wszystkie Ryski to porzadne chlopy, ale zeby takie pytania zadawac to kurwa przesada,
jest napisane w poscie Helmuta o ktorej jest podstawiony i o ktorej odjezdza i uwaga, zeby przyjsc wczesniej, wiec chyba wszystko jasne, przyjdz o 9:00 a bedzie dobrze...
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 05/05/2006 17:41
do 300 dobijemy !!!! mam trzech kolesi co dopiero jutro kupią bilety (dzisiaj w nocy wracają) od której jest sprzedaż ? mam nadzieję że bilety jeszcze będą !! w sumie to im zagwarantowałem !!!
do 300 dobijemy !!!! mam trzech kolesi co dopiero jutro kupią bilety (dzisiaj w nocy wracają) od której jest sprzedaż ? mam nadzieję że bilety jeszcze będą !! w sumie to im zagwarantowałem !!!
sprawa piąta i chyba ostatnia - zapisywać się można do jutra (piątek) do godziny 20. Dla osób które z niewyjaśnionych przyczyn jeszcze nie zakupily biletu i nie zdaza tego uczynic jutro uruchomiono opcje sprzedaży w dniu wyjazdu. Więc bilety można będzie nabyć również w sobotę między godziną 8 a 9 rano na dworcu przy głównym wejściu. Kto jednak ma możliwość niech kupi bilet jutro bo pieniądze potrzebne są jak najwcześniej.
I pamietajcie ze jedziemy z Głównego
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Ziomus wez sie torche ogranij !!
o co ci chodzi chociaż nie mogę jechać staram się ludzi namawić na wyjazd ( ja namówiłem 3 być może 5 gości ) a ty ilu ?? zawsze wierny od 30 lat !!!!
trzeba bylo zapisac kolegow i im bilety kupic a tak pewnie zostana z reka w nocniku.
o co ci chodzi chociaż nie mogę jechać staram się ludzi namawić na wyjazd ( ja namówiłem 3 być może 5 gości ) a ty ilu ?? zawsze wierny od 30 lat !!!!
nie chodzi mi o fakt iZ namwiasz ludzi okej rob to ! ale wez edytuj swoje posty a nie ciagle nowe co ty rekord pobijasz czy co ??
nie chodzi mi o fakt iZ namwiasz ludzi okej rob to ! ale wez edytuj swoje posty a nie ciagle nowe co ty rekord pobijasz czy co ??
brak doświadczenia staram się przekazać moje treści i CIĄGLE SIĘ UCZĘ !!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758215536 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.