Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Miss Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   

Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7701 dni

Odp: Miss Pogoni - 26/01/2010 15:37
Także po wybranej Miss... ;P

Mogłyby być w tym roku jakieś ostrzejsze kryteria. Zresztą pewnie część zgłosi się z poprzedniego roku.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Miss Pogoni - 26/01/2010 17:31

śmielaq89 napisał:  
Także po wybranej Miss... ;P

Mogłyby być w tym roku jakieś ostrzejsze kryteria. Zresztą pewnie część zgłosi się z poprzedniego roku.

Ten konkurs jest żenujący jak ta osoba co rok temu go wygrała...

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7890 dni

Odp: Miss Pogoni - 26/01/2010 17:54
A dlaczego uważasz że żenujący ? Jakby to miały startować same kibicki to by jedna jedyna Gizelka była.
Jedyna kibicka której się należy wygrana nawet bez startowania ;) a reszta wiadomo lans

Better dead than red!

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Miss Pogoni - 26/01/2010 18:02
No to jeżeli tak to ma wyglądać to po co organizować. Potem wygrywa laska (dzięki koleżankom z jury :]) co się pojawia na jednym meczu. A połowa uczestniczek pewnie nawet nie wie gdzie jest stadion.

Widać znów się szykują wybory miss (pewnie w Can Canie :P) z małym dodatkiem... czyli prezentacją drużyny...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
antek
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: Miss Pogoni - 26/01/2010 18:23

lub_czasopisma napisał:  
A dlaczego uważasz że żenujący ? Jakby to miały startować same kibicki to by jedna jedyna Gizelka była.
Jedyna kibicka której się należy wygrana nawet bez startowania ;) a reszta wiadomo lans

Dlatego proponuje zmienic nazwe na Miss Tępych Cip. Nazwa bardziej oddalaby to, z czym mielismy do czynienia przy ostatnich wyborach (zarowno na samych wyborach jak i na forum), aczkolwiek nie twierdze, ze wszystkie dziołchy byly takie same... ;)

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
BNY
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 08:25
No i już wiemy jak wyglądają tegoroczne kandydatki:) są gusta i guściki ale jeśli miałbym porównywać poziom urody to w tym roku wygląda to zdecydowanie lepiej. www.misspogoni.info

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7301 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 08:49

GRB napisał:  
No i już wiemy jak wyglądają tegoroczne kandydatki:) są gusta i guściki ale jeśli miałbym porównywać poziom urody to w tym roku wygląda to zdecydowanie lepiej. www.misspogoni.info

eee...nooo....jak dla mnie odwrotnie,jak rok temu wachalem sie miedzy 3 kandydatkami to w tym roku wlasiciwe tylko 1 znalazlem, reszta to jakies nieporozumienie(nie wszystkie ale kilka takich ze chyba castingi pomylily z castingiem na miss rzeznika).

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
PoGo
Kibic
Na forum od 7162 dni

**

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 08:55

Randall McMurphy napisał:  
eee...nooo....jak dla mnie odwrotnie,jak rok temu wachalem sie miedzy 3 kandydatkami to w tym roku wlasiciwe tylko 1 znalazlem, reszta to jakies nieporozumienie(nie wszystkie ale kilka takich ze chyba castingi pomylily z castingiem na miss rzeznika).

Mam dokładnie takie samo zdanie, ubiegłoroczna edycja 'wyglądała' o niebo lepiej ;)

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
nara
Kibic
Na forum od 7430 dni

**

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 09:12
No to będzie wysyp koleżanek i kolegów z lo ;)
Eh kandydatki 6,14,15,22 nie mają nic wspólnego z Pogonią, no chyba, że chcemy mieć miss elite
Bez napiny ;)

Pgn.
Kibic
Na forum od 6793 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 09:14

kaes napisał:  
Eh kandydatki 6,14,15,22 nie mają nic wspólnego z Pogonią, no chyba, że chcemy mieć miss elite
Bez napiny ;)

Nie będzie bo rejestracja jest zablokowana. ;) A co do kandydatek jestem pewny że minimum 3/4 ma z Pogonią tyle wspólnego co to forum z baletem indyjskim :D

eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 09:15

Panie , ja tam nawet jednej nie znalazłem...Drapie się

Szymen
Kibic
Na forum od 6248 dni

**

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 09:20

kaes napisał:  
Bez napiny ;)

hamuj się bo "tamte" znowu przyjdą, aż moderatorzy nie nadążą z banowaniem/usuwaniem postów :D
w tym roku każda chociaż dostała szalik do zdjęcia, żeby wszyscy wiedzieli jakim wielkim jest kibicem :))

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7301 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 09:22

eM napisał:  

Panie , ja tam nawet jednej nie znalazłem...Drapie się

Przy tych kandydatkach ewidentnie trzeba zwrocic uwage na szczegoly bo jakos caloksztalt ciezko cokolwiek wybrac, no i musisz byc bardzo skupiony wtedy mozliwe ze cos znajdziesz:] no i czekamy na ``kolezanki z lo9`` i energiczna dyskusje na forum.:]

Szyman napisał:  

w tym roku każda chociaż dostała szalik do zdjęcia, żeby wszyscy wiedzieli jakim wielkim jest kibicem :))

chyba jakiego klubuDiabełek

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7570 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 09:27

Pgn. napisał:  
A co do kandydatek jestem pewny że minimum 3/4 ma z Pogonią tyle wspólnego co to forum z baletem indyjskim :D

Obrazek gif wstawiony na forum :D:D

Czarnym koniem dla mnie jest nr 12 :D:D:D:D a tak szczerze to żadna mnie nie zachwyciła.

Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 11 lutego 2010, 09:32 [1 raz(y)]

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
tarpan
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 09:33
Eee tam ludzie marudzicie :d jest zima nudno do wiosny jeszcze sporo czasu niech sobie będzie ten konkurs ;) będzie weselej może nawet te dziewczyny z Lo 9 forum odwiedzą :D bedzie weselej poczytać ;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
SL
Kibic
Na forum od 6178 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 09:57
ta z nr.2 :] piękna jak kwiat róży, tylko garb za duży :X no słabo to wygląda wszystko

zch
G.
*zablokowany
Na forum od 6780 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 10:20
wszystkie chujowe, bez wyjątku ...

Obrazek jpg wstawiony na forum
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7149 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 10:30
e tam, chyba marudzicie troche, chociaz niektóre kandydatki bez kitu na jakieś lafiryndy wyglądają....a taka miss Pogoni po porostu być nie może!
dla mnie faworytką jest Kinga G. (7), dziewucha na Pogoń smiga nie od dzisiaj i ona co jak co, ale akurat chyba w odpowiedni sposób postrzega klubowe barwy. ale wiadomo, że ręczyć za nikogo nie będę:P
pzdr!

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 10:32

Cytat:  
Przy tych kandydatkach ewidentnie trzeba zwrocic uwage na szczegoly bo jakos caloksztalt ciezko cokolwiek wybrac, no i musisz byc bardzo skupiony wtedy mozliwe ze cos znajdziesz

Dokładnie. Ogólnie poziom urody słabszy niż rok temu, dla mnie daje rade nr 5.

A ze stadionu to kojarzę tylko dziewczynę z nr 7.

energ
Kibic
Na forum od 6172 dni

Odp: Miss Pogoni - 11/02/2010 10:33
Podejrzewam, że zdjęcia są ujowo wykonane - na żywo niektóre dziewczyny pewnie są całkiem całkiem

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005