Kto nie pije w pociągu a przemyciłby mi 2 browarki ( bo tyle tylko mozna wziąźć chyba) potrzebuje 5 osob kazdy po 2 to wychodzi 10 bosmankow . Jak urodziny to urodziny
hehe moze Ci to nie wyjsc bo trzepia nawet przedzialy,przynajmniej tak robili jak jechalismy na ten przerwany mecz do Poznania...szkoda ze tak wczesnie wyjazd bo raczej sie nie wyrobie...
Kto nie pije w pociągu a przemyciłby mi 2 browarki ( bo tyle tylko mozna wziąźć chyba) potrzebuje 5 osob kazdy po 2 to wychodzi 10 bosmankow . Jak urodziny to urodziny
hehe moze Ci to nie wyjsc bo trzepia nawet przedzialy,przynajmniej tak robili jak jechalismy na ten przerwany mecz do Poznania...szkoda ze tak wczesnie wyjazd bo raczej sie nie wyrobie...
a to jechaly z nami psy do Poznania ?!?!
Czarny troche koloryzuje Wpadli tylko i liczyli puste butelki bo lekki przypal ktos zrobil przy nich Pozdro dla Niego
Na Gdynie mozna bylo miec 3 piwa na glowe z tego co pamietam i to optymalna ilosc, aby pozniej prowadzic dobry doping, a nie spiewac na dwa tempa
a to jechaly z nami psy do Poznania ?!?!
Czarny troche koloryzuje Wpadli tylko i liczyli puste butelki bo lekki przypal ktos zrobil przy nich Pozdro dla Niego
Na Gdynie mozna bylo miec 3 piwa na glowe z tego co pamietam i to optymalna ilosc, aby pozniej prowadzic dobry doping, a nie spiewac na dwa tempa
troche niejasno napisalemchodzilo mi ze wpadli do przedzialu i sprawdzali przydzial na glowe
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 25/04/2005 15:20
A moze by tak na ugode pójść z piekami.... 3 piwka dla Ciebie jedno dla nich i każdy był by Happy . A jak jechałem do Poznania w pierwszą strone to mi nie spr. przedziału tylko spisywali . Wiec nawet jak ktos nie pije to moze wniesiecie mi pozostałę 8 pozdrawiam
O godzinie 14:00 na liscie zapisanych bylo ok 470 osob.
Nie siej fermentu bo juz w poludnie bylo ponad 520. Ludzie caly czas przychodza do Lotto, koledzy zapisuja kolegow, a matki swoje dzieci. Z tym 470 to sie pomyliles i to dosc grubo...
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
O godzinie 14:00 na liscie zapisanych bylo ok 470 osob.
Nie siej fermentu bo juz w poludnie bylo ponad 520. Ludzie caly czas przychodza do Lotto, koledzy zapisuja kolegow, a matki swoje dzieci. Z tym 470 to sie pomyliles i to dosc grubo...
No własnie wróciłam przed chwilą i tak se czytam cos Steryd ściemniasz....Ten miły pan co zapisuje powiedział mi że już jest grubo ponad 500
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.