Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Luk Luk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 09/07/2005 22:46

Steryd napisał:  
Najlepsze jest to, ze nikt nie kwapil sie do obrony swojej flagi :)

chyba tylko ochrona o nia walczyla.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
x-pack
Kibic
Na forum od 7643 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 09/07/2005 22:46

paulinus napisał:  
żenada...

i ja tez tak mam cheerleader to chyba wszystko opisuje .....poza akcja z flaga i dopingiem na poczatku i w koncowce duch .......pozdro

Szczecińska albo Zadna
MKSkibol
Kibic
Na forum od 7396 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 09/07/2005 22:47
ochronia nie wiedziała co sie dzieje

Nieobliczalny użytkownik/Odmowa dostępu !!!!!POGOŃ SZCZECIN
Obrazek gif wstawiony na forum
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma -:- - 09/07/2005 22:47

R0b3rt napisał:  
Co Wy sie tak tego Tralki czepiliscie? to ze wszedl na 20 (? nie wiem dokladnie ile) min. i nic wielkiego nie pokazal nie oznacza ze ten chlopak nie ma talentu, wrecz przeciwnie w poprzednich meczach czy tez treningach zawsze pokazywal ze ma technike tylko ze musi sie jeszcze ograc

Mając szansę pokazania się na 20 minut, powinien zapierdalać jak wariat. A biegał mniej niż Milar, nawet mniej niż Silvera, a to już wyczyn niesamowity. Nigdy nie błysnął inteligencją, a tylko gracze z błyskiem mogą sobie pozwolić na taki poziom zaangażowania. Technikę to on może ma, ale 2 niezłe zwody na krzyż to za mało jak na I ligę. Nie widzę dla niego żadnej szansy na karierę I-ligową, za 2 lata wyląduje w GKS Mierzyn lub Zorzy Dobrzany.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
stahu
Kibic
Na forum od 8047 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma -:- - 09/07/2005 22:49
Od Kaźmierczaka też sie odczepcie, mecz mu nie wyszedł . Ale przypomnijcie sobie jak wszyscy się nim podniecali że do kadry itp, on jeszcze jest młody i powinien zostać w Pogoni. Nie wiem czego wy chcecie od Milara , bardzo aktywny , biegał walczył widać że sie stara tylko nie miał okazji się wykazać niestety ponieważ nie było piłek do niego, Potwierdziły się natomiast moje obawy nt trenera. Nie chcieliście Liczki to macie tego swojego Pietrzaka (nie daje mu więcej niż do końca rundy jesiennej pracy w Pogoni) . Zespół Pogoni nie był kompletnie przygotowany taktycznie do tego meczu, 0 pomysłu na gre, to że np Kaziu lub inni zawodnicy opadają z sił nie mają startu do piłki wydajie mi się normalnym w okresie przygotowawczym, żeby oni chociaż wiedziali jak mają grać. Zmiany również kompeltnie nie zrozumiałe. Jak Edi wszedł za Batate to Pietrzak zapomniał chyba zmienić ustawienia ponieważ w pomocy gralismy Kaźmieraczak z Łebędzkim defensywni pomocnicy , Grzelak lewy , Edi ofensywny pomocnik , a gdzie tu prawy pomocnik ??? Przecież na ławce siedział Parzy który rozgrzewal sie wśród rezerwowych (Edi w czasie rozgrzewki siedział na ławce rezerwowych i się tylko temu przyglądał). Kasprak by się też przydał skoro widocznie Parzy nie mógł wejść. Gdyby trenerem był Liczka to może chociaż Pogoń by pograła coś lepiej taktycznie pomysłowo chociaż teraz to se moge gdybać, choc myśle że Liczka zaiwta jeszcze na Twardowskiego bo Pietzak to nie trener z prawdziwego zdażenia jakiego nam potrzeba a potrzeba nam przede wszystkim stabilizacji, a zespół budować na zasadzie zespołowej gry itp a nie zbioru indywidualności. jedynym plusem jest występ Celebana

GryfK
Kibic
Na forum od 7959 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 09/07/2005 22:51
Nie chce być britalny, ale do tego że nie wygraliśmy w znacznej mierze przyczynił sięKazimierczak - bo blokował miejsce w składzie - tylko komu, jak nikogo na jego miejsce nie ma :-/

Do boju MKS!!! Obrazek gif wstawiony na forum
MKSkibol
Kibic
Na forum od 7396 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 09/07/2005 22:54

GryfK napisał:  
Nie chce być britalny, ale do tego że nie wygraliśmy w znacznej mierze przyczynił sięKazimierczak - bo blokował miejsce w składzie - tylko komu, jak nikogo na jego miejsce nie ma :-/

100% Prawdy

Sampaio
Kibic
Na forum od 8020 dni

*

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 09/07/2005 22:55
mnie zastanawia jedno, ktokolwiek by nie wypierdolił piłki w kosmos lub na pałę to zawsze dochodzą do niej rywale - zupełnie tak jakbyśmy nie biegali lub źle się ustawiali... takie jakieś dziwne wrażenie odnoszę ostatnio... a do tego ta niezwykła ambicja naszych piłkarzy (biegnie taki z piłka przy nodze i wie że będzie zaraz faulowany, i zamiast zagrać dalej biegnie i potem mamy z tego chuj lub co najwyżej kontuzję)

P.S. Kazia bym juz teraz puścił do Legii póki cos jeszcze wart (czyt. póki ktos jeszcze za niego chce nam płacić)

A na wakacje grajkom zalecałbym więcej grilla, baletów oraz solarium - bo skoro treningi nic nie dają to może odrobina luzu pomoże...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Macias
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 09/07/2005 22:58

stahu napisał:  
Od Kaźmierczaka też sie odczepcie, mecz mu nie wyszedł . Ale przypomnijcie sobie jak wszyscy się nim podniecali że do kadry itp, on jeszcze jest młody i powinien zostać w Pogoni. Nie wiem czego wy chcecie od Milara , bardzo aktywny , biegał walczył widać że sie stara tylko nie miał okazji się wykazać niestety ponieważ nie było piłek do niego, Potwierdziły się natomiast moje obawy nt trenera. Nie chcieliście Liczki to macie tego swojego Pietrzaka (nie daje mu więcej niż do końca rundy jesiennej pracy w Pogoni) . Zespół Pogoni nie był kompletnie przygotowany taktycznie do tego meczu, 0 pomysłu na gre, to że np Kaziu lub inni zawodnicy opadają z sił nie mają startu do piłki wydajie mi się normalnym w okresie przygotowawczym, żeby oni chociaż wiedziali jak mają grać. Zmiany również kompeltnie nie zrozumiałe. Jak Edi wszedł za Batate to Pietrzak zapomniał chyba zmienić ustawienia ponieważ w pomocy gralismy Kaźmieraczak z Łebędzkim defensywni pomocnicy , Grzelak lewy , Edi ofensywny pomocnik , a gdzie tu prawy pomocnik ??? Przecież na ławce siedział Parzy który rozgrzewal sie wśród rezerwowych (Edi w czasie rozgrzewki siedział na ławce rezerwowych i się tylko temu przyglądał). Kasprak by się też przydał skoro widocznie Parzy nie mógł wejść. Gdyby trenerem był Liczka to może chociaż Pogoń by pograła coś lepiej taktycznie pomysłowo chociaż teraz to se moge gdybać, choc myśle że Liczka zaiwta jeszcze na Twardowskiego bo Pietzak to nie trener z prawdziwego zdażenia jakiego nam potrzeba a potrzeba nam przede wszystkim stabilizacji, a zespół budować na zasadzie zespołowej gry itp a nie zbioru indywidualności. jedynym plusem jest występ Celebana

Przepraszam bardzo, a kiedy niby Kaźmierczakowi wyszedł mecz ?? To było z Polonią na wyjeździe ?:>
Co do Liczki to wszyscy zdecydowanie postawili się przeciwko niemu...
Zamiast Parzego wszedł ''talent'' Trałka, który się nie ruszał, i jest w Pogoni bo poprostu jest ....
Komentarzem co do Milara( zółwia ), powinno być jego pożegnanie od ogółu trybun :)

Sampaio : Legia już się chyba wycofała :D:D:D

MKSkibol
Kibic
Na forum od 7396 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 09/07/2005 23:05
Rozbawiło mnie jak Legia spiewała "Ja kocham Pogoń..."Aeja oooo

Shivan
Kibic
Na forum od 8423 dni

**

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 09/07/2005 23:07
ostra koncowka az sie spocilem, z widowiska sportowego nic nie pamietam, widocznie nie bylo warte zapamietania, jak w tv beda skroty to zobacze jak kto gral.
flaga, jak flaga? :P

"wy gwizdzecie, my spiewamy"!!

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
stahu
Kibic
Na forum od 8047 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 09/07/2005 23:26
Udowodnił, że powołanie do reprezentacji Polski B nie było przypadkowe. Znakomite długie podania powodowały sporo niebezpieczeństwa pod bramką przeciwnika. Pomimo sporego wzrostu pokazał, że i sztuka dryblingu nie jest mu obca. Poza tym zaprezentował to, czego oczekuje się od defensywnego pomocnika, czyli skuteczne przeszkadzanie przeciwnikowi w rozgrywaniu akcji. Zapowiada się nam klasowy gracz. Głosowały na niego 392 osoby, czyli ok. 19%.

Młody gracz wyrasta powoli na prawdziwego króla środka pola. Bardzo dobry w destrukcji, potrafiący błysnąć w ofensywie. Znakomicie zagrywa długie piłki oraz dysponuje potężnym uderzeniem z dystansu. Jego dobre rozegranie piłki przyczyniło się do zdobycia bramki w 52 minucie. Głosowało na niego 462 osoby z 1583 głosujących, czyli ok. 29%.

Choć nie był to najlepszy mecz w jego wykonaniu to i tak był lepszy od swoich kolegów. Zawodnik pokazał znane wszystkim walory, czyli umiejętność celnego zagrania długiej piłki, strzał z dystansu czy skuteczna gra w destrukcji. Głosowało na niego 242 osoby z 996 głosujących, czyli ok. 24%.

Na drugim miejscu uplasował się Przemysław Kaźmierczak. Obok Pilarza największy postęp w drużynie Pogoni. Piłkarz ten jest obok Mauro Cantoro i Łukasza Surmy najlepszym defensywnym pomocnikiem w polskiej lidze, a do tego ma o wiele większy potencjał od wymienionej dwójki. Tygodnik "Piłka Nożna" wybrał go ostatnio do jedenastki dublerów najlepszych polskich piłkarzy 2004. W klasyfikacji defensywnych pomocników wyżej oceniono tylko Arkadiusza Radomskiego

Wśród piłkarzy I ligi pierwsze miejsce zajął Olgierd Moskalewicz. Do ostatniej chwili naciskany był przez Przemysława Kaźmierczaka

To kilka cytatów z głosowań na najlepszego piłkarza meczu :) CZyli coś jednak potrafi

O Liczce kibice nie chcieli słyszeć i to był błąd ponieważ on jest większym fachowcem niż Pietrzak w każdym stopni moim zdaniem tylko jest on szkoleniowcem któremy treba dać pole do popisu i troche czasu aby dojść do wyników ale tego w Szczecinie niestety nie ma (w Manu Ferguson trenuje ich już 20 kilka lat)

Chdziło mi o zmiane Batata Edi a nie Trałka Divecky bo graliśmy bez p pomocnika cały mecz niestety

O Milarze zdania nie zmienie że walczył starał się ale nie dostawał piłek z lini pomocy no i właściwie jako napastnik nie miał się jak wykazać zresztą jak Divecki i Bugaj którzy też byli słabi a nie wiem czemu wszyscy tak się podniecają że Bugaj walczył, wszedł pobiegał troche bo miał najwięcej sił i tyle

Ostatnio edytowany przez: stahu, 9 lipca 2005, 23:32 [1 raz(y)]

seeedzik
Kibic
Na forum od 7966 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 00:13
No mam nadzieje ze Ptak bedzie zadowolony, sprowadzil sobie grono pilkarzykow dla pieniedzy, czasem cos zagraja, czasem cos strzela, w lidze sie utrzymaja, ale na wiecej to juz nie da rady, hajs w kiermane leci to po co sie przemeczac, meczu nie widzialem to oceniac postawy nie moge, ale jak slysze ze Kazimierczak (ile to on ma lat 22 ??) nie biega, Tralka wchodzi na boisko na 20 minut (ile on ma lat 20 ??) i nie biega, a Bugaj (33 ??) zapieprza za nich, bo jemu sie "tylko" chce ?? Jak to juz ktos powiedzial i ktos zapisal "Kasa misiu, kasa" smutne ...

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Kula
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 01:00
Kurde Szkoda że odpadlismy i nie zagramy z borusią !! :/ ale huj teraz zobaczymy jak będzie w Lidze :))

PS
tribu
Kibic
Na forum od 7815 dni

*

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 09:03
no wrocilem do domu z odreagowywania nerwow i stresu po meczu to sie teraz wypowiem:)

kurwa juz mam dosc tych jebanych zagranicznych emerytow... jak ktos juz wyzej napisal przyszli oni tutaj tylko dla kasy i widac u nich 0 zaangazowania:
Milar - tylko tymi swoimi jebanymi urugwajskimi przeszczepami macha, wszedzie sie na chama wpieprza i jest wolny jak kurwa czołg. powtorze moja opinie ktora juz kilka razy pisalem tutaj na forum: jemu wyszedl 1 mecz: u nas z Lechem i to tylko dlatego ze Lechici nie wiedzieli czego sie po nim spodziewac. takie moje zdanie na ten temat, jak komus sie nie podoba to trudno:)
Edi - technicznie jest skubany dobry ale tez wolny jak cholera
Divecky - tez mial kupe bramek strzelac a cos mu nie wychodzi za bardzo.
Batata - z niego watpie zeby cos jeszcze bylo ale zobaczymy
wole ogladac od 1 minuty Bugaja ktory chociaz ma te 30pare lat to jednak walczy, biega, gra ambitnie, nie ma dla niego straconych pilek, niz wyzej wymienionych panow.
teraz pomoc.
Łabędzki - wypozyczac do Zagłębia poki chca go jeszcze
Kaźmierczak - Kaziowi chyba kariera do glowy udezyla za bardzo i sie opierdala strasznie. ktos przede mna napisal ze sie czepiamy Kazia, ze w reprezentacji gral i takie tam inne jeszcze duperele. tak sie sklada ze on powolanie to chyba z kapelusza dostal albo Antoś mu po znajomosci zalatwil bo gdy dostal to powolanie to on juz na nie wogole nie zaslugiwal. no chyba ze tylko i wylacznie ze wzgledu na celne, dlugie podania. nic po za tym juz w tym czasie nie pokazywal. powoli sie nam z Kazia robi taki szczecinski Rasiak:D tylko ze Rasialdo bramki w Anglii chociaz strzela:) trzeba bylo opychac do Legii poki go chcieli jeszcze
no a co na plus w meczu? Celeban, Julcimar, Bugaj i Grzelak ktory jak zwykle sie produkowal, pluca wypluwal ale z kim on ma tutaj grac?? sie chlopak u nas marnuje...
a jeszcze mi sie kiks Peskovica w 2 polowie przypomnial:D on grac nogami umie wcale, tak obserwowalem tego bramkarza Sigmy to jak on wyjebal pilke to wyjebal:D a nasz to kopie jak dziewica:P
tak podsumuje i podtrzymam swoje zdanie: wyjebac zagranicznych emerytow i dac grac mlodziezy, efekt i tak bedzie taki sam a moze nawet i lepszy. bo z taka gra to my znowu bedziemy walczyc co najwyzej o srodek tabeli.
a jeszcze co do Liczki, przydalby sie w Pogoni trener ktory by mial wolna reke, nie musial by sie sluchac Ptakow kogo ma wystawiac w meczu, by gwiazdki nasze zlapal za jaja i porzadnie ich opierdolil zeby sie do roboty wzieli. niby nieprzychylne wypowiedzi co do Liczki byly ale jakby nie patrzec to za Panika gra w obronie sie znacznie poprawila, a Pietrzak to jest zaufany trener Ptakow takze nic dobrego naszej druzynie nie wroze poki sie sytuacja w klubie nie zmieni...
ale co by nie bylo jesienia bedzie fajnie:D karnecik juz czeka na poleczce:)
a jeszcze mi sie przypomnialo: nie bylo przy wchodzeniu stawania na palcach:P
ide odsypiac

100% PD
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 09:13
kurwa milar z kazmierczakiem biegali jak by mieli jaja związąne nie rozumiem tych zmian wchodzi "talent" tralka powinien bugi wejsc juz wczesniej za diveckiego a milar won za tomak parzego bawo za gre dla celebana jedyna atrakcja tego meczu bylo skrojenie flagi !!!

katharsis
Kibic
Na forum od 7882 dni

**

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 09:29
a ja powiem tak:

mecz - żenada...
flaga - żenada...

ligowiec.net team
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7920 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 09:29
moje podsumowanie meczu będzie podobne jak kilkanaście poprzednich :)

z całym szacunkiem do naszych piłkarzy, ale jeśli mamy aspirację pucharowe (Interoto i Uefa), zajęcie miejsca w lidze w pierwszej szóstce to chyba nie z tym składem
znów się powtrzam - jedni będą jechali na trenera, że Baniak to tamto, Panik to tamto, Pietrzak to tamto itd..
chcemy Wdowczyka, Kasperczak, Engela, a moze Liczke i co dalej ....???
ekipe mocną to my mieliśmy na 2 ligę, a po wejściu do ligi dokonaliśmy takich transferów jak m.in. Poledica, Kuchar, Adriano, Kasprak (szkoda chłopaka naprawdę), powrót Milara, Divecky, który nie potrafi się przełamać, ale w temacie
mamy to co mamy i słowa Antoniego Ptaka, że skład mamy dobry, że jak Milar, Divecky, Batata, Kazmierczak bedą w formie (zaznaczam będą!!) to liga nasza
takie myślenie własnie minionym sezonie o mało nie spuściło nas do 2 ligi
nie marudze, ale jestem pesymistą jeśli chodzi o nowy sezon - o co będziemy walczyć i na tą chwilę chyba o to samo co ostatnio - o utrzymanie
powiedzmy, że puchar Interoto potraktujmy jako sparingi przed nowym sezonem, jestemy na dwa tygodnie przed ligą, okres przygotowawczy itd. - ocena formy Pogoni? dobra, średnia, słaba... dla mnie niech będzie średnia

pytanko, którego niudało mi się zadać trenerowi Pietrzakowi na konfernecji mialo brzmieć:
- Sigma Ołomuniec to taki Polski ..... (nazwa zespołu z ekstraklasy) np. Groclin, Amica....
może nasi forumowi eksperci, którzy zawsze mają trafne opinie mi odpowiedzą jak wysoko stawiają Sigmę w polskiej lidze, gdyby oni grali u nas (1-5, 6-10, 11-16)

P.S.
Sergio "Pechowiec" Batata znów mna kontuzję, po konferencji trener Pietrzak mówił o kontuzji barku/obojczyka - najprawdobodobniej 6 tygodni odpoczynku, pewno ktoś szerzej z prasy o ty mnapisze jak beda juz wyniki, czyli Batata znów wypadnie ze składu

SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 09:41

katharsis napisał:  
a ja powiem tak:

mecz - żenada...
flaga - żenada...

fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego.....

Szczecińska albo żadna!
Pogoniara
Kibic
Na forum od 7497 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 10:00
hyh. Atmosfera mniej więcej OK. Mecz... wstrzymam się. Szykuje się Zajebiscie wysoka kara. Jak lech dostał 1000 franków szwajcarskich za Odpalenie przez jednego z kibiców RACY <na meczu intertoto> http://www.hejlech.pl/forum/index.php?showtopic=1293 A jeden franek szwajcarski to ok 2.6 w pln.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758487548 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005