- nadal brakuje goli z meczu: Pogon - Legia 1:2
- nie ma wogole bramek z meczu Groclin - Pogon
- mecz Pogon - Katowice... Brakuje goli na 2:0, 2:1, 2:2 (czemu akurat tych)
- no i ostatni mecz Legia - Pogon 1:3
Jakby ktos mial powyzsze gole oraz brameczki z 2 ligi to warto by je gdzies wrzucic na jakis serwerek, albo na walla.com
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/12/2004 20:48
Poszukuje bramek z meczu Wisla-Pogon 1-2 sezon 2000/01. Jesli ktos ma to niech wrzuci na walle.
PS Dajcie jakis serwer to wrzuce skrot z Legia-Pogon 1-3 (17mb)
Ostatnio edytowany przez: Faster, 8 grudnia 2004, 21:03 [1 raz(y)]
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/12/2004 20:58
Bardzo się cieszę że tak dużo brameczek dorzuciliście do tego co rozpocząłem na walla.com, dłuższy czas był marazm ale widzę że się ruszyło, dzięki!!!!!
Żeby tylko znowu jakaś menda nie skasowała zawartości!!!!
Postaram się dorzucić jeszcze jakieś kawałki z II ligi!
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 09/12/2004 01:14
Dzieki RadeK. Nie spodziewalem sie ze tak szybko dostane te brameczki. Jakbys mial jeszcze ta bramke na 1:1 z meczu z Legia to by bylo super...
Pozatym bramki z drugiej ligi bylyby mile widziane!
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 09/12/2004 13:58
no niestety to nie ja wrzucalem wczoraj te brameczki bo jak zwykle czasu nie mam zbytnio duzo, poza tym siec radiowa z wysylaniem 8 kB/s nie jest szczytem osiagniec technicznych. zaraz posprawdzam czy mam jakies bramki ktorych nie ma na walli i postaram sie je tam umiescic
edit: troche tego duzo wiec niech ktos znowu podsumuje czego brakuje to zobaczymy czy ktos ma i moze wrzucic
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 10/12/2004 12:21
WIELKIE PODZIĘKI dla tego (tych) który obdarowuje nas w bramki na walla.com!!!
--------
Bramek Drumlaka i Podbrożnego z meczu ze Śląskiem 4-0 nie da się ściągnąć. Ktoś kto je wrzucał mógłby to zrobić jeszcze raz.
WIELKIE PODZIĘKI dla tego (tych) który obdarowuje nas w bramki na walla.com!!!
--------
Bramek Drumlaka i Podbrożnego z meczu ze Śląskiem 4-0 nie da się ściągnąć. Ktoś kto je wrzucał mógłby to zrobić jeszcze raz.
Spoko, już wrzuciłem
Chce ktos bramki z meczu gornik - Pogoń (9-0) ? bo nie wim czy zamieszczec na wali
Jasne dawaj wszystko
Ostatnio edytowany przez: Faster, 10 grudnia 2004, 16:57 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.