Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 00:16
Nie nie, nie chodzi mi o to zeby miec kibicow w dupie. Pisalem tylko o tym przez co tworza swoja reputacje, a z kibicami sie wcale nie musza bratac nikt ich do tego nie zmusza, mysle ze zalezy to od mentalnosci pilkarza co mi po tym jak wszyscy podejda do plotu po meczu tylko dlatego ze Julcimar ich namowil a tak naprawde maja to w dupie czy doping byl czy nie.
otoz to, pozdrawiam
edit. nie boj sie rozumiem doskonale o co chodzi ...
Ostatnio edytowany przez: eF^, 16 maja 2006, 00:23 [1 raz(y)]
nie kapujesz co z tego jakis jeden kibic z 14000 dostanie koszulke a reszta czyli 13999 powie "jest spoko ma gest, szanuje kibiców, docenil to ze ten jeden dal minimum 15pln na bilet i 30 na szalik a moze kolejne pare na inne gadzety- dal mu koszulke- docenil kibica".
czy na szacunek zasluguje sie praca na boisku - oczywiscie sie zgadzam
co do zarobkow to zapewne wiekszosc kibiców miesci sie w przedziale 800-1800 pln i jakos na mecz daja od 15 do 30pln a ten na boisku zarabia zdecydowanie wiecej wiec 100pln to nadal uwazam pierdniecie dla grajka.
Niektórzy sądzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. NIE zgadzam sie z tym.Zapewniam , że to sprawa znacznie poważniejsza. BILL SHANKLY
Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 08:13
Najpierw kibice krzycza Pogon szczecinska...Nie brazylijska i inne epitety, a teraz wielkie oburzenie ze pilkarze nie podeszli podziekowac i nie dali koszulek.Nie to zebym ich bronil ale postawcie sie na ich miejscu.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Nie nie, nie chodzi mi o to zeby miec kibicow w dupie. Pisalem tylko o tym przez co tworza swoja reputacje, a z kibicami sie wcale nie musza bratac nikt ich do tego nie zmusza, mysle ze zalezy to od mentalnosci pilkarza co mi po tym jak wszyscy podejda do plotu po meczu tylko dlatego ze Julcimar ich namowil a tak naprawde maja to w dupie czy doping byl czy nie.
Temat wałkowany wiele razy nie ma sensu walczyć. Puknt widzenia zależy od miejsca siedzenia.
otoz to, pozdrawiam
edit. nie boj sie rozumiem doskonale o co chodzi ...
Jak to nie muszą się bratać? To dla kogo oni grają? O ile sie nie myle to w wywiadach cały czas podkreślają ze w Szczecinie panuje świetna atmosfera i chcieli by dalej kontynuować swoją kariere właśniu tu.. Niby taka błahostka dac koszulkę kibicowi (nie wazne ile kosztuje) ale ile ten gest świadczy. Widać wówczas iż piłkarz Cie szanuje czy masz lat 16 czy 40. To samo kiedy jedzie sie za Pogonia mnostwo km aby po meczu pilkarze nawet nie podeszli do plota mimo wyniku. To znaczy ze maja mnie serdecznie w dupie i vice versa. Dlatego przywolalem Paulo Di Canio? by pokazac ze kibic i pilkarz powinni stanowic zgrany zespol a nie odwrotnie... Nie bez powodu kibicow nazywa sie 12 zawodnikiem....
Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 13:22
Czego tu sie spodziewac po takich pilkarzach ktorych do podziekowania za doping namawia Julcimar, i ktorzy (jak mowisz) na wyjazdach nie podchodza do plotu dziekujac za przybycie i doping.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
1. Na pewno nie możecie powiedzieć ze Lilo nie szanuje kibiców( po Lechu dał korki, po dwóch poprzednich meczach podchodzil do sektora 8, wital sie z kibicami). Inni zresztą też dali korki.
2. Może w Brazylii nie ma takiej tradycji i nie są do tego przyzwyczajenia.
3. Nie było chyba meczu w Szczecinie, żeby nie podziękowali za doping (chodzi mi tu o chodzenie do okoła stadionu i klaskanie i inne tego typu rzeczy).
4. Widziałem ostatnie kolejki w Bundeslidze, Szkocji, Hiszpanii. Nie przypominam sobie, żeby jakaś drużyna masowo rozdała koszulki.
5. Te wszystko śpiewy i transparent były poto, żeby dali Wam koszulki na koniec sezonu?, nie cel był taki z tego co pamiętam, aby grali ambitniej. I grali, po meczu z Arką, chyba nie musze przypominać ilu zawodników Pogoni było poturbowanych. W innych meczach także grali ambitniej, więc o co chodzi?
6. Przychodzimy na stadion, aby wspierać Pogoń (jaka by ona nie była), czy przychodzimy po gratisowe koszulki?
7. Rozumiem, te Wasze argumenty, że piłkarz musi doceniać kibiców, ale samo podziękowanie za doping Wam nie wystarcza, mi wystarcza.
8. Jak ktoś powiedział (L)egioniści nie rozdali koszulek(sam tego nie widziałem), fakt, że zdobyli Mistrzostwo, ale co nasi mają dać, bo nie mają na tyle umiejętności, żeby zdobyć Mistrza.
9. Wcale bym się nie zdziwił jakby ktoś "z góry" zabronił koszulki oddać. Mizak, czy Pawlak. Apropo's Mizaka - wrr....jak ja nie lubie tego człowieka. Tak hamskiego człowieka na oczy nie widziałem :/
Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 12/09/2006 21:48
Myślę, że można odświeżyć temat.. Podobno bilety przeznaczone dla kibiców gości zostały sprzedane w bardzo szybkim tempie. Tak więc możemy spodziewać się 607 osób z Poznania (tyle wejściówek klub przeznaczył dla poznańskich kibiców)... Do zobaczenia na meczu.
Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/09/2006 10:42
Witam to prawda ze u nas rozeszły sie bilety bardzo szybko. Teraz dosc duzo osob jezdzi z Poznania na wyjazdy Lubin 1500 Kielce 800 Grodzisk 3000!! szkoda ze nie dało rady zebyscie dostarczyli 1000 biletow. Zapotrzebowanie bardzo duze!! pozdrawiam
Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/09/2006 11:05
Heh... nie rozumiem Twojego wzburzenia?? Bo jezeli chodzi akurat o ilosc biletow zawsze dostawaliscie w Poznaniu duzo. Wystarczy tylko popatrzec na Wasz sezon spadkowy, 800 biletow a na mecze u Was chodziło po 1500-2000 osob. pozdrawiam
Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/09/2006 11:14
Goki i w waszym sezonie spadkowym było podobnie. Różnica polega tylko na tym, że wy swoją pulę wykożystujecie od bardzo krótkiego czasu, a były czasu, ze bilety czekały, a nikt nie przyjechał. Trzeba trochę czasu, zeby przyzwyczaić się, ze Lech do nas jeździ
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.