o nie... po co on podpisywał czteroletni kontrakt, jak wiadomo, że tyle tutaj nie posiedzi...
Ptak mógł podpisać z nim kontrakt do końca roku i zobaczyć jak wszystko będzie funkcjonować.
Zobaczymy jak będzie wyglądała gra, optymistą nie jestem, ale zobaczymy...ale nie powinniśmy go skreślać na starcie, ogólnie powinniśmy olać jego przyjście i skupić się na dopingowaniu Pogoni
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 12:31
To wszystko jest przemyslane, popatrzylem na terminarz i wiadomo, gramy z Gornikiem to pewnie remis, potem Wisla, Legia, czyli pewnie 2 porazki i Panik poleci, a ze jak Czech leci ze stanowiska to od razu wszyscy lepiej graja to do konca sezonu na fali
Powaznie to podobno nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki ...
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Pogoń/]Panik !!! Co !!! Witamy !!! Panik !!! Co !!! Witamy !!! Panik !!! Co !!! Witamy !!! Panik !!! Co !!! Witamy !!!
a co do ziomka yzerman1985 to widze ze masz duzo wspulnego z POGONIĄ jak ty mowisz zeby adriano wywalic TEGO ZIOMA JUZ NIE MA zastanow sie co piszesz
POZDRO PANIK
chyba za bardzo podnieta ci do glowy uderzyla z tymi powitaniami ziomus..hehe
Pogoń/]Panik !!! Co !!! Witamy !!! Panik !!! Co !!! Witamy !!! Panik !!! Co !!! Witamy !!! Panik !!! Co !!! Witamy !!!
a co do ziomka yzerman1985 to widze ze masz duzo wspulnego z POGONIĄ jak ty mowisz zeby adriano wywalic TEGO ZIOMA JUZ NIE MA zastanow sie co piszesz
POZDRO PANIK
A pamiętasz co krzyczeliśmy jak Panik prowadził zespół w ostatnim meczu, i co niby takiego się stało, że nagle trzeba go serdecznie przywitać. Ja tam nie mam zamiaru ani go bluzgać ani witać. Znowu prowadzi Pogoń i oceniać go bede po wynikach i grze, mimo że nie podoba mi się jego powrót.
Pogoń/]jak sie ciesze musimy go teraz prawidlowo przywitac !!!!!!! bo pracowal i pracuje dla nas boze jak sie ciesze bo pietrzak nic nie potrafi i udaje filozofa POZDRO ANTONI !!!!!!!!!!!
POZDRO PANIK
ziomuś pocałuj pepika jeszcze w dupę i mu zatańcz bo miał akurat zachciankę zarabiać od ptaka
i zbastuj trochę z tym optymizmem bo możesz sie szybko rozczarować... znając antosia nawet szybciej niż myślisz
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 18:51
Wczoraj bylem wqrwiony ta decyzja ale dzis troche ochlonalem i w sumie doszedlem do wniosku ze nie ma co sie zalamywac - moze ta zmiana przyniesie efekt. Ogolnie A. Ptak jak dla mnie nieudolnie prowadzi klub - te zmiany trenerow sa frajerskie - czy nie lepiej zatrudnic jednego prawdziwego fachowca jak Wdowczyk? No ale Ptak kombinuje - niepotrzebnie. Co do Pietrzaka - ogolnie do trener na druga lige - ma jakis tam warsztat, stawia na mlodych, promuje ofensywna pilke - ale do wielkich sukcesow raczej nie mogl nas doprowadzic. tyle ze w pierwszych meczach Pogon grala co najmniej dobrze - wiec Ptak zachowal sie wobec niego nie fair.
Panik trenerski warsztat ma moze troche lepszy - ale tylko troche. Tyle ze druzyna za jego kadencji grala najgorsza pilke odkad chodze na Pogon - naprawde! Najgorsza nie w sensie wynikow ale stylu. Coz jesli wrocil z ultimatem Ptaka ze ma grac ofensywnie to moze cos z tego wyjdzie. A zreszta pisanie tego nie ma sensu - nie wiem po co to robie Bo w Pogoni wszystko moze sie zdarzyc i niczego przewidziec sie nie da.
Tyle ze Panik musi grac ofensywniej niz kiedys i musi stawiac na tych ktorym wypromowac dal sie Pietrzak - Celebanowi i Fabiniakowi. Po dobrym starcie wciaz mamy szanse by walczyc o czolowe lokaty na koniec tej rundy - jak wygramy z Gornikeim wciaz bedziemy w korzystnej sytuacji - na kolejne mecze u nas z Legia, Craxa czy Arka przyjda tlumy. Do tego 2 wyjazdy do Wielkopolski gdzie na pewno licznie wspomozemy pilkarzy. Terminarz jest dobry. Zajmijmy sie samymi soba - by jak najlepeij dopingowac Pogon. Moze bedzie dobrze....
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 20:56
Panika nie trawie,ale po dzisiejszym artykule i "nieoficjalnych" wypowiedziach piłkarzy troche zmieniłem zdanie co to tej decyzji.Wczoraj ścieło mnie z nóg,gdy to usłyszałem,a dzisiaj na trzeźwo podchodze do teego spokojniej.Będzie dobrze...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Panika nie trawie,ale po dzisiejszym artykule i "nieoficjalnych" wypowiedziach piłkarzy troche zmieniłem zdanie co to tej decyzji.Wczoraj ścieło mnie z nóg,gdy to usłyszałem,a dzisiaj na trzeźwo podchodze do teego spokojniej.Będzie dobrze...
A wiesz kto to powiedzial? Stawiam ze pierwszy cytat jest Peskovicia a drugi Diveckyego
POZDRO PANIK
a widziales kiedy ja to napisalem?? Napisalem tego posta kiedy jeszcze Adriano byl w Pogoni. Czytaj uwaznie a nie sie tu podniecasz!
PS: "wspulny" pisze sie przez o z kreseczka tak na marginesie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758462320 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.