I chyba coś namieszałeś. Bo Mariusz Soska grajacy z numerem 22 grał na lewej obronie i szło mu bardzo dobrze. Nie jest to zresztą tylko moja opinia, bo również Mariusz Kuras wypowiadał się pozaytywnie o grze tego zawodnika.
No i Woźniak nie gra na tej samej pozycji co "Kosa"
Dobrze, chodziło mi właśnie o niego. W drugiej połowie grał na prawej obronie, przynajmniej tak moje oko widziało (w mojej ocenie chodziło mi właśnie o tą drugą połowe)
A Woźniak nie na tej pozycji co Kosa? Tzn. że Kuras planuje Kose przesunąć do przodu i nie wystawiać już na lewej obronie?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
I chyba coś namieszałeś. Bo Mariusz Soska grajacy z numerem 22 grał na lewej obronie i szło mu bardzo dobrze. Nie jest to zresztą tylko moja opinia, bo również Mariusz Kuras wypowiadał się pozaytywnie o grze tego zawodnika.
No i Woźniak nie gra na tej samej pozycji co "Kosa"
Dobrze, chodziło mi właśnie o niego. W drugiej połowie grał na prawej obronie, przynajmniej tak moje oko widziało (w mojej ocenie chodziło mi właśnie o tą drugą połowe)
A Woźniak nie na tej pozycji co Kosa? Tzn. że Kuras planuje Kose przesunąć do przodu i nie wystawiać już na lewej obronie?
Soska jest lewym obrońcą, na tej pozycji grał w pierwszej połowie i grał całkiem nieźle. Faktycznie w drugiej grał słabiej, zawinił przy karnym ale nie pamiętam czy zmienił pozycję na prawego obrońcę... raczej grał w środku, po prawej stronie SKrzypka. Obiegajac od tego meczu, jest to dobry zawodnik i na pewno przyda się w Pogoni, choć wcale nie jest powiedziane, że będzie grał na tej lewej obronie, bo tam gra Kosa i z tego co z nim rozmiawiałem (wywiad z przed tygodnia czy może więcej) w tym sezonie będzie grał w defensywie....
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/07/2008 15:12
Mam prosbe, moglby ktos wkleic pełny wywiad z Drzymala z sobotniego Przegladu Sportowego,najlepiej jakas fotke tej stronki bo na innych stronkach jest wywiad ale niepelny...
Mam prosbe, moglby ktos wkleic pełny wywiad z Drzymala z sobotniego Przegladu Sportowego,najlepiej jakas fotke tej stronki bo na innych stronkach jest wywiad ale niepelny...
Kolego...temat Drzymały dawno zamknięty,nie ma co wspominać.
Nieść życie swe dla ideału i swoją krew i marzeń sny...60 LAT POGOŃ W NASZYCH SERCACH TKWI !!!
Kolego...temat Drzymały dawno zamknięty,nie ma co wspominać.
a kto wspomina,ciekawe jestem co powiedzial,bo slyszalem rozne wypowiedzi,a ze temat zamkniety to wiem...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/07/2008 20:29
Nie wiem gdzie Ty jego talent widziałeś, ja w dwóch meczach widziałem strasznie niepewnego piłkarza, najgorszego w naszym bloku defensywnym, prawie każdy jego kontakt z piłką to była groźna akcja dla przeciwnika. Bardzo dobre posunięcie.
Nie wiem gdzie Ty jego talent widziałeś, ja w dwóch meczach widziałem strasznie niepewnego piłkarza, najgorszego w naszym bloku defensywnym, prawie każdy jego kontakt z piłką to była groźna akcja dla przeciwnika. Bardzo dobre posunięcie.
Mario chciał go zostawić w drużynie. Temat do zbadania [: Oceniałem go nie tylko po tym jednym meczu, ale też i po tym co pokazuje na treningach...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Mario chciał go zostawić w drużynie. Temat do zbadania [: Oceniałem go nie tylko po tym jednym meczu, ale też i po tym co pokazuje na treningach...
Najpierw piszesz, że Pogoń pożegnała się z nim, później że Mario chciał go zostawić... to kto w tym klubie decyduję o transferach? kto gra a kto nie?
Najpierw piszesz, że Pogoń pożegnała się z nim, później że Mario chciał go zostawić... to kto w tym klubie decyduję o transferach? kto gra a kto nie?
W rozmowie z Mariuszem Kurasem padło takie zdanie, że co do Szyszki to trener chciałby zostać, a co do Grabarczyka i Soski to jest to temat do przeanalizowania przez sztab trenerski, ale odnieśliśmy takie wrażenie, że Soska raczej zostanie. Następnego dnia GW podała wiadomość, że z Soski jednak zrezygnowano... lekkie zaskoczenie dla mnie, ale powody dla których Soska pożegnał się z Pogonią mogą być różne - dlatego napisałem ,ze temat do zbadania i wyjaśnienia.
U nas posucha i marudzenie dziennikarzyków lokalnych a w Raków już się nie może doczekać meczu inauguracyjnego [ video ]
``Gamonie niepotrafiący zrozumieć, że Drzymała chciał jedynie pozbyć się balastu (sprzedał klub Polonii i tyle go tam widzieli) i nie byłby w Pogoni żadnym inwestorem, a utrzymanie całego cyrku spadłoby na trio Smolny-Kałużny-Adamczuk, którzy patrzą jedynie na miejską kasę, dalej snują czarne scenariusze nad klubem``
taaa podobno zyja tylko z pieniedzy z miasta wlasciwie nie podobno a wylacznie i jeszcze chca cos na tym zarobic,praktycznie zerowy wklad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.