"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Powiem szczerze, że mnie zaskoczyli z cenami karnetów. Wreszcie spora różnica ceny biletu przy zakupie karnetu, 3 mecze za free + PP daje do myślenia, dodatkowo widzę, że Łuk tańszy niż w zeszłym sezonie tak więc na prawdę jestem zaskoczony in plus.Oby to miało przełożenie na sprzedaż karnetów i naszą frekwencję, ylko aby na wiosnę im nie odwaliło... W tym sezonie będzie też cześć kasy z karnetów szła dla SKPS
Ps. Może ktoś ujawnić ilość karnetów sprzedanych w zeszłym sezonie Tylko ten wiek ulgowego to jawna kpina
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 04/07/2010 19:07
Wreszcie pomyśleli o kibicach, może po części wpłynął na to nasz ponad 7 tysięczny wyjazd na finał PP? (a mogło być więcej gdyby było więcej biletów).
Kibice są najważniejszą częścią klubu i dobrze, że w końcu zaczyna się to dostrzegać...
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 05/07/2010 08:59
Mnie tylko dziwi ze pod dach nie ma ulgowych. Ale nie ma co narzekac Jak na klase zespolu (na papierze) ceny sa bardzo przystepne Zeby tylko wiosna nie swirowali.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 11/07/2010 18:39
Ceny karnetow bardzo przystepne. Bilety rowniez potanialy. Zmniejszyli strefe najdrozszych biletow po 30zl - wczesniej sektory 3-6, teraz sektory 4-5. Na luku cena 15zl jest bardzo dobra.
Teraz ruch nalezy do szczecinskiej publicznosci. W tym sezonie liga bedzie kibicowsko nieco mniej atrakcyjna, ale jesli pilkarze beda walczyc o awans, to o frekwencje jestem spokojny.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.