Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Lech Poznań 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Święty
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7294 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 13:06
A ja do dzisiaj nie mogę zrozumieć, jak to się stało, że przez prawie 20 minut był wynik 0 - 8 i nikt tego nie zmienił...

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
AlterB
Kibic
Na forum od 7542 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 13:10

ToMeK MKS napisał:  
Mecz bardzo dobry w wykonaniu Marcina Wachowicza.
On gra poprostu bajecznie - technika pana Fika :D

w końcu z regionu jest...

BTR
Kibic
Na forum od 7482 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 16:27
Dostrzegłem taką rzecz... Tylko ''nasi'' grajkowie jako jedyni w ostatniej kolejce schodzili do szatni w koszulkach. W całej ekstraklasie piłkarze schodzili w samych majtach (np. piłkarze Lecha). I mam w dupie czy zabronił im oddawać koszulek pedał Mizak czy oni sami nie chcieli,lipa i tyle,nie po raz pierwszy. Zastanawiam się gdzie był ''nasz'' prezes pawlak tak pilnujący aby Pogoń niczym się nie wychylała (tak jak z kapelanem) z szarej ekstraklasy... I to ma być nasz przedstawiciel?

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
BzM
Kibic
Na forum od 7665 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 18:47
do tych co narzekają na prowadzących doping: idźcie im to w twarz powiedzcie... i tylko się nie obrażajcie :D:D:D

pachol
Kibic
Na forum od 7954 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 19:07

BTR napisał:  
Dostrzegłem taką rzecz... Tylko ''nasi'' grajkowie jako jedyni w ostatniej kolejce schodzili do szatni w koszulkach. W całej ekstraklasie piłkarze schodzili w samych majtach (np. piłkarze Lecha). I mam w dupie czy zabronił im oddawać koszulek pedał Mizak czy oni sami nie chcieli,lipa i tyle,nie po raz pierwszy. Zastanawiam się gdzie był ''nasz'' prezes pawlak tak pilnujący aby Pogoń niczym się nie wychylała (tak jak z kapelanem) z szarej ekstraklasy... I to ma być nasz przedstawiciel?

bylem po meczu pod autokarem i rozmawialem z pilkarzami nt. tych koszulek. okazuje sie ze nawet oni musza za koszulki z wlasnymi nazwiskami placic, bodajze po 100 zl... dlatego nikomu nie dali zadnej koszulki bo jak juz dali ta stowe to chcieli zachowac koszulke dla siebie i ja powiem szczerze ze to rozumiem. trafnie podsumowal to wszystko Grzegorz Matlak: "to jeszcze nie bundesliga..."

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7109 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 19:15

Cytat:  
bylem po meczu pod autokarem i rozmawialem z pilkarzami nt. tych koszulek. okazuje sie ze nawet oni musza za koszulki z wlasnymi nazwiskami placic, bodajze po 100 zl... dlatego nikomu nie dali zadnej koszulki bo jak juz dali ta stowe to chcieli zachowac koszulke dla siebie i ja powiem szczerze ze to rozumiem. trafnie podsumowal to wszystko Grzegorz Matlak: "to jeszcze nie bundesliga..."

tyle kasy ci Brazylijczycy zarabiają a koszulke wartą 100zł kibicom żałują bez przesady

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Macias
Kibic
Na forum od 7600 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 19:32

Michał51 napisał:  

Cytat:  

tyle kasy ci Brazylijczycy zarabiają a koszulke wartą 100zł kibicom żałują bez przesady

Ci co zostali, to oprócz Amarala wielkich pieniędzy nie zarabiają...
A druga strona medalu to kto w dzisiejszych czasach płaci za swoje koszulki ?:|(według jakiegoś tam rankingu Pogoń była w czołówce klubów z najwyzszymi budżetami-wielki LOL)
Trzecia sprawa, że dla brazylijczyków fajnie będzie zawieźć do domu taką koszulkę i pokazać rodzinie.

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8763 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 19:43
zajebiscie on pojedzie do domu pokaze zonie i fazka, potem inny klub inna koszulka ... a co do zarobkow - hehe wcale duzo nie zarabiaja ? gwarantuje ci, ze starczy im na czynsz(tym bardziej, ze teraz im ptaszek za wszystko placi) i inne rachunki i jeszcze jakies pierdoly dla siebie i rodzinki a glupiej 100 na koszulke nie moga dac ??? a matlak to frajer ....

Hold skladam temu miastu...
-HL
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 20:47
Obrazek jpg wstawiony na forum

Obrazek JPG wstawiony na forum

Obrazek JPG wstawiony na forum

:)

Podziekowania wszystkim ktorzy przyczynili sie do organzacji oprawy, zwlaszcza forumowiczom ;)

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 21:21
Oprawa wyszła bardzo ładnie.

P.S mi sie zdaje czy to jest kilka nowych flag na kij ??

Kamil3333
Kibic
Na forum od 7001 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 22:20
Co do koszulek - jestem oszczędnym człowiekiem, też bym nie dał jakbym kupił za swoje pieniądze, świetna pamiątka, tym bardziej, że część z tych piłkarzy nie będzie już tu grało. Pozatym kilku zawodników oddało korki. Cieszmy się z tego co mamy! :)

Zawsze mnie dziwi, czemu piłkarze nigdy nie spoglądają przed meczem na oprawe. tak z czystej ciekawości, ale nie oni stoją twardo w strone vip-ow :P

hPS
*zablokowany
Na forum od 7467 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 22:50

BTR napisał:  

A ja własnie oglądałem na polsacie sport urywki z wiekszości lig europejskich i zwrociłem szczegolnie uwagę na skrot meczu Lazio-Parma kiedy to po zakończonym meczu Paulo Di Canio wdrapywał sie na młyn kibiców z Rzymu po czym wsrod nich zaczeli razem sie bawić... Fantastyczny widok. U nas załuje się dać koszulek, a już nie wspomnę o zwykłym przybiciu piątki przy płocie.... :/

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
AwEx
Kibic
Na forum od 7045 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 23:24
panowie bez przesady ludzie zarabiaja miesiecznie jakas kase jedni wieksza inni mniejsza ale przeznaczaja czesc zarobkow na koszulki Naszej Pogoni , szaliki, inne gadzety.podejrzewam iz malo kto a moze nawet nikt na trybunach (oprocz vipów i to niektorych) nie zarabia tyle co nasi grajkowie, wiec 100pln dla nich to pierdniecie zwlaszcza jezeli chodzi juz o ostatni mecz ,zakonczenie rundy.przyznam sie szczerze ze dalbym nawet 100pln Matlakowi za koszulke zeby nie poczul sie obrabowany ze stówki przez kibiców.szanuje Ediego on nie myslal o stówce ciskajac koszulke w trybuny i gral pozniej w krotkim rekawku (wtajemniczeni pamietaja) na mrozie :P a zeby nie podejsc do kibiców z 12 po ostatnim meczu i nie przybić przysłowiowej piatki to juz wogóle docenienie najwierniejszych kibiców.woda sodowa i tyle.................

wychodzi im to skoszarowanie w Gutowie "we lbach im sie poprzewracało................"

Ostatnio edytowany przez: AwEx, 15 maja 2006, 23:41 [1 raz(y)]

Niektórzy sądzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. NIE zgadzam sie z tym.Zapewniam , że to sprawa znacznie poważniejsza. BILL SHANKLY
Shee
Kibic
Na forum od 7323 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 23:31
Nie przesadzajmy z ta hipokryzja... Skoro przynosza nam wstyd, po co dawac nam koszulki? I skoro nie utozsamiamy sie z nimi, to nie histeryzujmy, gdy nie rzuca nam na trybuny swojej spoconej garderoby. Drugiej stronie widocznie na kibicach nie zalezy. I vice versa w niektorych (mniej lub bardziej licznych) przypadkach . Prosta sprawa...

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Arek87
Kibic
Na forum od 8147 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 23:34

Łysy napisał:  
A ja własnie oglądałem na polsacie sport urywki z wiekszości lig europejskich i zwrociłem szczegolnie uwagę na skrot meczu Lazio-Parma kiedy to po zakończonym meczu Paulo Di Canio wdrapywał sie na młyn kibiców z Rzymu po czym wsrod nich zaczeli razem sie bawić... Fantastyczny widok.

:)

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7965 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 23:41
Może nieutożsamiam, ale oni powinni robić coś zeby się zbliżyć do kibiców, niech sobie pajac nie myśli, że jak wyjdzie na murawe i kopnie kilka razy pilke to bede kłaść sie mu do nóg. Jak im szkoda 100 zł. przy takich zarobkach to mi się ich szkoda robi... Przykład wchodzisz na temat o zbiórce na flagi i widzisz liste wpłacajacych, wątpie ze osoby które dokładają sie zbijają jakieś kokosy :)
Ale jak im nie zależy to czemu ja się mam starać ?

Z daleka nie będzie widać.
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7282 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 23:56

BTR napisał:  

Legia tez nie widzialem zeby oddala...w sumie mogli by oddac ale fajnie ze wszyscy ich jada zeby wypier...a tu nagle oburzenie :/ nic innego nie mozna bylo sie spodziewac po nich a My powinnismy byc konsekwentni chyba prawda??

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 23:59
I co tylko dlatego powinni oddawac swoj stroj pilkarski lacznie z korkami? wtedy sie zbliza do wszystkich kibicow - bezsensowny tok myslenia. Na szacunek wedlug mnie pracuje sie gra i harowaniem na boisku a rzucanie koszulek po meczu (zakonczeniu sezonu) nie ma tu nic do rzeczy.
Przy jakich zarobkach? o ile mi sie wydaje to nie wszyscy mieli pensje takie jak Cleisson czy Amaral, a maja tez rodziny na utrzymaniu wiec pewnie pieniedzmi nie sraja.

Shee
Kibic
Na forum od 7323 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 00:03

Ziemiak napisał:  
Może nieutożsamiam, ale oni powinni robić coś zeby się zbliżyć do kibiców, niech sobie pajac nie myśli, że jak wyjdzie na murawe i kopnie kilka razy pilke to bede kłaść sie mu do nóg. Jak im szkoda 100 zł. przy takich zarobkach to mi się ich szkoda robi... Przykład wchodzisz na temat o zbiórce na flagi i widzisz liste wpłacajacych, wątpie ze osoby które dokładają sie zbijają jakieś kokosy :)
Ale jak im nie zależy to czemu ja się mam starać ?

...chyba nie zrozumiales mojego postu...

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7965 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 16/05/2006 00:08
Możliwe, ale ogolnie do całego tematu pisałem. :)

eF^ to jak? :) Mają jak roboty napierdalać bramki i robić piękne akcje a kibiców mieć w dupie to mam ich kochać, gdy po zakonczeniu sezonu nawet nie pofatygują sie do płotu, na wyjezdzie oleją kibiców takich piłarzy to ja niechce.

Temat wałkowany wiele razy nie ma sensu walczyć. Puknt widzenia zależy od miejsca siedzenia. :)

Ogolnie to moim zdaniem piłarze przywiązani do barw, klubu, kibiców są gwaracją dobrego widowiska bo wielu takich grajków w skladzie zapewnia że drużyna nie odpuści i chociaż bedzie przegrywać 3:0 w 85 min. to dalej bedzie walczyć. Żebyś po meczu mógł powiedzieć, ze mimo braku umiejetności zawodnicy starali sie walczyli bo jak brak umiejetności można wybaczyć to drugiego już nie... Takie jest moje zdanie.

Ostatnio edytowany przez: Z daleka nie będzie widać, 16 maja 2006, 00:18 [2 raz(y)]

Z daleka nie będzie widać.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005