum od 7547 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 08:13
Najpierw kibice krzycza Pogon szczecinska...Nie brazylijska i inne epitety, a teraz wielkie oburzenie ze pilkarze nie podeszli podziekowac i nie dali koszulek.Nie to zebym ich bronil ale postawcie sie na ich miejscu.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Safe
Kibic
Na forum od 7601 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 09:45

Pionas napisał:  
Najpierw kibice krzycza Pogon szczecinska...Nie brazylijska i inne epitety, a teraz wielkie oburzenie ze pilkarze nie podeszli podziekowac i nie dali koszulek.Nie to zebym ich bronil ale postawcie sie na ich miejscu.

po 1 i tak nie zrozumieli
po 2 a co ? mieli sie obrazic ? :x wlasnie powinni starac sie o lepszy wizerunek wsrod kibicow ..

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
P_S
Kibic
Na forum od 7547 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 10:00

KloceK napisał:  

Pionas napisał:  

po 1 i tak nie zrozumieli
po 2 a co ? mieli sie obrazic ? :x wlasnie powinni starac sie o lepszy wizerunek wsrod kibicow ..

1.Oj uwierz mi ze wkoncu zrozumieli po tylu meczach
2.Oni juz nie beda musieli sie starac skoro wylatuja i nie wroca( nareszcie )

Zmienia sie pilkarze to moze wroci tradycja oddawania koszulek na koniec sezonu...oby tak sie stalo.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7467 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 12:38

eF^ napisał:  
Nie nie, nie chodzi mi o to zeby miec kibicow w dupie. Pisalem tylko o tym przez co tworza swoja reputacje, a z kibicami sie wcale nie musza bratac nikt ich do tego nie zmusza, mysle ze zalezy to od mentalnosci pilkarza co mi po tym jak wszyscy podejda do plotu po meczu tylko dlatego ze Julcimar ich namowil a tak naprawde maja to w dupie czy doping byl czy nie.

Cytat:  
Temat wałkowany wiele razy nie ma sensu walczyć. Puknt widzenia zależy od miejsca siedzenia.

otoz to, pozdrawiam ;)

edit. nie boj sie rozumiem doskonale o co chodzi ...

Jak to nie muszą się bratać? To dla kogo oni grają? O ile sie nie myle to w wywiadach cały czas podkreślają ze w Szczecinie panuje świetna atmosfera i chcieli by dalej kontynuować swoją kariere właśniu tu.. Niby taka błahostka dac koszulkę kibicowi (nie wazne ile kosztuje) ale ile ten gest świadczy. Widać wówczas iż piłkarz Cie szanuje czy masz lat 16 czy 40. To samo kiedy jedzie sie za Pogonia mnostwo km aby po meczu pilkarze nawet nie podeszli do plota mimo wyniku. To znaczy ze maja mnie serdecznie w dupie i vice versa. Dlatego przywolalem Paulo Di Canio? by pokazac ze kibic i pilkarz powinni stanowic zgrany zespol a nie odwrotnie... Nie bez powodu kibicow nazywa sie 12 zawodnikiem....

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 13:22
Czego tu sie spodziewac po takich pilkarzach ktorych do podziekowania za doping namawia Julcimar, i ktorzy (jak mowisz) na wyjazdach nie podchodza do plotu dziekujac za przybycie i doping.

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8084 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 14:19
... przestancie plakac, biadolic i narzekac ... kurwa nie dali wam koszulek i juz zale i pretensje... ile wy macie lat do chuja ?!

( a porownania brazylijskich smieci z idolem kibicow Lazio jest nie na miejscu... nikt z brazyli nie zostanie legenda Pogoni )

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Shivan
Kibic
Na forum od 8353 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 15:51
Dajcie spokoj z tymi koszulkami, kto by chcial nosic spocona koszulke po jakims czarnuchu ;)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Kamil3333
Kibic
Na forum od 7001 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 17:42
Zachowujecie się jak dziecko, które nie dostało lizaka :)

1. Na pewno nie możecie powiedzieć ze Lilo nie szanuje kibiców( po Lechu dał korki, po dwóch poprzednich meczach podchodzil do sektora 8, wital sie z kibicami). Inni zresztą też dali korki.
2. Może w Brazylii nie ma takiej tradycji i nie są do tego przyzwyczajenia.
3. Nie było chyba meczu w Szczecinie, żeby nie podziękowali za doping (chodzi mi tu o chodzenie do okoła stadionu i klaskanie i inne tego typu rzeczy).
4. Widziałem ostatnie kolejki w Bundeslidze, Szkocji, Hiszpanii. Nie przypominam sobie, żeby jakaś drużyna masowo rozdała koszulki.
5. Te wszystko śpiewy i transparent były poto, żeby dali Wam koszulki na koniec sezonu?, nie cel był taki z tego co pamiętam, aby grali ambitniej. I grali, po meczu z Arką, chyba nie musze przypominać ilu zawodników Pogoni było poturbowanych. W innych meczach także grali ambitniej, więc o co chodzi?
6. Przychodzimy na stadion, aby wspierać Pogoń (jaka by ona nie była), czy przychodzimy po gratisowe koszulki?
7. Rozumiem, te Wasze argumenty, że piłkarz musi doceniać kibiców, ale samo podziękowanie za doping Wam nie wystarcza, mi wystarcza.
8. Jak ktoś powiedział (L)egioniści nie rozdali koszulek(sam tego nie widziałem), fakt, że zdobyli Mistrzostwo, ale co nasi mają dać, bo nie mają na tyle umiejętności, żeby zdobyć Mistrza.
9. Wcale bym się nie zdziwił jakby ktoś "z góry" zabronił koszulki oddać. Mizak, czy Pawlak. Apropo's Mizaka - wrr....jak ja nie lubie tego człowieka. Tak hamskiego człowieka na oczy nie widziałem :/ :D

AlterB
Kibic
Na forum od 7542 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 19:16
chuj im wszystkm w dupe... a co do koszulek to dla niektorych to nie pamiątka tylko przedmiot na ktorym mozna hajs zarobic :D:D

Michał51
*zablokowany
Na forum od 7109 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 19:34

Shpu napisał:  
chuj im wszystkm w dupe... a co do koszulek to dla niektorych to nie pamiątka tylko przedmiot na ktorym mozna hajs zarobic :D:D

chuj ta brazylijska mafia kładzie na kibiców ważne że kasa im wpada do kieszeni

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8084 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 18/05/2006 04:21

Michał51 napisał:  

Shpu napisał:  

... tos zablysnol ....

Shpu -> .... hajs dobra rzecz a koszulka po czarnym fikolku na pamiatke.....?

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
AlterB
Kibic
Na forum od 7542 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 18/05/2006 21:46

malolat_ps napisał:  

Michał51 napisał:  

Shpu napisał:  

... tos zablysnol ....

Shpu -> .... hajs dobra rzecz a koszulka po czarnym fikolku na pamiatke.....?

w żadnym wypadku na pamiątke, dlatego piszę że można ja sprzedac, tak samo jak tych bambusów.

SISMIC
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 12/09/2006 21:48
Myślę, że można odświeżyć temat.. Podobno bilety przeznaczone dla kibiców gości zostały sprzedane w bardzo szybkim tempie. Tak więc możemy spodziewać się 607 osób z Poznania (tyle wejściówek klub przeznaczył dla poznańskich kibiców)... Do zobaczenia na meczu.

Szczecińska albo żadna!
eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 12/09/2006 23:46
Mam znajomego w Poznaniu, o 10 przybyly bilety o 12 juz ich nie mozna bylo dostac

Goki
Kibic
Na forum od 6878 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/09/2006 10:42
Witam to prawda ze u nas rozeszły sie bilety bardzo szybko. Teraz dosc duzo osob jezdzi z Poznania na wyjazdy Lubin 1500 Kielce 800 Grodzisk 3000!! szkoda ze nie dało rady zebyscie dostarczyli 1000 biletow. Zapotrzebowanie bardzo duze!! pozdrawiam

eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/09/2006 10:57
Chcielismy 12 tys. wyslac ale cos nie wypalilo

edit. to nie wzburzenie - pozdro

Ostatnio edytowany przez: eF^, 13 września 2006, 11:10 [1 raz(y)]

Goki
Kibic
Na forum od 6878 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/09/2006 11:05
Heh... nie rozumiem Twojego wzburzenia?? Bo jezeli chodzi akurat o ilosc biletow zawsze dostawaliscie w Poznaniu duzo. Wystarczy tylko popatrzec na Wasz sezon spadkowy, 800 biletow a na mecze u Was chodziło po 1500-2000 osob. pozdrawiam

ROJ
Kibic
Na forum od 7266 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/09/2006 11:14
Goki i w waszym sezonie spadkowym było podobnie. Różnica polega tylko na tym, że wy swoją pulę wykożystujecie od bardzo krótkiego czasu, a były czasu, ze bilety czekały, a nikt nie przyjechał. Trzeba trochę czasu, zeby przyzwyczaić się, ze Lech do nas jeździ :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005