Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 17/05/2009 19:17
Miałem do wyboru zostać z ciężko chorych dzieciaczkiem w szpitalu i dać złapać oddech Kobitce , czy pojechać na mecz.Miałem pozwolenie, ale nie miałem sumienia Małej zostawić jak płakała i wołała tata.No Kurwa dziecko jest i będzie ważniejsze.Wyjazdów jeszcze się zaliczy Szkoda, ale ...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 17/05/2009 20:40
Sedziow to chyba wzieli z zakladowki , ktora grala na boisku obok. Rzut wolny dla Pogoni , pilka trafia w reke zawodnika z muru, ale gramy dalej i po 10 sekundach gwizdek , zebyla reka.Pozniej Kotwica wrzucila pilke, obronca zagrywa reka , glowny patrzy na liniowego , liniowy na glownego i po 10 sekundach gwizdek . Ale tu pojawil sie problem czy reka w polu karnym czy przed .
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 17/05/2009 21:03
Zajebiście panowie!! remis brałem w ciemno, a tu zwycięstwo i to jakie!! brawo, brawo, brawo!
W sobotę wszyscy na POGOŃ, wygrana ustawi nas w pięknej sytuacji.
Gawin w środę gra jeszcze zaległy mecz z Chemikiem, więc będą mieli sporo w nogach. Mecz z nami będzie ich piątym spotkaniem rozgrywanym co 3 dni.
Tylko zwycięstwo!!
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 17/05/2009 21:22
Śmieszny mecz , nie wiem jakim cudem Kotwica jest tak wysoko w tabeli . Ich obrona to jeden wielki żal. Sędziowie heh , w głowie się nie mieści co robili . Boczny coś mówi Petaszowi przy wykonywaniu rogu a główny leci z żółtą kartką , jedna wielka kpina. Gdyby Pogoń nie zagrała drugiej połowy na pół gwizdka mogło byc znacznie wyżej.
Ostatnio edytowany przez: Jacck, 17 maja 2009, 22:19 [7 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 17/05/2009 22:35
" Pogoń gol ale ale,Pogoń gol ale ale........" Wynik cudo, gra troszeczkę gorsza, doping srednia krajowa. Zajebiste wspólne śpiewy z grajkami. Mój syn mimo wieku 12-lat, szósty wyjazd. Pozdro dla obecnych. Zielona Góra czeka.
" Choćby Was tu było, jak na drzewach liści, będziecie spierdalać idą POGONIŚCI"
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 17/05/2009 22:37
Kotwica faktycznie słabo zagrała. Przy pierwszym golu jak dobrze pamiętam bramkarz pomógł, przy drugim to nie wiem co ich obrona robiła. Przy czwartym to obrońca wręcz "wyłożył" piłkę napastnikowi Pogoni. Ja rozumię, że mecz to są nerwy dla piłkarzy, ale po co kłócą się z sędzią, to nie pojmuję. Nic dobrego z takich zachowań nie może wyniknąć, a kartki mogą tylko osłabić zespół. W sumie za ten mecz duże brawa dla Pogoni
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 17/05/2009 22:42
Faktycznie 3 barameczki to prezenty od gospodarzy, zwłaszcza ta na 4 - 0 to już w ogóle śmiech. wręcz asystował Lebedyńskiemu kapitan Kotwicy.A kłótnie z sędzią przy takim prowadzeniu to już naprawdę głupota , bezsensowne kartki .
Dostali Ci zawodnicy, którzy mieli dostać. Mieli je dostać, żeby nie zagrać z Gawinem. Nie zagrają np. Parzy i Sobczyński. Stałem przy naroźniku boiska gdy Petit dostał kartkę za przełużanie gry. Sędzia boczny kazał mu cofać piłkę, ten cofa, a podbiega główny i wlepia mu żółtko i jescze Parzy dostaje za dyskusje. I jak tu wierzyć, że kasa nie leci?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.