Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ceny biletów na nowy sezon! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ManeS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5698 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 28/01/2010 14:44
Karnety do nabycia będą w połowie lutego.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6706 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 04/07/2010 17:08
Cennik biletów i karnetów w rundzie jesiennej sezonu 2010/2011

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 04/07/2010 18:29
Mógłby ktoś wkleić newsa z cennikiem??? bo mi oczywiście oficjalka nie hula.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
b4
Kibic
Na forum od 5700 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 04/07/2010 18:34

oficjalka napisał:  
Obrazek png wstawiony na forum

Zgodnie z terminarzem Pogoń Szczecin rozegra na własnym obiekcie 8 spotkań w rundzie jesiennej. Cena każdego karnetu równa jest 5 biletom, co oznacza, że każdy kto zakupi karnet obejrzy 3 mecze gratis zaoszczędzając 60% wydanej sumy. To nie koniec oszczędności. Dodatkowo, każda osoba legitymująca się karnetem obejrzy wszystkie mecze Pucharu Polski również za darmo. Ponadto, posiadacze karnetów otrzymają gratisową kartę "Pogoń Po Rabat" upoważniającą do zniżek na towary i usługi w Punktach Partnerskich. Kupując karnet kibic zyskuje również pierwszeństwo w zakupie karnetu oraz gwarancję tego samego miejsca w rundzie wiosennej sezonu 2010/2011.

Cena karnetu obejmuje:

- wszystkie mecze I ligi w rundzie jesiennej - 3 mecze gratis
- wszystkie mecze Pucharu Polski - gratis
- udział w programie "Pogoń Po Rabat" upoważniającym do zniżek na towary i usługi w Punktach Partnerskich
- pierwszeństwo w zakupie karnetu i gwarancja tego samego miejsca w rundzie wiosennej sezonu 2010/2011

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 04/07/2010 18:50
dzięki :)

Powiem szczerze, że mnie zaskoczyli z cenami karnetów. Wreszcie spora różnica ceny biletu przy zakupie karnetu, 3 mecze za free + PP daje do myślenia, dodatkowo widzę, że Łuk tańszy niż w zeszłym sezonie tak więc na prawdę jestem zaskoczony in plus.Oby to miało przełożenie na sprzedaż karnetów i naszą frekwencję, ylko aby na wiosnę im nie odwaliło...:) W tym sezonie będzie też cześć kasy z karnetów szła dla SKPS???

Ps. Może ktoś ujawnić ilość karnetów sprzedanych w zeszłym sezonie??? Tylko ten wiek ulgowego to jawna kpina:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 04/07/2010 18:57
jestem miło zaskoczony cenami karnetów obawiałem się, że po ściągnięciu paru zawodników z e-klasy znowu odpalą ceny

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ArP
Kibic
Na forum od 8031 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 04/07/2010 19:07
Wreszcie pomyśleli o kibicach, może po części wpłynął na to nasz ponad 7 tysięczny wyjazd na finał PP? (a mogło być więcej gdyby było więcej biletów).
Kibice są najważniejszą częścią klubu i dobrze, że w końcu zaczyna się to dostrzegać...

Pogoń Szczecin MKS!
Bartas
Kibic
Na forum od 7894 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 04/07/2010 19:53
Kupujcie na sektory 9-16 bo i tak w młynie tą rundę spędzicie. Koniec pierdolenia.

Zawa
Kibic
Na forum od 6233 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 04/07/2010 20:22
Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa osób niepełnosprawnych ? Wchodzą za darmo czy jak ?

BNY
Kibic
Na forum od 7568 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 04/07/2010 23:28

Karik napisał:  
Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa osób niepełnosprawnych ? Wchodzą za darmo czy jak ?

Wchodzą za darmo ale muszą napisac odpowiednie podanie do klubu

Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 04/07/2010 23:36
A ja nie wiem po co ten sektor rodzinny jeszcze bardziej powiększają..

Ogólnie to nie ogarniam tego całego podziału na strefy.. wyjdzie w praktyce :P

Ostatnio edytowany przez: AŚ, 5 lipca 2010, 00:33 [1 raz(y)]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
GRZ
Kibic
Na forum od 8018 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 05/07/2010 08:59
Mnie tylko dziwi ze pod dach nie ma ulgowych. Ale nie ma co narzekac;) Jak na klase zespolu (na papierze) ceny sa bardzo przystepne:D Zeby tylko wiosna nie swirowali.

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
hornetq
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/07/2010 19:03
Z karnetów część kasy idzie do stowarzyszenia? Jak tak to z wszystkich czy tylko tych obejmujących piekło?

będę pamiętał.
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7515 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 11/07/2010 04:43

NN napisał:  
Kupujcie na sektory 9-16 bo i tak w młynie tą rundę spędzicie. Koniec pierdolenia.

Amen.

Steryd
Kibic
Na forum od 8572 dni

**

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 11/07/2010 18:39
Ceny karnetow bardzo przystepne. Bilety rowniez potanialy. Zmniejszyli strefe najdrozszych biletow po 30zl - wczesniej sektory 3-6, teraz sektory 4-5. Na luku cena 15zl jest bardzo dobra.
Teraz ruch nalezy do szczecinskiej publicznosci. W tym sezonie liga bedzie kibicowsko nieco mniej atrakcyjna, ale jesli pilkarze beda walczyc o awans, to o frekwencje jestem spokojny.

1948
Klima
Kibic
Na forum od 5766 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 11/07/2010 22:16
W tym sezonie bilety sa numerowane jak i karnety ? Chodzi mi o sektor rzad i miejsce. ;p

Za Pogoń ! Za MKS !
Pójdziemy aż po życia kres !
BNY
Kibic
Na forum od 7568 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 11/07/2010 22:51

Klima napisał:  
W tym sezonie bilety sa numerowane jak i karnety ? Chodzi mi o sektor rzad i miejsce. ;p

tak

mjnz48
Kibic
Na forum od 5747 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 12/07/2010 20:29

GRB napisał:  

Klima napisał:  

tak

Na wszystkie sektory, czy tylko kryta?

Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 12/07/2010 22:27

mjnz48 napisał:  

GRB napisał:  

Klima napisał:  

tak

Na wszystkie.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
mjnz48
Kibic
Na forum od 5747 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 13/07/2010 00:14

Plm napisał:  

mjnz48 napisał:  

GRB napisał:  

Klima napisał:  

tak

Na wszystkie.

W każdym razie i tak poza krytą prawdopodobnie nikt nie będzie tego przestrzegał.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 1.51 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005