Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 18:27

anathema napisał:  
Gdzieś już było to wspomniane,ale mam obawy że w tym paluszki maczają organa PZPNu czy innych podmiotów z nimi związanymi-taka nieformalna akcja-"oczyśćmy stadiony z chuliganów pod kątem euro 2012" A nie ma lepszego gwaranta niż pies na jakimś stanowisku w klubie-dziś rzecznik,jutro bardziej eksponowane stanowisko. I to nie jest precedens,co wiemy po przykładzie Legii.

Coś chyba w tym jest.

klik

Jak i teraz tak i zawsze - nie dla milicjanta w Pogoni!

Rezerwista71
Kibic
Na forum od 7713 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 19:28
Jak piesek będzie dyrektorem, to zrobi się jak na Legii.Miejsce przyporządkowane dla konkretnego kibica, zero wejścia bez wcześniej wyrobionego identyfikatora, zapewne uśmiechy do kamery, zakazów stadionowych całe mnóstwo i ich uśmiechnięte mordy na koniec , wraz ze szczęśliwą prasą.

Ciastol
Kibic
Na forum od 5885 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 19:54
Nie jestem za tym aby pies był dyrektorem...

PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 19:57

Ciastol napisał:  
Nie jestem z tym aby pies był dyrektorem, ale byłby jeden wielki plus, koleś ze stowarzyszenia mówił że rozwiązali by stowarzyszenie, to może wreszcie doiping byłby na poziomie jak by sandał wrócił :)

Ale cie ktoś okłamał.

Proponuje innym nie odpisywać na takie marne zaczepki i prowokacje.

AlterB
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 20:15
Wiadomo jakie jest stanowisko kazdego kibica w tej sprawie, a jak ktos jest za tym zeby ten kundel by w klubie to jest zwyklym smieciem i zerem, bynajmniej dla mnie. Prostackie podejscie ale takie sa realia.

Mozna zamykac bo przesada zeby na stronie kibicow byl temat poswiecony psu heh, ale z drugiej strony "pokolenie JP na 100%" ma pole do popisu

asa
Kibic
Na forum od 6134 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 22:21

energ napisał:  
Jeżeli "Złota Pała" vel "Kłamczuch" zostanie dyrektorem, to osobiście, po raz pierwszy w życiu ogłaszam bojkot - na mecze chodzę/jeżdżę od 30 lat, ale nic mnie tak nie upokrzyło (nawet Ptak) jak ten pies na tym stanowisku (angaż ma juz w ręku od wtorku jakby ktoś nie wiedział)

spokojnie w poniedziałek wszystko sie wyjaśni mam nadzieje że karczyńskiego nie zobaczymy jednak jako dyrektora

energ
Kibic
Na forum od 6172 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 22:23

Robert007 napisał:  

energ napisał:  
Jeżeli "Złota Pała" vel "Kłamczuch" zostanie dyrektorem, to osobiście, po raz pierwszy w życiu ogłaszam bojkot - na mecze chodzę/jeżdżę od 30 lat, ale nic mnie tak nie upokrzyło (nawet Ptak) jak ten pies na tym stanowisku (angaż ma juz w ręku od wtorku jakby ktoś nie wiedział)

spokojnie w poniedziałek wszystko sie wyjaśni mam nadzieje że karczyńskiego nie zobaczymy jednak jako dyrektora

Robert, papiery zostały podpisane we wtorek - jedyna nadzieja w tym, że gastro to jakoś odkręcą i ocalą twarz

Poinformowany
Kibic
Na forum od 8114 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 22:28
Cytat:
21.08.2006 - Pogoń Nowa samodzielnie w B-klasie

W minionym tygodniu odbyły się rozmowy dotyczące dalszej współpracy pomiędzy klubami Pogoń Nowa i futsalowej Pogoni'04. Ustalono, że w klasie B wystąpi samodzielnie drużyna Pogoni Nowej. Decyzję taką na działaczach Pogoni'04 wymogli sponsorzy klubu, którzy chcą być wyłącznie utożsamiani z halową odmianą piłki nożnej.

To powyższe z pw.max

No i jak tam panie Karczyńskim w temacie zakładania Pogoni Nowej?

Pogoń to My
Cichy
Kibic
Na forum od 5709 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 22:32
zatrudnienie Karczyńskiego w klubie będzie obrazą wobec Kibiców.
Stanowcze nie dla Karczyńskiego.

Razem WSZYSCY - Zjednoczona Prawa Strona Miasta
kibolski
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 23:03
Jestem ciekaw jak z tego wybrnie zarząd Pogoni i sam M. Karczyński.

BNY
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 23:12

energ napisał:  

nic nie ma w ręku. nie siej niepotrzebnego fermentu.

Wojtas.
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 10/10/2009 13:30
brawa kozak akcja

Tylko Pogoń!
CzesiuHydraulik
Kibic
Na forum od 7044 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 10/10/2009 13:40
Hehehe i bdb. :] Akcja na dużyyyyy + :] jak się nie napić z krasnoludkami piwka za taką akcje

SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM!!! MW'03
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 10/10/2009 13:56
Pozdro dla krasnoludków

Mt
Kibic
Na forum od 6382 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 10/10/2009 14:10
brawo!!

'na pierwszym planie zaufanie,szczerośc,prawda, wysoko garda dla frajerów jazda!'
BTR
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 10/10/2009 14:12

Poinformowany napisał:  
Cytat:
21.08.2006 - Pogoń Nowa samodzielnie w B-klasie

W minionym tygodniu odbyły się rozmowy dotyczące dalszej współpracy pomiędzy klubami Pogoń Nowa i futsalowej Pogoni'04. Ustalono, że w klasie B wystąpi samodzielnie drużyna Pogoni Nowej. Decyzję taką na działaczach Pogoni'04 wymogli sponsorzy klubu, którzy chcą być wyłącznie utożsamiani z halową odmianą piłki nożnej.

To powyższe z pw.max

No i jak tam panie Karczyńskim w temacie zakładania Pogoni Nowej?

1 miejsce zapomniał dodać jak to na pod Wiedniem wraz z Sobieskim muzułmańską zarazę z europy wygonił...

Do tego słyszałem o jakiś Krasnoludkach na mieście... widzę niezła baśń się tworzy :D

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
eJay
Kibic
Na forum od 7599 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 10/10/2009 14:15
Krasnoludki pokazały Smerfowi (Ważniakowi) gdzie jego miejsce :)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 10/10/2009 14:19
WIELKIE brawa dla krasnoludków!

NIE dla KŁAMCY,SŁUŻBISTY I KARIEROWICZA Karczyńskiego!

be.
Kibic
Na forum od 5695 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 10/10/2009 15:17
brawo kurwa. nie chciałem się udzielać w dyskusji, ale po tym jak "krasnoludki" odjebały tą akcje nie wytrzymałem. co to ma być? skąd wy macie ludzie taką wrodzoną nienawiść. co to ma być za poziom dyskusji? z czego wy się cieszycie? upokarzacie człowieka publicznie i macie powody do dumy? żałosne. też nie chce,jako wierny kibic Pogoni, żeby pan K. był dyrektorem, ale nie mogę się godzić na takie zachowanie. piszcie sobie na tym forum swoje opinie- po to jest. ale po co mazać ściany na mieście? ja pierdole, dziecinada. jeżeli tak ma wyglądać protest to ja się pod tym nie podpisuję.

M.
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 10/10/2009 15:23

be. napisał:  
brawo kurwa. nie chciałem się udzielać w dyskusji, ale po tym jak "krasnoludki" odjebały tą akcje nie wytrzymałem. co to ma być? skąd wy macie ludzie taką wrodzoną nienawiść. co to ma być za poziom dyskusji? z czego wy się cieszycie? upokarzacie człowieka publicznie i macie powody do dumy? żałosne. też nie chce,jako wierny kibic Pogoni, żeby pan K. był dyrektorem, ale nie mogę się godzić na takie zachowanie. piszcie sobie na tym forum swoje opinie- po to jest. ale po co mazać ściany na mieście? ja pierdole, dziecinada. jeżeli tak ma wyglądać protest to ja się pod tym nie podpisuję.

Krasnale i tak pewnie nie korzystają z internetu więc na nic Twoje żale :]

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005