-ruszamy ze Szczecina Głównego o godzinie 10:00 pociągiem rejsowy (nie niszczymy niczego bo jak każdy wie, tylko słabi wyżywają się na rzeczach martwych)
-gadżety na ten mecz rozdawane będą pod bramą stadionu po ówczesnym okazaniu vouchera na pociąg specjalny!
-pierwsza na sektor wchodzi oprawa, więc się nie pchać, bo każdy zdąży wejść!
-osoby pijane będą pouczane i wypraszane w pociągu,
-na sektorze dajemy z siebie 150% bo DUMA POMORZA jest tylko JEDNA!
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 02/03/2013 15:26
Dla mnie najbardziej męczący wyjazd na jakim byłem;d
Dziwie się że ktokolwiek uważa doping za dobry, ale każdy może mieć swoje zdanie.
W życiu bym nie pomyślał że będzie mi się chciało tak pić...
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 02/03/2013 15:43
Szkoda braku dobrego megafonu, bo niektóre przyśpiewki docierały z czasem.
Doping czasami z niezłym jebnięciem, czasami z totalnym zamułem. Ogólnie jednak ok.
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 02/03/2013 17:02
O zabraniu browarów to prawie każdy pamiętał, ale o zwykłej wodzie to już mało kto. A później pieprzenie, że się chce pić.
O zabraniu browarów to prawie każdy pamiętał, ale o zwykłej wodzie to już mało kto. A później pieprzenie, że się chce pić.
Zarówno ja, jak i masa innych osób w ogóle nie wzięła browarów (ani innego alkoholu), biorąc za to wodę i napoje, które zabrano nam przy wejściu na stadion.
Jak ja wychodziłem to ludzie już nurkowali do tego śmietnika wręcz w poszukiwaniu napojów
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
taaa a najgorsze ze na powrocie ani browarow ani napojow depozytu brak i jeszcze ochrona jakies napinki robi ze po milicje pojdzie bo nie wolno wnosic na stadion.. najglujpszy tekst barana jaki mialem zaszczyt uslyszec to picie kupicie sobie na poworcie na odpowiedz: na czym kurwa?? troche sie zgasil i skonczyl pierdolic ogolnie to wyjazd spoko na wyroznienie napewno oprawa i liczba petard
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 02/03/2013 19:10
Do Gdańska na mecz z Lechią wybieramy się pociągiem rejsowym. Na Dworcu Głównym już cyrki, bo policja chce sprawdza i wpuszcza do pociągu tylko tych co mają bilet. Po około 30 minutach zamieszania wszyscy wsiadają i jadą w stronę Gdańska. W trakcie wyprawy znów cyrki z kanarem i policją, ale wszystkim szczęśliwie udaje dojechać się na miejsce. Na stadionie meldujemy się w 626 osób w tym kilkadziesiąt osób z Legii (dzięki za wsparcie!) Przed bramą zostaje około 25 osób. Na meczu prowadzimy średni doping, prezentujemy oprawę na cześć Żołnierzy Wyklętych i 10 patriotycznych flag na kiju z ich podobiznami.
Powrót bez większych problemów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.