Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
AS.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7633 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 21:53

Jay-J napisał:  

PiteRski napisał:  
Panika nie trawie,ale po dzisiejszym artykule i "nieoficjalnych" wypowiedziach piłkarzy troche zmieniłem zdanie co to tej decyzji.Wczoraj ścieło mnie z nóg,gdy to usłyszałem,a dzisiaj na trzeźwo podchodze do teego spokojniej.Będzie dobrze...

A wiesz kto to powiedzial? Stawiam ze pierwszy cytat jest Peskovicia a drugi Diveckyego :]

Żeby chociaż tego Liczke zatrudnił...

Przecież Licza owszem był chętny ale niestety Antek nie mógł mu zagwarantować samodzielności w podejmowaniu decyzji (czytaj transfery, ustalanie składu itp.) , niestety taki trener u niego niema prawa bytu.

POGOŃ SZCZECIN
chrisxx
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 22:30

Sadu napisał:  
A dlaczego jest frajerem?
Troszke powazny wrzut
Czy moze sobie ulozyliscie do rymowanki?

1. Rymowanka
2. Postawa Pogoni w poprzednim sezonie
3. Postawa Lecha za kandecji Panika
4. Panik jako przydupas Ptaka (garaja brazylijskie gwiazdeczki, Ptak ustala sklad....)
5. Olewa mlodych pilkarzy, o czym moze swiadczyc jego dzisiejszy wywiad w ktorym dzieli pilkarzy na "zawodnikow" i mlodych graczy m.in. Celeban. Wg. mnie pilkarz to pilkarz i wszystko zalezy od jego gry a nie wieku.
Dlatego Panika nazywam frajerem i bede te slowa podtrzymywal dopoki nie dokona jakiegos cudu w co nie wierze:)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 22:32

GracianO napisał:  

Jay-J napisał:  

Mam nadzieję , że masz na myśli Marcela Liczkę ,a nie Wernera...

Obu mógłby - właściwie chodziło mi nie o to że Liczkę cenię jako trenera tylko o to że każdy byle nie Panik!

Obrazek gif wstawiony na forum
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 22:36

Jay-J napisał:  

PiteRski napisał:  
Panika nie trawie,ale po dzisiejszym artykule i "nieoficjalnych" wypowiedziach piłkarzy troche zmieniłem zdanie co to tej decyzji.Wczoraj ścieło mnie z nóg,gdy to usłyszałem,a dzisiaj na trzeźwo podchodze do teego spokojniej.Będzie dobrze...

A wiesz kto to powiedzial? Stawiam ze pierwszy cytat jest Peskovicia a drugi Diveckyego :]

Jezeli Panik wstawi do skladu Peskovicia zamiast Bartka to mam nadzieje ,ze sie zbuntujemy , ja peskovicia nie chce i mam nadzieje ,ze wy macie podobne zdanie.

Przemek
Kibic
Na forum od 7996 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 22:50
Panik nie potrafi pokazać swojej koncepcji na druzyne i jej skłąd, boi się pewnych posunięć kadrowych , gdyz Ptak wywiera na nim presje swojego zdania, narzucając mu pewne decyzje

A Ptak mający bez wątpienia najebane w bani mysli ze znalazł sobie frajera, który nie sprzeciwia się jego polityce. Jest dumny, że może oglądac swoich Brazylijczyków w akcji

ehhh...Zresztą co tu dużo mówić, czas pokaże jak to będzie...

PS
Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 23:25
Ja jebie co wy macie za dalna to ja nie wiem . Kurwa Bartek jest dobry zajebisty ale co kurwa nie lapie pilek wybija je przed sieibe kurwa po 2 gdy by wstawil Peskovicia to Bartek napewno by chcialbyc coraz lepszy a nie spoczac na laurach wierze w niego ze bedzie bramkarzem numer 1 w polskiej kadrze, mozna dac mu szanse ale w meczach takich jak Pogon-Odra, Pogon-GKS...Kurwa nagle gdy uslyszeliscie wywiady z pilkarzami i Panikiem to zmienaicie zdanie kurwa wszycy wielcy ale na meczu z koronom nie potrafiliscie nic zaspiewac. Wkurwia mnie takie gadanie olewanie mlodych kurwa moze zmieni system, gdyby wisla wczoraj byla poustawiana tak jak Pogoń w obornie to by gral w LM. Widac ze chce trenowac a nie zbijac pieniadze. twoje przywitanie o czeskim frajerze to w leb sie jebi 33 razy.

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 23:38

PiteRski napisał:  
Panika nie trawie,ale po dzisiejszym artykule i "nieoficjalnych" wypowiedziach piłkarzy troche zmieniłem zdanie co to tej decyzji.

Dokładnie, ten artykuł działa na korzyść Panika i Ptaka. Tym bardziej, że Gazeta, szczególnie redaktor Lisowski, zwykła przypuszczać najostrzejszą krytykę pod adresem klubu - dlaczego więc teraz mieliby przejść na drugą stronę barykady i w tym kierunku pisać bzdury?

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Sadu
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 01:29

chrisxx napisał:  
1. Rymowanka
2. Postawa Pogoni w poprzednim sezonie
3. Postawa Lecha za kandecji Panika
4. Panik jako przydupas Ptaka (garaja brazylijskie gwiazdeczki, Ptak ustala sklad....)
5. Olewa mlodych pilkarzy, o czym moze swiadczyc jego dzisiejszy wywiad w ktorym dzieli pilkarzy na "zawodnikow" i mlodych graczy m.in. Celeban. Wg. mnie pilkarz to pilkarz i wszystko zalezy od jego gry a nie wieku.
Dlatego Panika nazywam frajerem i bede te slowa podtrzymywal dopoki nie dokona jakiegos cudu w co nie wierze:)

Ok, widze,że inaczej rozumujemy po prostu słowo "frajer"
:)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 08:57
A ja mysle, ze pilkarze powinni trenowac tak jak chce tego trener. Jesli przynosi to rezultaty to nie powinni sie wtracac w system szkolenia. O ile mnie pamiec nie myli, to Guy Roux (legenda Auxerre) zabral kiedys swoja druzyne na zgrupowanie gdzies w pizdu na Rosje i kazal im biegac przy mrozie -20. A nalezy pamietac, ze w teamie grali praktycznie sami wychowankowie z Djibrilem Cisse na czele. 75% druzyny stanowili pilkarze o ciemnym kolorze skory i dla nich byl to niemaly szok. A efekt tego byl taki, ze w kolejnych sezonach Auxerre bylo stale w czolowce, gralo w pucharach, a kondycji nigdy nie brakowalo. Jakie niebylyby treningi to trzeba zapieprzac...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
jasioFANS
Kibic
Na forum od 7339 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 13:07
no to już możemy z takim trenerem skończyć myśleć o dobrym miejscu w lidze.
w polityce Ptaka nie dopatrzyłem się jeszcze ani jednej dobrej i przemyślanej decyzji (może oprócz kupna klubu).
Dlatego za Pietrzaka drużyna potrafiła mimo kilku znaczch osłabień wygarć dwa mecze z rywalami którzy postawili trudne warunki i ciężko było o zwycięstwo. Siedem Punktów po czterech kolekach to chyba nie jest zły wynik na inaguracje drużyny Pietrzaka w porównaniu z tym co na początek poprzedniego sezonu czy też rundy zanotował Bohumil Panik.
PANIK OUT!
Z PANIKIEM 2 LIGA MKS!

jasioFANS
Kibic
Na forum od 7339 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 13:11

byku napisał:  

Jay-J napisał:  

PiteRski napisał:  

Jezeli Panik wstawi do skladu Peskovicia zamiast Bartka to mam nadzieje ,ze sie zbuntujemy , ja peskovicia nie chce i mam nadzieje ,ze wy macie podobne zdanie.

PANIK WSTAWI TEGO BRAMKARZA CO BĘDZIE MU KAZAŁ ANTOŚ. PANIK OUT! NIEPRZYDATNI BRAZYLICZCY I PESKOVIĆ WYNOCHA!

jasioFANS
Kibic
Na forum od 7339 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 13:12

byku napisał:  

Jay-J napisał:  

PiteRski napisał:  

Panik wstawi tego bramkarza co będzie mu kazał Antoś. PANIK OUT! NIEPRZYDATNI BRAZYLICZCY I PESKOVIĆ WYNOCHA!

Qcu
Kibic
Na forum od 8289 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 13:56

Plus napisał:  
Ja jebie co wy macie za dalna to ja nie wiem . Kurwa Bartek jest dobry zajebisty ale co kurwa nie lapie pilek wybija je przed sieibe kurwa po 2 gdy by wstawil Peskovicia to Bartek napewno by chcialbyc coraz lepszy a nie spoczac na laurach wierze w niego ze bedzie bramkarzem numer 1 w polskiej kadrze, mozna dac mu szanse ale w meczach takich jak Pogon-Odra, Pogon-GKS...Kurwa nagle gdy uslyszeliscie wywiady z pilkarzami i Panikiem to zmienaicie zdanie kurwa wszycy wielcy ale na meczu z koronom nie potrafiliscie nic zaspiewac. Wkurwia mnie takie gadanie olewanie mlodych kurwa moze zmieni system, gdyby wisla wczoraj byla poustawiana tak jak Pogoń w obornie to by gral w LM. Widac ze chce trenowac a nie zbijac pieniadze. twoje przywitanie o czeskim frajerze to w leb sie jebi 33 razy.

Troche przesadziles z tym ze Bartek bedzie chcial byc lepszy jak bedzie siedzial na lawie a jak bedzie gral to spocznie na laurach. Wg mnie im wiecej bedzie gral tym szybciej pozbedzie sie wszystkich swoich brakow w wyszkoleniu. Najlepiej sie uczyc na meczu. W czasie treningu praktycznie zawsze masz czas a do tego nawet jak wpuscisz to nic sie nie stanie, a w meczu musi byc skoncentrowany na 100 % przez cale 90 minut.
Do tego przypomnij sobie dokonczenie meczu z Lechem i powiedz mi jak Peskovic lapal pilke...

Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 14:23

Qcu napisał:  
Do tego przypomnij sobie dokonczenie meczu z Lechem i powiedz mi jak Peskovic lapal pilke...

Qcu, ale to był chyba jedyny poważny błąd Borisa w barwach Pogoni - innych sobie nie przypominam... Fabiniak jest niewątpliwie bardzo zdolnym bramkarzem, myślę że zdolniejszym niż Majdan w jego wieku (pamiętam czasy, gdy Majdan wygryzał Tomasiewicza i wchodził do składu), ale popełnia za dużo błędów, to jeszcze nie jest poziom wystarczający do gry w I składzie - na razie musi trenować pod okiem świetnego fachowca jakim niewątpliwie jest Woźniak...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 16:29

Szołn napisał:  

Qcu napisał:  

Qcu, ale to był chyba jedyny poważny błąd Borisa w barwach Pogoni - innych sobie nie przypominam... Fabiniak jest niewątpliwie bardzo zdolnym bramkarzem, myślę że zdolniejszym niż Majdan w jego wieku (pamiętam czasy, gdy Majdan wygryzał Tomasiewicza i wchodził do składu), ale popełnia za dużo błędów, to jeszcze nie jest poziom wystarczający do gry w I składzie - na razie musi trenować pod okiem świetnego fachowca jakim niewątpliwie jest Woźniak...

bez przesady , o ile pamietam to Majdan w pierwszym skladzie wystepowal juz jak mail 18 lat a Fabiniak zaczal pokazywac dobre umiejetnosci w wieku 23 lat.A gdzie Fabiniak ma sie uczyc jak na na boisku podczas meczu ? Az takich bledow nie popelnia a bronil w meczach z wisla czy korona takie strzaly , z ktorymi wg mnie peskovic mialby ogromne problemy by wylapac.

ManU
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 17:05

Szołn napisał:  

Qcu napisał:  

o jakich ty latach mowisz???:> Majdan wchodzil do skladu Pogoni na poczatku lat 90-tych - czy byl juz wtedy Tomasiewicz? Zdaje mi sie ze mylisz czasy gdy ok 97-98 r Tomasiewicz na chwile wygryzl ze skladu Majdana - tyle ze wtedy Majdan mial juz na koncie wiele wystepow w I lidze i opinie zdolnego, ale zepsutego i kontrowersyjnego ulubienca zenskiej czesci publicxznosci ;) . do tego kontuzje i tylko dlatego na chwile zluzowal go Tomasiewicz. A wczesniej juz jako 19-20 letni chlopak Radek byl kapitanem mlodziezowki nawet o ile sie nie myle - na pewno Fabiniak nie ma takeigo talentu. Ma za to lepsze warunki fizyczne i jesli tylko bedzie duzo pracowal byc moze kiedys zblizy sie do poziomu Radka. Byc moze bo Radek to juz legenda Pogoni i jeden z najlepszych polskich bramkarzy lat 90-tych i obecnych.

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Qcu
Kibic
Na forum od 8289 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 20:10
Rzeczywiscie Peskovic az tylu bledow nie robil. Ten przyklad z Lechem podalem bo ten remis mnie bardzo wkurwil. Ale musisz przyznac Szoln ze Byku ma racje, gdzie sie ma Fabiniak uczyc jak nie w czasie meczu?

Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 20:25
Jasne, ze mozna go wypozyczyc gdzies i niech sie tam ogrywa ale on wcale nie jest mlody ma 23 lata i male doswiadczenie. Dlatego jak ma sie gdzies ogrywac to tu. I dotad nie zawalil zadnej bramki, po co go zmieniac? Kolega Szoln widac preferuje polska mysl trenerska i sadzi ze do 23 lat zawodnicy to jeszcze juniorzy i nie przyszlo mu do glowy ze wlasnie takimi wystepami zdobedzie pewnosc i podwyzszy w znacznie szybszym tempie umiejetnosci niz gdyby siedzial na lawce.

Obrazek gif wstawiony na forum
Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 20:44
Ja nie mowie ze Bartek ma grzac lawke. Na sam poczatek daje sie go na mecze typu Górnik Odra GKS tych slabszych. Np masternak jaks ie stara jak jego miejsce w skladzie przejol Tavares. Tak samo bylo by z Bartkiem

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 25/08/2005 21:10

Plus napisał:  
Np masternak jaks ie stara jak jego miejsce w skladzie przejol Tavares.

hmm masternak ... a moze Bilinski jeszcze w Pogoni gra co ? hehe

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462419 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005