Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 19:28
Jak piesek będzie dyrektorem, to zrobi się jak na Legii.Miejsce przyporządkowane dla konkretnego kibica, zero wejścia bez wcześniej wyrobionego identyfikatora, zapewne uśmiechy do kamery, zakazów stadionowych całe mnóstwo i ich uśmiechnięte mordy na koniec , wraz ze szczęśliwą prasą.
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 20:15
Wiadomo jakie jest stanowisko kazdego kibica w tej sprawie, a jak ktos jest za tym zeby ten kundel by w klubie to jest zwyklym smieciem i zerem, bynajmniej dla mnie. Prostackie podejscie ale takie sa realia.
Mozna zamykac bo przesada zeby na stronie kibicow byl temat poswiecony psu heh, ale z drugiej strony "pokolenie JP na 100%" ma pole do popisu
W minionym tygodniu odbyły się rozmowy dotyczące dalszej współpracy pomiędzy klubami Pogoń Nowa i futsalowej Pogoni'04. Ustalono, że w klasie B wystąpi samodzielnie drużyna Pogoni Nowej. Decyzję taką na działaczach Pogoni'04 wymogli sponsorzy klubu, którzy chcą być wyłącznie utożsamiani z halową odmianą piłki nożnej.
To powyższe z pw.max
No i jak tam panie Karczyńskim w temacie zakładania Pogoni Nowej?
Jeżeli "Złota Pała" vel "Kłamczuch" zostanie dyrektorem, to osobiście, po raz pierwszy w życiu ogłaszam bojkot - na mecze chodzę/jeżdżę od 30 lat, ale nic mnie tak nie upokrzyło (nawet Ptak) jak ten pies na tym stanowisku (angaż ma juz w ręku od wtorku jakby ktoś nie wiedział)
nic nie ma w ręku. nie siej niepotrzebnego fermentu.
Cytat:
21.08.2006 - Pogoń Nowa samodzielnie w B-klasie
W minionym tygodniu odbyły się rozmowy dotyczące dalszej współpracy pomiędzy klubami Pogoń Nowa i futsalowej Pogoni'04. Ustalono, że w klasie B wystąpi samodzielnie drużyna Pogoni Nowej. Decyzję taką na działaczach Pogoni'04 wymogli sponsorzy klubu, którzy chcą być wyłącznie utożsamiani z halową odmianą piłki nożnej.
To powyższe z pw.max
No i jak tam panie Karczyńskim w temacie zakładania Pogoni Nowej?
zapomniał dodać jak to na pod Wiedniem wraz z Sobieskim muzułmańską zarazę z europy wygonił...
Do tego słyszałem o jakiś Krasnoludkach na mieście... widzę niezła baśń się tworzy
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 10/10/2009 15:17
brawo kurwa. nie chciałem się udzielać w dyskusji, ale po tym jak "krasnoludki" odjebały tą akcje nie wytrzymałem. co to ma być? skąd wy macie ludzie taką wrodzoną nienawiść. co to ma być za poziom dyskusji? z czego wy się cieszycie? upokarzacie człowieka publicznie i macie powody do dumy? żałosne. też nie chce,jako wierny kibic Pogoni, żeby pan K. był dyrektorem, ale nie mogę się godzić na takie zachowanie. piszcie sobie na tym forum swoje opinie- po to jest. ale po co mazać ściany na mieście? ja pierdole, dziecinada. jeżeli tak ma wyglądać protest to ja się pod tym nie podpisuję.
brawo kurwa. nie chciałem się udzielać w dyskusji, ale po tym jak "krasnoludki" odjebały tą akcje nie wytrzymałem. co to ma być? skąd wy macie ludzie taką wrodzoną nienawiść. co to ma być za poziom dyskusji? z czego wy się cieszycie? upokarzacie człowieka publicznie i macie powody do dumy? żałosne. też nie chce,jako wierny kibic Pogoni, żeby pan K. był dyrektorem, ale nie mogę się godzić na takie zachowanie. piszcie sobie na tym forum swoje opinie- po to jest. ale po co mazać ściany na mieście? ja pierdole, dziecinada. jeżeli tak ma wyglądać protest to ja się pod tym nie podpisuję.
Krasnale i tak pewnie nie korzystają z internetu więc na nic Twoje żale
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.