Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 25/04/2005 20:57
Pytanie do osob którzy prowadza doping na estadio Twardowskiego Czy będzie w Poznaniu a my swoje Takie małe pytanko bo moj tato powiedział ze jak będzie to nie jedzie hahah Prosze o jak najszybszą i szczerą odpowiedz pozdrawiam
to idzie jutro jeszcze dostać bilet na specjala i na mecz
No jak pójdziesz z rana to może masz szansę...ale ja bym poszła jak tylko otworzą
Już nie ma takiej opcji... ostatnie bilety rozdane około 16.20
Takie małe pytanko bo moj tato powiedział ze jak będzie to nie jedzie hahah
Chcesz świętować tam 18-stke i jechać z ojcem ?
Ty tez nie siej fermentu. Biletow na pociag zostalo 36 sztuk - wiem bo sam liczylem w momencie zamkniecia salonu. Bilety na mecz beda do nabycia od godz 11 w Lotto
Ostatnio edytowany przez: -HL, 25 kwietnia 2005, 23:49 [1 raz(y)]
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Ej Sister, slabo poinformowana jestes! Dojcza to ja mam we czwartek rano!
A i wez bejbe tego fajerwerka co dalem Ci ostatnio, nie zapomnij tez kanapek for me :*
A jak mam być poinformowana braciszku skoro trefne info mi dajesz..... i nie odmeldowujesz
Co do kanapek i tego fajerwerka to się zastanowie
Ostatnio edytowany przez: Paulinus, 26 kwietnia 2005, 11:59 [1 raz(y)]
W związku z odjazdem ze stacji Szczecin-Niebuszewo pociągu specjalnego z kibicami na mecz do Poznania (środa 27.04 godz 13.2 informujemy:
*do Poznania wyjadą tylko osoby posiadające bilety na przejazd oraz na mecz Lech – Pogoń,
*wszyscy podróżni zostaną poddani kontroli, czy nie posiadają niebezpiecznych przedmiotów i alkoholu
*osoby w stanie nietrzeźwym nie będą wpuszczone do pociągu,
nad bezpieczeństwem podróżnych czuwać będzie 45 policjantów.
za oficjalka
czyli nie bedzie mozliwosci kupna biletu na mecz na miejscu?? niech ktos mi odp. bo chcialem kupic w Poznaniu, a teraz nie wiem czy tutaj zdarze
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
W związku z odjazdem ze stacji Szczecin-Niebuszewo pociągu specjalnego z kibicami na mecz do Poznania (środa 27.04 godz 13.2 informujemy:
*do Poznania wyjadą tylko osoby posiadające bilety na przejazd oraz na mecz Lech – Pogoń,
*wszyscy podróżni zostaną poddani kontroli, czy nie posiadają niebezpiecznych przedmiotów i alkoholu
*osoby w stanie nietrzeźwym nie będą wpuszczone do pociągu,
nad bezpieczeństwem podróżnych czuwać będzie 45 policjantów.
za oficjalka
czyli nie bedzie mozliwosci kupna biletu na mecz na miejscu?? niech ktos mi odp. bo chcialem kupic w Poznaniu, a teraz nie wiem czy tutaj zdarze
to leć jeszcze do salonu lotto, powinny być jeszcze bilety na mecz, dostali po 11, a na specjala nie sądzę zeby jeszcze były.11:30 - lista "przyjętych" wynosiła 617 osób.
Ostatnio edytowany przez: Mancano_Dati, 26 kwietnia 2005, 12:24 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.