Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eJay
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7660 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:45

Spoko_Ziom napisał:  
prawdziwy kibic jest zawsze wierny swojemu klubowi na dobre i nazłe!!

Ten klub nie jest twój, ani mój. Jest Ptaka. A teraz możesz umyć rączki i iść do łóżka.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
IS
Kibic
Na forum od 7172 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:47

Krokus napisał:  

Spoko_Ziom napisał:  
No dobra Pogon ostatni mozna powiedziec ze wogle niegrała ale ja mam choc iskierke nadzieji ze jednak bedzie cos z tej druzyny !! Tak wiec sie ciesze ze wygrała teraz :) prawdziwy kibic jest zawsze wierny swojemu klubowi na dobre i nazłe!!

Do tego to jak do słupa.

Teraz widać ilu jest kibiców sukcesu. Jak można podniecać się czymś co siedzi na prowincjii pod Łodzią, aż wstyd że gra pod szyldem Pogonii Szczecin. Szkoda tylko że Majdan i Kuras dali się w to wciągnąć.
A w Zabrzu nigdy nie wygraliśmy i już nie wygramy :]

K**** bo my juz chyba sami jesteśmy tą prowincją patrząc na komentarze nie których "fanatyków" Antka i Dawidka. Za tydzien jak przegramy to wszyscy będą srać na Ptaka i drużyne brazylijczyków z Gutowa Małego tacy sa poprostu ludzie w Szczecinie i niech nikt mi nie mówi ze tak jest wszędzie w Polsce, bo to nieprawda - mentalnośc ludzi w innych miastach jest bardziej dojrzała, oni wiedzą na czym polegają ich problemy i rozwiazuja je społecznie, a u nas ludzie nawet nie mają świadomosci jak jest źle i mówią że jest dobrze.

Sadu
Kibic
Na forum od 8205 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:54
A mi sie wydaje, ze niektore osoby chyba nie za bardzo rozumieja przesłania avatarów ktore posiadaja bo troszke sa sprzeczne z ich wypowiedziami.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Ramzes_
Kibic
Na forum od 6979 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:55

Krokus napisał:  

Spoko_Ziom napisał:  
No dobra Pogon ostatni mozna powiedziec ze wogle niegrała ale ja mam choc iskierke nadzieji ze jednak bedzie cos z tej druzyny !! Tak wiec sie ciesze ze wygrała teraz :) prawdziwy kibic jest zawsze wierny swojemu klubowi na dobre i nazłe!!

Do tego to jak do słupa.

Teraz widać ilu jest kibiców sukcesu. Jak można podniecać się czymś co siedzi na prowincjii pod Łodzią, aż wstyd że gra pod szyldem Pogonii Szczecin. Szkoda tylko że Majdan i Kuras dali się w to wciągnąć.

W Zabrzu wygrała "brazylijska" Pogoń...chyba tego nikt nie chciał!!

nara
Kibic
Na forum od 7491 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:57
W mojej opini wygląda to tak.. wygrali 0:3 1 raz w historii i jest zajebiście kochacie ich... zaraz znowu przegrają "niech ten Ptak stąd spierdala"... to zdecydujcie się w końcu czy tak czy nie :/

Tylko Szczecińska !!!

Ostatnio edytowany przez: nara, 5 sierpnia 2006, 22:05 [1 raz(y)]

Shee
Kibic
Na forum od 7324 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:06

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Kurde, znowu nie wygralem biletow

..., a ja przegralam zaklad :/

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
1973
Kibic
Na forum od 7635 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:10

Shee napisał:  

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Kurde, znowu nie wygralem biletow

..., a ja przegralam zaklad :/

...ja natomiast chcialem zalozyc sie z kolesiem(bylem pewien ze bedzie w plecy) ale nie chcial... i pewnie zaluje... choc z drugiej strony zatriumfuje gdyz od jakiegos czasu toczymy walke...pogladowa naturalnie ;)

Kuba L.
Kibic
Na forum od 7339 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:10

narodowiec napisał:  
K**** bo my juz chyba sami jesteśmy tą prowincją patrząc na komentarze nie których "fanatyków" Antka i Dawidka. Za tydzien jak przegramy to wszyscy będą srać na Ptaka i drużyne brazylijczyków z Gutowa Małego tacy sa poprostu ludzie w Szczecinie i niech nikt mi nie mówi ze tak jest wszędzie w Polsce, bo to nieprawda - mentalnośc ludzi w innych miastach jest bardziej dojrzała, oni wiedzą na czym polegają ich problemy i rozwiazuja je społecznie, a u nas ludzie nawet nie mają świadomosci jak jest źle i mówią że jest dobrze.

Moim zdaniem przesadzasz z tym krytykowaniem Szczecina.
Ja nie jestem stad (mieszkam w Sz. juz 5 lat), mam sporo znajomych w wielu miastach i wg mnie ogolnie w Polsce ludzi-choragiewek nie brakuje.
Co do wypowiedzi niektorych uzytkownikow forum to no coz, w wiekszosci sa to dzieci, a potrzeba sukcesu (jakiegokolwiek) jest bardzo duża.

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
AlterB
Kibic
Na forum od 7544 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:13

Skoczek napisał:  
W mojej opini wygląda to tak.. wygrali 0:3 1 raz w historii i jest zajebiście kochacie ich... zaraz znowu przegrają "niech ten Ptak stąd spierdala"... to zdecydujcie się w końcu czy tak czy nie :/
Tylko Szczecińska !!!

Czarni Szczecin wygrali 3-0... niech zezol spierdala jak najszybciej.

Matek.
Kibic
Na forum od 8425 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:13
No niestety Polska przegrała, a jeśli chodzi o tych co zmieniają swoje zdanie na temat Ptaka itp niech się pierdolną w głowę ;)

POGOŃ TO MY!
POGOŃ SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA!

Pogoń To My!
nara
Kibic
Na forum od 7491 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:17

Shpu napisał:  

Skoczek napisał:  
Tylko Szczecińska !!!

Czarni Szczecin wygrali 3-0... niech zezol spierdala jak najszybciej.

Jak to ktoś napisał, Pogoń już nigdy w Zabrzu nie wygra...

barcish
Kibic
Na forum od 7732 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:22
nie chce mi sie czytac wszystkich stron o meczu zwlaszcza ze doskonale sie domyslam co sie tam znajduje ;) powiem tylko chuj w dupe zezowatym. Pamietajcie ze w tym calym kibicowaniu nie wyniki sa najwazniejsze.

POGOŃ SZCZECIN!
sektor 5
Kibic
Na forum od 7011 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:28

Krokus napisał:  

Spoko_Ziom napisał:  

Do tego to jak do słupa.

komar
Kibic
Na forum od 7664 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:29

Bart_Emigrant napisał:  
Pamietajcie ze w tym calym kibicowaniu nie wyniki sa najwazniejsze.

no racja moze to byc np nagroda za kibicowanie...

sektor 5
Kibic
Na forum od 7011 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:33
W Zabrzu wygraliśmy i to jest F A K T !! MNIE sie też nie podoba że Pogoń nie jest w Szczecinie !!! Ale szyldu nie zmieniam !! Wiem że wróci Ale teraz nie wypinam sie na nią i nie martwię się że w y g r a ł a mecz !!!

nara
Kibic
Na forum od 7491 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:34

sektor 5 napisał:  
W Zabrzu wygraliśmy i to jest F A K T !! MNIE sie też nie podoba że Pogoń nie jest w Szczecinie !!! Ale szyldu nie zmieniam !! Wiem że wróci Ale teraz nie wypinam sie na nią i nie martwię się że w y g r a ł a mecz !!!

Kto wygrał ten wygrał...

Safe
Kibic
Na forum od 7602 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:35

Sadu napisał:  
A mi sie wydaje, ze niektore osoby chyba nie za bardzo rozumieja przesłania avatarów ktore posiadaja bo troszke sa sprzeczne z ich wypowiedziami.

I wlasnie dlatego nie wiem czemu w Czwartek Mialo to kilka osob ''z gwiazdkami'' w Piatek troszke wiecej (admini,''gwiazdki'', jednym slowem ''ogarnieci'' ;p ) a w Sobote juz kurwa pol forum z Powerem i reszta na czale.. (sorry, nie chce nikogo obrazac, ale posiadanie avataru to nie top trendy, tylko on ma cos oznaczac) ..
Pozatym nierozumiem nas, Szczecinian ktorzy smie twierdzic ze nie maja wogole mentalnosci, jak to powiedzial kolega ( ;) ) Narodowiec. Raz tak, raz tak, nastepnym razem siak i nijak... Trzeba dazyc do swego i nie mozna odwracac sie plecami, po czym po 1 zwyciestwie wracac do tej osoby i jeszcze jej dziekowac..Gdyby nie reakcja co poniektorych na nastepnym meczu z poniektorych sektorow/osob uslyszelibysmy pewnie ''Antek zostan, dziekujemy...''
Pozdrawiam, to tylko takie spojrzenie gowniarza na co poniektorych, nie bierzcie sobie do serca, ale przeczytac nei zaszkodzi ;)
PS. Narodowiec za 4lata oddam glos : P

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
ZDR
Kibic
Na forum od 8205 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:36
kurwa przez te 'czarne dzbany' znowu mi kupony wpierdalaja....

a swoja droga ciekawe ile ten mecz kosztowal ? Drapie się

sektor 5
Kibic
Na forum od 7011 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:39
A debili którzy obstawiają porażkę Pogoni (tzw sympatycy)mam w dupie !!! oni pojawiają się na forach internetowych a na stadionie nie koniecznie !!!!!!!!!

barcish
Kibic
Na forum od 7732 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 22:43

sektor 5 napisał:  

widocznie w inny sposob rozumiemy slowa Pogon Szczecin...a zreszta wyłaczam tego kompa bo i tak cie nie przekonam... ty wiesz lepiej :]

POGOŃ SZCZECIN!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005